האם האם האם האם??

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
האם האם האם האם??

בדף ההופעות של קוקה קולה למופע של היהודים קוראים "יהודים ארנבות וחיות אחרות"... האם זה אומר שהקספרים בכל זאת יתאחדו במופע הזה?????( וימרו ימרו אמן). בפרטים לא רשום כלום לא על הקספרים ולא על זרני צפת.. מישהו יודע?

בלו הדב

New member
לא למרבה הצער....

קספרים לא מתאחדים(לפחות לא כרגע..חח..אני עדיין עם תקווה
) אבל דווקא כן רשום על זקני צפת--הנה יש קישור למטה

lbz

New member
ע"פ הקישור הזה אתה צודק אבל..

אבל אם תסתכל בפירוט ההופעה שהתפרסם היום אין ציון למופע של זקני צפת... ואם הקספרים לא מופיעים אז על אילו ארנבות מדובר במשט "יהודים ארנבות וחיות אחרות"?

בלו הדב

New member
התכוונת צודקת(:)

חח אני בת(:) אבל..ממ...טוב אני יודעת ממקור שקספרים לא מופיעים אז אני לא יודעת על מה מדובר..\0= ו..ממ....טוב באמת מוזר

IkMfNiY

New member
אוח, כנס.

ד"ר קספר לא מופיעים בניצנים. אורן ברזילי הבהיר את זה חד וחלק... וכן יש אזכור לזקני צפת בפירוט שהופיע היום. "מופע פותח: זקני צפת". יעל

אין מצב לקספרים

כי אחד מהם חזר בתשובה ועוד אחד עבר להיפהופ בניו יורק.. חבל:\ זקני צפת דווקא כן יש איחוד חד פעמי בקוקה קולה

lbz

New member
מנסה להמשיך לקוות(אולי זה אובססיה?)

לא מצויין בפרטים על ההופעה שזקני צפת מחממים את היהודים: זה כל מה שרשום: "יהודים ארנבות וחיות אחרות"-"היהודים מנחיתים לכם את המופע החזק של השנה ישר על הבמה המרכזית בכפר המוסזיקה של קוקה – קולה. מופע ייחודי שיכלול את כל להיטי הלהקה, חלקם בביצועים אקוסטיים שלא נשמעו מעולם אשר הופקו במיוחד לאירוע מרגש זה." אין כל ציון לזה שזקני צפת מופיעים...ולגבי זה שהם התרקו גם שכוורת התאחדו לראשונה הפ הביאו את אלון אולארצ'יק ועוד אחד מאה"ב במיוחד לאיחוד....אז... אולי? הלוואי..

הלוואי,

אבל ההוא שחזר בתשובה לא רוצה לגעת במוזיקה יותר, זה פרובוקטיבי בשבילו, עזבי למה אני ממהרת לנפץ חלומות? נקווה. לא קראתי בשום מקום אבל הרבה אנשים אמרו לי שיהיה איחודים של הזקנים ומשינה.. זה כמעט כמעט בטוח 99 אחוז

IkMfNiY

New member
כן כתוב את זה!!!

תיכנס לדף "ההופעות" בלינק המצורף! להופעה ה5! כתוב: מופע פותח: זקני צפת. אין ד"ר קספר בניצנים! אין! מצטערת אם נשמעתי מעוצבנת P: יעל

lbz

New member
השתכנעתי...אוףף חבל

למרות שגם זקני צפת זה מעולה!!!

Crazy Girl2000

New member
נצל"ש../images/Emo85.gif

גם בקשר לניצנים- הלהקות שנמצאות במופעי הפתיחה,כמה זמן הן מופיעות?

למעלה