האם בן חושב/רוצה סקס יותר מבת?

סקר

New member
האם בן חושב/רוצה סקס יותר מבת?

לי ולחברתי יש ויכוח קטן הויכוח הוא סביב השאלה "האם בנים רוצים/חושבים סקס יותר מבנות" חברתי טוענת כי כמעט כל הבנות כלל לא חושבות על סקס ואין להן צורך כמו שיש לבנים שכל הזמן חושבים/רוצים סקס ואילו אני טוען כי בנות ובנים הם אותו הדבר בקטע הזה יש כאלו גם בנים וגם בנות שחושבים/רוצים.. ויש כאלו שלא, רק שבנים מחצינים את זה יותר מאשר הבנות אשר פחות מחצינות את זה לאחר נסיונות שיכנוע הדדיים שכשלו החלטנו לפנות לפורום ולשמוע מה יש לכם להגיד בנידון אז...?

ortal_sh

New member
לפי דעתי יש ויש .......

אני מסכימה איתך שיש בנות שחושבות על סקס בדיוק כמו בנים , אבל לא כל הבנות, עובדה שרוב הבנים רוצים את זה יותר, נובעת מכך שבד"כ הבנים עושים סקס מצרכים, ולא מרגש , ורוב הבנות עושות את זה מרגש ,אהבה ומשיכה ! שלא תבינו לא נכון אני לא עושה הכללות , תמיד יש ויש מכל סוג, יש את אלה שיוצאי דופן מכל סוג ! אור-טל

אלדד26

New member
ולדעתי...

קודם כל, יש בנות שלא עושות את זה מרגש ומאהבה אלא מחרמנות בסיסית. אני חושב שגם אצל הבנים וגם אצל הבנות כמות החרמנים היא אותה כמות, אבל כמו שנאמר, בנים מחצינים את זה יותר, כתוצאה מחינוך ומנורמה חברתית לפיה לגבר מותר להיות חרמן (ואפילו צריך להיות חרמן), בעוד בחורה חרמנית עשויה להיחשב לזולה.

למעלה