האם הגירושים

האם הגירושים

הביאו אתכם לשינוי מהותי בחיים??? לא??? אוקיי. אם כך, מהו השינוי הכי מהותי שעשיתם בחיים???

כןןןןןןןןן../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שינוי מהותי????? חזרתי להיות אני האמיתית ועוד תוספות

פברואר68

New member
כן מהפך של ממש אצלי

בנשואים איפשרתי לבן הזוג לצמצם אותי בכל התחומים וחשבתי שקוראים לזה התחשבות . מאז הגרושים חזרתי להיות מי שהייתי כבר בגיל 25 לפני שהתחתנתי , להיות אני עצמי בטוחה בעצמי קורנת שמחה עצמאית ברמות גבוהות מאוד יוזמת פרויקטים גדולים בעבודה, פתחתי עסק עצמאי בתחום בו הייתי שכירה וכן שילשתי את משכורתי. ה ע צ מ ה א י ש י ת הצעד הכי חכם שעשיתי בחיי הוא להתגרש מאותו בן זוג שחסם אותי ולא איפשר לי להיות אני בהצלחה לכולם בהגשמת עצמם

פברואר68

New member
אם כיף לקרוא אותי אני מוסיפה ש.....

הבת שלי אתמול אמרה לי ...... היא ילדה בת 12 "אמא את כל כך יפה מאז שאת ואבא נפרדתם אני רואה שאת שמחה וקורנת" (יש להדרך יפה להתבטא הה) "אמא אני גאה שאת אמא שלי שאת אישה טובה שעוזרת לאחרים (זו העבודה שלי ) ואוהבת אותי ואת אחי" "אמא את חרוצה ואני כל כך אוהבת אותך כי יש לי חיים טובים בזכותך" אז אחרי כאלה משפטים ............אני המאושרת בנשים עוד לא בת ארבעים גרושה מאושרת משוחררת ..... השמיים הם הגבול....מחשבה בוראת מציאות מאחלת לכל הנשים להיות שאפתניות ולסמוך על עצמן וההצלחות תגענה באהבה פברואר

איזה יופי!

עכשיו, אחרי יום מתיש, רגע לפני השינה מציצה פה ומוצאת את מה שכתבת... והנה, עשית לי את זה פעמיים היום! פתחת לי את היום נהדר ועכשיו קיבלתי את ההודעה הנפלאה הזו ממך לפני השינה... מרגישה כמו שמקבלים מתנה! אין, אין כמו העידוד הזה! אני אזכור לך את זה..
תודה!

שינוי ענק

חזרתי להאמין בעצמי וביכולות שלי הביטחון חזר ובגדול... ואני ממשיכה לטפח את זה... פתחתי עסק משלי......שממשיך להתרחב ,הפכתי עצמאית...בעבודה,בחשיבה ובחיים בכלל חזרתי לחייך כבר לא עצובה-וזה השינוי המהותי אבל שלא יהיו ספקות: זה קרה אחרי תקופה לא קלה(בכלל) שעברתי אחרי הגרושים.... דאון רציני... לא רוצה לצאת בהכללות...ואולי אני טועה...אבל לי יוצא להפגש עם הרבה נשים שדווקא אחרי הגרושים צמחו להן..הרשו לעצמן...והן הרבה יותר מאושרות לעומת הגברים...שיצא לי לפגוש...שלרובם הגירושים דווקא לא עשו טוב... שוב פעם....לא מכלילה...אבל זה הרושם שלי.

אבל....

יחד עם זה... הפכתי צינית לגבי כל מה שנוגע לזוגיות מה שלא היה לי קודם-וזה לא טוב

ספין ושידרוג...

פזית.. מנטאלית.. רוחנית.. חומרית.. ושעשועית...{יש דבר כזה היום...-מסמיקה-} מסתבר- שיש חיים אחרים אחריי הכל...

מזל חי

New member
הפסקתי לחיות בפחד

הפסקתי לחשוב כל היום איך יגמר היום ובכל פעם שהוא בסביבה אני משתדלת להעלם לפני שהתחושות שוב יופיעו ובכל פעם שאני פוגשת אדם שגורם לי להרגיש כל כך דומה אני נעלמת גם משם.. השינוי היה, לברוח ממשהו רע, במקום לשבור את הראש איך לסבול אותו.

galia1962

New member
לחיות את החיים שלי...

לטוב ולרע עם כל השגיאות והנפילות הכייפ והאושר והשמחות- כולם שלי, את כולם אני בחרתי...

למעלה