האם גולברי עדיין מנסה לעשות מחטף כביש

yonib1231

New member
האם גולברי עדיין מנסה לעשות מחטף כביש

הבוקר בעוברי ב"אין כיכר" לרמת אמיר ראיתי מודדים. האם גולברי מנסה לעשות מחטף על חשבוננו, התושבים, או שהוא הבין את גודל הטעות שעשה וב-SOS מנסה לתקן אותה. אם הוא מנסה לתקן אותה אז אני מוריד את הכובע בפני כל הפעילים בנושא שהרימו את העצומה ויצרו לחץ עליו להבין את הטעות. ואז נשאלת השאלה מהכיס של מי ישולם מחיר הטעות - האם מהכיס של כל אחד מאיתנו (נא להכין 500 ש"ח למשפחה) או מהכיס של גולברי (נא להכין 800,000 ש"ח). אני בהחלט חושב שיש כאן עילה לתבוע מראש העיר להחזיר כספים או לפחות לפצות אותנו התושבים על עוגמת הנפש ועל הסיכונים המיותרים שאתה מטיל עלינו. אולם מכיוון שכספים בוודאי לא נראה מראש המועצה המדהים שמכהן כרגע בראשות המועצה אני מציע פיצוי חלופי לתושבים רד מהבמה הפוליטית ותן לאנשים מקצועיים ממך לטפל ביישוב

Master Stav

New member
חדשות רעות

בשיחה היום עם הרשות למילחמה בתאונות דרכים עולה כי יש אישור לצומת תחת מידע ממהנדס המועצה לא יהיו במקום עומסי תנועה כך שמעגל תנועה לא יהיה שם ..... הדבר נימצא בבדיקה

Master Stav

New member
ברכה הבאה לפורום ...ושאלה ...

מה ? מה יש מה יהיו מה לפני רמת אמיר ?

Master Stav

New member
עם זה אני יותר ממסכים ...

הוקר ...הכביש היה פתוח וכמה אנשים ניצו את העניין לעבור מכיוון רמת אמיר ... היה משעשע/עצוב לראות את הפרצופים של הנהגים צורן שפתאום יש שם יציאה שממלאת את הכביש ...

motisisr

New member
שלא תתטעו כיכר תאט את התנועה יותר מצומת

אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ברור לי שכיכר תאט את התנועה לעומת הצומת (ובזה אולי תם יתרונות הצומת כפי שהיא היום) ראו את הכיכר בקדימה שלפני הקמתה הפקק היה רק לפני הרמזור והיום נוצג עיכוב תנועה גם בכיכר וזה טיבעי ולמרות זאת אני חושב שכיכר תהיה בטוחה אלף אלפי מונים מצומת וכמו שאומר המשפט המפורסם " עדיף להפסיד רגע בחיים מאשר חיים ברגע"

Master Stav

New member
אני מוכן לעמוד עוד 10 דקות בפקק

ולא לראות את מה שראיתי היום רוכב אופנוע מגיח מהכביש ....ופשוט חותך את המכוניות מכיוון צורן לא היה חסר יותר מאלפית שנייה וזה היה נגמר בתאונה קשה כן האופנוען טיפש אידיוט ויש לי עוד כמה מילים לגביו מאחר והרכיב מאחוריו ילד מצד שני ....שדה הראייה של היוצאים המכביש ...פשוט לא קיים . כן צריך פתרון תחבורתי כולל לכל האיזור הרחבת כביש תל מונד צורן קדימה ל4 נתיבים לפחות התחברות למחלף צומת הדסים בצורה נכונה ועוד בנתיים אסתפק במניעת תאונות גם אם זה גוזל עוד כמה דקות .

למעלה