האם האו"ם יכול להפסיק מלחמה?...

פלאיועץ

New member
האם האו"ם יכול להפסיק מלחמה?...

אני בענין של "מלחמת-לבנון-2" לפני 10 שנים.... באו"ם יושב השגריר שלנו דן גילרמן... והשאלה שלי היא - האם לאו"ם יש סמכות-יכולת- או רצון... למנוע את פרוץ המלחמה. או להפסיק אותה. החשש שלי שהאו"ם עודד את פרוץ המלחמה הזאת במסגרת "הצדק הנוצרי" שלו.

פלאיועץ

New member
"כשלון אישי צורב של השגריר שק"....

חלפו 10 שנים - אבל יש תזכורת ברשת = שגריר ישראל "שק" שהגיע לבריטניה בתחילת מלחמת לבנון השניה.... לא עשה כלל להפסקתה - במקום להפסיק את המלחמה - שהיתה נוראה - במקום להפסיק את הסבל של אוכלוסיית ישראל - "הגן על המלחמה" . ואני שואלת..... זה לא סימן מובהק לבגידה של משרד החוץ (( מי היה שר החוץ?))

העלובים מהאו"ם לא מסוגלים לטפל במלחמת העולם השלישית הזאת

קבל טעימה ממנה שזולגת לכל רחבי אירופה בדרך לאמריקה ולשאר העולם

http://middle-east-documents.blogspot.co.il/

האו"ם מקסימום יכולים להתלונן על המתנחל מוישלה קנטרוביץ שהוסיף עוד אבן בקיר שלו בהתנחלות בשטחים.

נשיא הפיליפינים: אשקול לעזוב את האו''ם ולהקים ארגון חדש

http://rotter.net/forum/scoops1/340403.shtml?utm_source=rotter.net&utm_medium=mivzakside
נשיא הפיליפינים: אשקול לעזוב את האו''ם ולהקים ארגון חדש

נשיא הפיליפינים רודריגו דוטרטה אמר הבוקר (ראשון) כי הוא שוקל לפרוש מהאו"ם לאחר שהארגון קרא לסיום גל ההוצאות להורג במדינה עקב מלחמתה בסמים. עוד אמר דוטרטה כי עם עזיבתו האפשרית של הארגון, הוא ישקול להזמין את סין ומדינות נוספות כדי להקים עמו ארגון חדש. בשבוע שעבר גינו שני מומחים לזכויות אדם באו"ם את העלייה בכמות הנידונים לעונש מוות בפיליפינים מאז ניצחונו של דוטרטה בבחירות במאי האחרון.
http://news.walla.co.il/item/2990015

"צודק... האום מזמן איבד את היושרה שלו.
הפך הגב של הפושעים וזרוע ההגנה של הטרור"
"ממליץ לישראל להצטרף
ובנוסף ממליץ לישראל לחוקק חוק עונש מוות לסוחרי המוות."
"האום קיים רק עקב חוק האינרציה
הוא נוצר ועדיין לא בוטל. כל קשר בינו ובין מטרתו, דאגה לאנושות, מקרי בהחלט. אני הייתי מציע חשבונפש עולמי. לעצור ולבדוק לאן הגענו, למה הגענו ולאן נגיע אם נמשיך."
"מעולה, דרך אגב הוא פרו ישראלי! "
"גם לו יש צרות עם המוסלמים, אירגון טרור מוסלמי שעושה צרות באזור האיים "
"תקדים מצויין!! "
"כמו שצריך! "
" נשיא טוב לפיליפינים, שדואג לעם, מקווה שגם ישראל תתצטרף לאום החדש ,
האום במתכונתו הנוכחית הוא ביזיון לאנשות, שדואג לערבים ולא עוצם את העיניים בשאר המקומות בעולם"
"תוך שנה לא ישארו שם סוחרי סמים בחיים. נתן הוראה להרוג את כולם."
" ככה צריך לפעול "

"אם טראמפ יזכה, לא אתפלא אם ארה״ב תעבור לארגון החדש" (המשך)

" אם טראמפ יזכה, לא אתפלא אם ארה״ב תעבור לארגון החדש
כיום ארה״ב הינה המממן הראשי של האו״ם;
הגוף הזר שמקבל מימון אמריקאי יותר מכל גוף זר אחר (כולל מדינת ישראל!), הינו האו״ם על שלוחותיו השונות.
המיליארדים הרבים כל שנה, זורמים מכיסו של משלם המיסים האמריקאי.
רבות מפעולות האו״ם מנוגדות לדרכו של טראמפ.
בנוסף, תופס האו״ם נדל״ן יקר מאין כמוהו בליבה של ניו יורק.
טראמפ לא יפרוש מהאו״ם בבת אחת;
הוא יגנה שוב ושוב החלטות ופעולות של האו״ם, ויאיים שאם האו״ם ימשיך בדרכו הנלוזה, המנוגדת למטרות המוסריות שלשמן הוא הוקם, תפרוש ארה״ב מהאו״ם, תדרוש ממנו לפנות את מוסדותיו בניו יורק, תפסיק לממן אותו, ותחלק לאזרחי ארה״ב את הכסף שייחסך.
ואז יקרה אחד משני הדברים הבאים:
א. האו״ם יבצע תפנית של 180 מעלות, יבטל ועדות ופעולות מושחתות (כמו אונר״א ומועצת זכויות האדם ששתיהן פועלות כמעט רק נגד ישראל), ויהפוך לארגון שמביא צדק ושלום.
ב. האו״ם ימשיך בדרכו הנלוזה, מה שיביא לחסכון עצום למשלם המיסים האמריקאי ופרישת ארה״ב וישראל, ובעקבות ארה״ב - המדינות הסוניות, אנגליה, קנדה, אוסטרליה ומדינות רבות נוספות. במקום להקים ארגון שלישי, יעדיפו מדינות אלו להצטרף לארגון של הפיליפינים.
בכל מקרה, בשני התרחישים, יהיה הרבה יותר טוב מהיום.
וכל מה שנותר הוא לקוות שטראמפ יסגור את הפיגור וינצח..."

"מעניין, יש מצב... "
" נחזיק לו אצבעות שיזכה "
" רצוי שהמדינה היהודית תבהיר זאת גם! "
" 'מומחים לזכויות אדם באו''ם''
" הלוואי שיעשה זאת יהיה סוף סוף קצת צדק.. ויסגרו תמקום הטרוריסטי הזה "
"דוטרטה נותן לנו הדגמה קטנה לאיך יכולה להראות נשיאות של טראמפ... "

marabo

Well-known member
הנסיון במלחמות ישראל הראה

שככל שישראל הייתה זו שחטפה האו"ם לא הטריח עצמו יותר מדי להפסיק את הלחימה, מרגע שישראל החלה להחטיף או אז האו"ם וכולם התערבו להפסקת הלחימה.

למעלה