האם הגעתי למיצוי?

האם הגעתי למיצוי?

לא יודע ככ למה מצפה. אבל בא לי פשוט לפרוק.

לפני 5 חודשים נפרדתי מהאקס אחרי שנה ו4 חודשים יחד.
היתי בטוח שיהיה לי קל למצוא זוגיות חדשה.

יצאתי להרבה דייטים. עדיין מדבר ויוצא.
אבל מי שזה לא יהיה מעטים מאוד נראים לטעמי, בגובה שלי או מדברים בסגנון שגורם לכמיה בנינו.
אני לא עיוור, אני כנראה מהופנט עדין אחרי האקס

מצד שני, אני מדפדף באופן אובייקטיבי באטרף, גרינדר ולא מוצא משהו שאני אומר- וואו בא לי מישהו כזה.
הפנים לא משתנים, הטקסט חוזר.

להרים ידיים? לחזור לאקס רק כי לא מצאתי תחליף טוב כמוהו/ממנו?
זה מדכא, אני לא רואה שינוי בבחורים שסביבי באפלקציה.

מרגיש מיצוי. ולא באמת מאמין בדרך אחרת.

מה מייעצים :(

נשמע מוכר

אבל בסופו של דבר אין מה לעשות חוץ מלהיות אופטימיים ולהמשיך לצאת לדייטים (אני קצת מגעיל את עצמי מהקלישאה הזו, אבל מה עוד אפשר לומר) אתה לא חושב שזה גם עניין של מזל? צריך להיתקל בבן אדם הנכון. זה יכול לקחת חודש, חמישה חודשים ויותר.
לגבי לחזור לאקס- אם אתה חוזר אליו, אז שיהיה מהסיבות הנכונות ולא בגלל שלא מצאת. אפשר לשאול למה נפרדתם?

הרבה בגלל חילוקי דעות על כסף

זה עצוב, אבל נכון :(
&nbsp
אבל בגדול, הרגשתי שאין לי say בהרבה דברים ולוקחים אותי יותר מדי מובן מאליו.
&nbsp
זה נורא.

aשרון

New member
שלום לך.....

לפעמים אנחנו בוחרים להתנתק ולהמשיך הלאה לדברים חדשים. אתה עשית את זה מסיבות מסויימות שנראו לך באותו זמן נכונות.

אל תתן לחוסר הצלחה להכניע אותך ולחזור בחזרה למקום שלא היה לך טוב בו (אני משער שלא היה לך טוב בו, כי בגלל זה עזבת?).

אולי בגלל שלא קל לך כל כך למצא כרגע את הבנאדם שעונה לך על כל ההגדרות שאתה מחפש, אתה חושב שאתה עדיין כרוך אחרי האקס.

אולי זה יהיה טוב בשבילך, לקחת הפסקה מחיפוש אהבה, לתת לראש קצת שקט.
להפסיק עם האטרף והגריינדר, להתנתק ולהשקיע בדברים אחרים שמעניינים אותך ושיפתחו אותך ויעצימו אותך לקראת היציאה הבאה "לקרב".

ועוד משהו: מה עושה אותך כל כך בטוח שהאקס יקבל אותך בחזרה?
האם אתה יודע מה הסטטוס הזוגי שלו כרגע, האם אתם בקשר? לקפוץ לו חזרה לחיים בהפתעה גמורה רק כי "נכשלת בחוץ" יגרום לו להרגיש כאילו התפשרת עליו. ותאמין לי, הנושא הזה יעלה ויתגלה לא משנה כמה תנסה להסתיר אותו.

סליחה אם בפסקה האחרונה נשמעתי תוקפני מדי.

אתה לא נשמע תוקפני, להיפך

מעריך מה שאתה רושם.
&nbsp
״להפסיק עם האטרף והגריינדר, להתנתק ולהשקיע בדברים אחרים שמעניינים אותך ושיפתחו אותך ויעצימו אותך לקראת היציאה הבאה "לקרב".״
&nbsp
אני כנראה מסכים. אבל זו ביצה ותרנגולת. אם אמצא מישהו יהיה לי קל לשחרר ולשכוח.
&nbsp
&nbsp
הבעיה ששנינו עוד מדברים. כביכול שיחת עסקים על דברים שהשקענו יחד
אבל שנינו שומרים אחד על השני על אש קטנה.
&nbsp
הוא בקטע של להביא ילד עם בחורה בהסכם
וזה משהו שלא הייתי בטוח שאני רוצה. הרגשתי שבוחרים בשבילי דרך
כי לא היה מוכן לפונדקאות
&nbsp
אבל הוא היה ככ טוב בפרמטרים שלי.

aשרון

New member
תסתכל על המצב כמו שהוא ואל תעשה לעצמך הנחות...

אתה תולה את האושר שלך בבנאדם אחר!
אתה חושב שאם תתאהב במישהו אחר, הכל יהיה יותר טוב וזה יעזור לך לשכוח את האקס. זה לא עובד ככה.

אתה רוצה להמשיך הלאה ולמצא את עצמך במקום ובהרגשה טובים יותר, ועם בנאדם שיגרום לך להרגיש שווה אליו. לשם כך אתה צריך להתנתק מהאקס לחלוטין. אתה רוצה להרגיש שווה במערכת היחסים, שלא לוקחים אותך כמובן מאליו וינסו להכתיב לך דרך חיים. את כל זה מציעים לך החיים עם האקס, ואם אתה רוצה משהו יותר טוב לעצמך, אתה צריך להתנתק ממנו ב 100% , לעשות ניתוק מוחלט ממנו...

אתה אומר לעצמך שהוא כ"כ טוב בפרמטרים שלך, אבל בסופו של יום מה שקובע זה האם הוא גורם לך להרגיש טוב?

אני לא מסכים איתך

אני אפילו חושב שזה מעט חסר אחריות לומר לו שהוא צריך להתנתק מהאקס במאה אחוז כדי למצוא משהו יותר טוב. מה אם הם כן מתאימים ואוהבים אחד את השני, ונפרדו מהסיבות הלא נכונות?
לפעמים אנשים לא מספיק מנוסים בלגור עם מישהו אחר, או שקשה להם עם העובדה שחיים עם אדם שיש לו דעות שונות והעדפות שונות, ונפרדים רק בגלל שלא מצליחים "להתפשר". אני כותב להתפשר במרכאות משום שלא מדובר על לוותר על עקרונות וערכים אלא לקבל את העובדה שאתה אוהב מישהו שכיף לך, טוב לך, והוא מתאים לך, אבל עדיין אתם אנשים שונים עם תפיסות שונות. צריכים ללמוד לחיות ביחד ועל מה אפשר לוותר ומה לא. אני יכול להעיד באופן אישי שאני מאוד שונה מבן זוג שלי בהרבה דברים, אבל אנחנו מקבלים אחד את ה"חסרונות" של השני, כי טוב לנו בשאר הדברים. לדוגמא בנושא כסף (שהבחור העיד שהיו לו חילוקי דעות עם האקס)- אני חושב ששווה לחסוף ולהוציא כסף עבור פונדקות, ובן זוג שלי חושב שזה בזבוז אסטרונומי ושעדיף לאמץ. האם ניפרד בגלל זה? אין סיכוי. נצטרך למצוא דרך להסכים, כנראה שאחד מאיתנו יבין שהשני צודק, או יבין את הערך של מה שהשני חושב, או סתם יתפשר. בכל מקרה, פרידה זו לא אופציה כי אנחנו ביחד וזהו.

ואם זה לא נכון, והם באמת לא מתאימים, אני כן חושב שלהמשיך לחפש מישהו אחר זה פיתרון טוב. לעבור הלאה בלמצוא מישהו אחר, בין אם לריבאונד או למשהו רציני, נראה לי פיתרון מעולה. הרגע הזה שאתה מבין שלא משנה כמה טוב היה עם האקס, וכמה חשבת שהוא האדם המושלם, אבל אז אתה מגלה שהרבה יותר טוב לך עם ה"חדש", זה רגע שעושה תחושה ממש טובה. אז למה שיעשה הפסקה עם גריינדר ואטרף?

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שהוא צריך להבין מה הסיבות האישיות שלו. אין נכון ולא נכון. צריך להתאים את מה שהוא עושה למה שמתאים לאיפה שהוא נמצא ולאישיות שלו.

bp9mk6

New member
לכל סיר יש יותר ממכסה אחד

ובגישה אחרת - למה שלא תשקול להישאר לבד?
תמיד הסוף של מערכת יחסים היא סבל ועוגמת נפש. ולא תמיד זה שווה את הרגעים הטובים שהיו בדרך.
תישאר לבד.. תחסוך מעצמך את הסבל הבא.

כאן הבעיה

אין תחליף לבני אדם, ישנם בני אדם אחרים.
לדעתי, גם לפי הסטטוס הראשון שכתבת - כמות האנרגיה שאתה משקיע בחיפוש אחר בן זוג אחר מבטיחה שככל הנראה לא תמצא. יש משהו בנואשות שמשדר רע מאוד לבן זוג פוטנציאלי.

ItsikH

Member
מנסיון אישי, תהליך הפרידה והבשלות והנכונות לקשר חדש
הם שני דברים שונים, גם אם תלויים זה בזה. מעבר לכך, אינך מתאר השלמת תהליך הפרידה לבדו.

ItsikH

Member
אתה מתאר התייחסות לבן הזוג ולמקומו בחייך *כעת*
[גילוי נאות - אני "מנצח" אותך בקושי בפרידה...]
יותר ספציפית: מחשבות על חזרה לזוגיות איתו, השוואת בני זוג אפשריים אליו.

למעלה