האם בלינק התפרקו

b l i n k

New member
האם בלינק התפרקו

תענו בבקשה ומהר אם blink 182 התפרקו

blinknetta

New member
??????

בטח הוא חושב שבלינק התפרקו בגלל שטום וטראויס הקימו את box car racer הם לא התפרקו

מה פתאום!!!!!!

בלינק בחיים לא יתפרקו ! בלינק פור אבר! ובימיוחד לא ביגלל הלקה המטופשת הזאת! (סליחה שאני אומרת את זה, אני אוהבת את המוזיקה של בוקס קאר, אבל זה יהיה ממש מטופש אם בלינק יתפרקו[חס וחלילה חס ולשום טפו טפו טפו וכל זה...] ביגלל בוקס קאר! נוו! אני מתה שיצא הדיסק החדש (הבא) שלהם!!!!!!!!!!!!!!!! והיזכרתי כבר שעתליה זאת רחוקת משפחה שלי? לא משנה. עפתי להתקלח... ווש וווש (קולות של תעופה.. חחח)

היי, זאת ענבר, אני אצל חברה

היא אמרה שזה לא יפה מה שעשיתם, כי התחלתם להתרגש מכל מיני שטויות.. מה הקטע, כי היא שמה יותר מידי תמונות!? (ואני מצטטת..) אולי היא תחזור מתישו, כשיהיה לה זמן, אבל לא משנה.... באיזה שעה ביום שני הדבר על בלינק באמ טי וי? אני צריכה לדעת...

eb182

New member
זה לא רק התמונות

זה גם זה שהיא דברה על שטויות וכל הזמן אמרה כמה הם כוסיים אפילו שזה נכון אפשר להגיד את זה פעם אחת וזהו.

מה זה באמת כוסיים?

אומרים כוסונים..... ואולי בהתחלה היא רשמה שהם ככה והם ככה אבל יחד עם עוד הודעות.. אני לא ממש מבינה, זה נראה כיאילו סיכמתם בינכם להתנפל עליה ככה... זה ממש מצחיק שמהדברים האלו היו לכם כל כך בעיות איתה.. ומה כל כך מוזר שזה ב-10? (מוקדם מידי?)

eb182

New member
כשאמרתי ב-10

עניתי על השאלה שלך(מתי משודר היומן של בלינק וגרין דיי)

מאיה182

New member
יוסי?!

זאת מאיה.......מה גורם לך לחשוב שהם התפרקו?! הם לא!! טום אמר את זה!! תהיה בטוח..אני לא עצבנית אבל אתה ממש ממש ממש ממש טועה........!

punk223

New member
שלילי

בוקס קאר זה רק פרוייקט צדדי של טום וטרוויס. דרך אגב גם מרק משתתף בשיר 12.

eb182

New member
בלינק לא יתפרקו אף פעם

ובטח שלא בגלל פרויקט צדדי

מאיה182

New member
זה אומר שהם עדיין להקה!!

ומאר בשיר ..ELEVATOR יאנטו מעלית.....שיר נחמד......כן.......

eb182

New member
זה על ה-11 בספטמבר

או סתם לקפוץ מבנין זה כאילו טום קפץ מהבנין ומארק מסתכל עליו נופל או משהו

למעלה