האם גולברי טוב לקדימה-צורן

yonib1231

New member
האם גולברי טוב לקדימה-צורן

גולברי מתהדר בכיסוי הגרעון של תחילת הקדנציה שלו בהיקף של כ-30 מליון ש"ח. האם בתוך כיסוי הגרעון נלקח גם הגרעון התקציבי בהיקף של 40 מליון ש"ח של הקמת רמת אמיר או שמא כפוליטיקאי פרט קטן זה נשמט מזכרונך! גולברי מתהדר בקידום פרוייקטים ביישוב. לא זכורים לי הרבה פרוייקטים בארבע וחצי השנים הראשונות של הקדנציה שלו (ואשמח אם מישהו יאיר את עיניי ואת זכרוני). האם "לתכנן 4 שנים ואז לעבוד בשנה האחרונה" זו שיטת העבודה שלך (או שמא אקרא לזה שיטת העבודה בעיניים שלך למולינו התושבים). גולברי מסתובב עם אבטחה צמודה בגלל איומים על חייו. אין חולק שרימון שמושלך על בית ראש המועצה הינו דבר חמור וראוי לגינוי, אולם האם פריצה לבתי תושבים וגניבה של רכושם תוך חשש לחייהם אינו חמור מספיק כדי שתרים את הכפפה ותבצע את פרוייקט האבטחה שחברי המועצה אישרו לפני יותר משנתיים. גולברי מדבר על קשר עם התושבים. האם לעמוד במעבר חצייה, להעביר ילדים ולנופף לשלום לתושבים נחשב בעינייך כקשר עם התושבים. צר לי אם איני רואה עין בעין כך את תפקידך במועצה. איפה השקיפות השלטונית (אתר אינטרנט לא יעיל, תוכנית עבודה שאינה קיימת כלל ועבודת ראש מועצה בשיטת השליפה מהשרוול, ישיבות מועצה בחדרי חדרים). אני מציע לך לנסות לקבוע פגישה עם עצמך. אני לא הצלחתי ואני עדיין ממתין לטלפון חוזר ממרכזת הלשכה שלך כבר חודשיים. גם כן קשר עם התושב הקטן!!!!! לסיכום - מר גולברי - אני חושב שאתה אולי אדם נחמד ופוליטיקאי לא רע, אבל כראש מועצה אתה כשלון גדול. עשה טובה לכולם ורד מהמירוץ לראשות המועצה.

Master Stav

New member
ברוך הבא לפורום ....

אומנם קצת באיחור אך בימים האחרונים אני עוסק בעיקר בנושא כביש הדמים .... אז הנה ברוך הבא איש שמח לראותך פעיל , אשמח לקרוא את דבריך ודעותיך

למעלה