האם גם אתם הרגשת כך?

האם גם אתם הרגשת כך?

שבוע טוב לכולם שנתיים אני מחכה לגט מחר זה היום הגדול שלי.... מחר אני ברבנות אבל... מיום שישי קיבלתי פחד, כאבי בטן חוסר מצב רוח, בלבול מטורף האם זה טבעי האם גם אתם עברת את השלב הזה? האם יום לפני הרגשתם אולי עשיתם טעות? האמת את כל הפחד קיבלתי כאשר יצאתי החוצה ראיתי מה כולם מחפשים ואיך מתנהגים בחוץ. אני קצת מבוהלת עיזרו לי

דרז

New member
יעודד אותך לשמוע שאני

מקנאה בך... אני רק התחלנו בהליכים וכבר רוצה להיות במקומך
נשיקות, יהיה בסדר!!! סבלת עד כה, ויהיה רק טוב אח"כ. אבל, למה לוקח שנתיים???

היי לך

לקח שנתיים כי בעלי לא החלטי עכשיו זה הסוף אבל.... לא יודעת קיבלתי רגליים קרות קיבלתי פחד לא מוסבר פוחדת להשאר לבד פוחדת לפתח קשר חדש פוחדת מעצמי פוחדת מהכל למה???

עד יום שישי הייתי חזקה

והחלטית אבל ביום שישי משהו קרה לי עד לפני חודשיים היה לי קשר זוגי תקופה ארוכה ועזר לי לעבור את כל התקופה הקשה בביטחון שיש לידי משהו. לפני חודשיים עזב אותי סתם ללא סיבה הלבד הזה קשה לי זה שאין לי משהו להניח עליו את הראש מפחיד אותי זקוקה כל כך לחיבוק זקוקה כל כך לחבר אמיתי

ב ד ר ך

New member
כן

זה טבעי , זה אנושי לפחד לפני צעדים קריטיים בחיים זה טבעי לחשוש מהעתיד. ההודעה הראשונה שפתחתי כאן בפורום (אז עוד הייתי בניק הקודם שלי) הייתה הפחד והחשש יום לפני הפרידה. מה שכן, את כותבת שאת חוששת שמא עשית טעות , את זה כדי לך לברר עם עצמך, טוב טוב. כי יש הבדל בין לחשוש ממה יהיה ובין האם עשיתי טעות ??? בהצלחה

רק רגש

New member
צודק, פחד מאד טבעי אבל טעות???

אם יש לך ספקות ואת חושבת שכל עיניין הגרושים הוא טעות קיימת בעיה, את למעשה לא עושה זאת בשלמות וברצון מלא. עלול להכביד בעתיד. יהיה מה שיהיה העיקר בהצלחה

אני פשוט מבולבלת

זה שזה היה הדעד הנכון אני בטוחה אבל הפחד עכשיו מההתמודדות של כל הדברים לבד יש לי 2 ילדים מקסימים ורק עכשיו מתחילה לחשוב אם אני אסתדר לא יודעת אני בטוחה שאני נשמעת מבולבלת וכך אני מרגישה מקווה שאצליח לישון הלילה

ב ד ר ך

New member
יהיה בסדר.

אל תקחי את כל העתיד כולו עכשיו על הכתפיים שלך. לאט לאט. אם את יודעת שזה הצעד הנכון, אז את עושה את הדבר הנכון כנראה שלא הייתה אופצייה אחרת. ולא כל כך נורא שם בחוץ כמו שאת חושבת, אני התחלתי לפרוח מהיום שהתגרשתי. בהצלחה

אז ספרי לי איך

כול עוד היה לי את החבר פרחתי כמו שלא פרחתי ב 13 שנות נישואין ברגע שנפרדנו נבלתי יחד עם הפרידה זה הקשר הראשון שהיה לי וכל כך נפגעתי ממנו שקיבלתי פחד מקשרים חדשים

ב ד ר ך

New member
איך ?

אין לי מושג איך כל אחד בדרך שלו ומה שהעתיד צופן לו. הלוואי והייתה איזה שהיא נוסחה לאושר . זאת בטח תקופה מאוד קשה בשבילך גם פרידה מחבר, גם הגירושין גם החשש ממה שיהיה. לא פלא שאת מבולבלת.

את ממש מתרגשת כמו בליל כלולות

כמישהי שמקנאה בך שאת כבר שם על מדרגות הרבנות, אני רק בתחילת ההליכים ורוצה כבר להגיע לשלב שלך. וזה נראה לי כמו הפרפרים בבטן ערב לפני החתונה.החששות והמחשבות האם זה הדבר הנכון? ובכל זאת רשמית תקבלי מעמד חדש, רק זו בלבד סיבה להתרגש, לא ?!

אולי

עכשיו שאת אמרת לי את זה בצורה כזו אז אולי את צודקת אבל אני לא ממש בהתרגשות אלה בחששות כל עוד היה לי גב (חבר) לא ראיתי את הקשיים וגם לא חשבתים עליהם אבל אכן אני עם פרפרים בבטן

למעלה