האם בייליס כשר?

didinino

New member
האם בייליס כשר?

שלום לכלום, רציתי לדעת האם הבייליס אייריש קרים כשר, ואם לא אילו משקאות מקבילים אליו מתאימים להכנת קוקטלים של קפה?

משקאות נוספים

יש שני תחליפים (השמות פרחו מזכרוני) שניתן למצוא כמעט בכל רשתות השיווק בעלות של 30-45 ש"ח. לגבי האיכות אני לא יכול להעיד. לגבי הכשרות של הבייליס - אין לי מושג.

gingit123

New member
על הבייליס שאצלי במקרר

לא רשום כלום בדבר כשרות.

temptation411

New member
כשרות

כמו שאתה בטח יודע תעודת כשרות זה דבר שעולה הרבה אפילו המון כסף אני בספק שהביליז כשר מכיון שהוא מכיל חלב נכר ומהעובדה שבטח אין משגיחי כשרות במפעל

didinino

New member
תודה על התשובה, ובקשר לתחליף:

צילמתי שני סוגים שנראו כתחליף עיקרי, ועל הראשון קיבלתי המלצה בחנות משקאות (כפי ששמתם לב אני חדש בנושא) הראשון- AUTUMN CREAM השני- O CASEY'S שניהם זולים ושניהם לפי דעתי "כשרים" (אולי מפני שנמכרו בסופר) אבקש המלצה על האחד שמתאים יותר להכנת קוקטייל קפה "בייליס קפוצ'ינו" כתחליף לבייליס בתודה מראש, דור

סבבה

ה-autumn cream במחיר בסדר גמור ממה שאני זוכר. האוקייסי'ס אני חושב שאפשר למצוא טיפונת יותר בזול ברשתות שיווק, אבל אולי אני טועה. שבוע הבא אוכל לתת מחירים אחרים אם זה יהיה עדיין רלוונטי.

forestdevil

New member
אתה יודע שלא תוכל לקרוא לזה יותר "ב

"בייליס קפוצ'ינו...."
כן? זה כבר לא בייליס. זה כאילו מישהו לוקח RCקולה באיזה קוקטייל וקורא לו משהו כמו "פטיש קוקה קולה"

didinino

New member
מה אתה מנסה להסביר לי?

ברור שזה כבר לא בייליס ה"בייליס קפוצ'ינו" זה שם של קוקטייל. אספרסו, חלב מוקצף, סוכר והבייליס בקשר למחירים, זה עדיין רלוונטי, ואם יש לך מחירים של משקאות אייריש קרים אחרים (אם אפשר כשרים..) זה גם יהיה רלוונטי ;)

למעלה