האם באמת הצלחתם להיזדהות עם הדמויות בסידרה?

Desert Spirit

New member
האם באמת הצלחתם להיזדהות עם הדמויות בסידרה?

אני אוהבת את הסידרה מאד. אחת הסדרות המצויינות ביותר שנעשו איי פעם. אבל עולים בי הירהורים.. הריי בכל צפייה בסידרה או בסרט.. ישנה איזו תחושת היזדהות מסויימת... האם הצלחתם להיזדהות עם דמותם של חבורת רוצחים? גנבים? האם הצלחתם לעשות את ההבחנה בין אופי הסידרה לבין הצורה שבה היא עשוייה לבין המסרים הקיימים שם? האלימות, סגירת החשבון, צורת האימה שטונה הטיל על כל מה או מי שלא היה נענה לו. האם מישהו איי פעם היה רוצה להיות בן מישפחה של הסופרנוס? לי באופן אישי .. היה קונפליקט.. נימשכתי למישפחה האישית של טוני.. רציתי לדעת כמה שיותר עלייהם, הוקסמתי מדרך ניהולה של כרמלה את הבית.. ומדרך יחסו ודאגתו של טוני למישפחתו האישית.. ומצד שני ניגעלתי עד מאד.. ממעשיו הניפשעים, מעצם היותו רוצח. חומר למחשבה זה מה שבטוח... שיהיה לכם כל טוב.. אחלה פורום יש לכם!

bulllli

New member
אני תמיד נזכר בנשימותיו

הכבדות לעיתים של טוני. במיוחד כשהוא קם בבוקר. מצד אחד נשימות של איש שמן וכבד גוף ומצד שני נשימות של חשיבה טקטית ויעילה על מנת להישאר בפיסגה. היכולת להעביר אופי, ריח, טעם וצבע באמצעות נשימה בלבד, הפכה עבורי את דמותו של טוני ואת השחקן גנדולפיני לאחת מהדמויות המשובחות שהיו ויהיו. אבל לא מתאים לי להיות בן משפחה, היו מזמן זורקים אותי על נטיות מיניות לא כשרות.

למעלה