האם את רומי שלנו????

Lt ResheF 55

New member
האם את רומי שלנו????

חדשות, השאלה אם טובות?! לפי הדיבורים רומי, אבולעפיה רומי הקימה הרכב היפהופ!!! האם הייתם מאמינים??? אולי זה לא הכי חדש אבל אני בשוק מעצמי!!! לייתר דיוק מעצמה! אבל מה הקטע? יש לזה סאונד טוב!!!! הם טובים! כאילו אני ממש ממש אהבתי! זה יצא בנזוננננה טוב! לא נשארו מילים בפי - רומי שולטת! http://layla.ynet.co.il/Media/freestyle.wma הנה לינק!
רומי היא השניה ששרה... כאילו פאק, רומי הקימה הרכב היפהופ! להרכב או הלהקה קוראים "זאתי" מתוך האתר LAYLA: רומי אבולעפיה ממשיכה לייצר כותרות. כמה ימים לאחר שפורסם כי "קסטרו" החליטו לסיים איתה את הרומן, מתברר שהאבולעפיה מצאה לה קריירה חדשה בתחום המוזיקה. החיילת חברה בלהקת היפ-הופ חדשה בשם "זאתי", יחד עם שתי חברות העונות לשמות המשונים טלי ואפרת. הלהקה אף הקליטה שיר בסגנון פריסטייל, לצלילי הביט של הרכב "הרביעייה הפותחת". את שיר הבכורה של להקת "זאתי" אפשר למצוא בדיסק מיקסים מיוחד, שחולק בחינם לכל באי "ליל החישגוזים". למי שלא מכיר, מדובר בערב מסורתי של מוזיקה שחורה, שנערך בשישי האחרון במועדון ה"בארבי" בתל אביב. את הדיסק, שהושק על ידי די.ג'יי אלארם ודי.ג'יי אורי שוחט, לא ניתן לקנות בחנויות, ומשתתפים בו למעלה מ-30 אומנים ידועים כמו למשל קוואמי, פישי הגדול, סאבלימינל, מירו, אם.סי שירי וסגול 59. שמה המפורש של אבולעפיה לא מופיע על גבי הדיסק, אבל ניתן למצוא אותו בין מלות השיר (ראו הדגשה). רומי אבולעפיה סירבה להגיב לידיעה, בטענה שמדובר בעניין פרטי. והנה המלים: אין מצילים בים, אני חוזר, הרחצה מסוכנת, אני חוזר . אין מצילים בים, אני חוזר, הרחצה מסוכנת, אני חוזר . אין מצילים בים, אני חוזר, הרחצה מסוכנת, אני חוזר . כן זה היה יום עוד יום סתם, החום היה מוגזם, אמרתי בוא נלך לים להתרחץ או להשתזף, לעשן ת'כיף להתחפף, לקחת רמקולים לשמוע מוס דף (איזה כיף), הרעיון היה סבבה אך נשמע לי קצת בדד, כי מנה ז'אטווה יוצא תמיד יותר נחמד, אז חשבתי מי בא לי, התקשרתי לטלי, היא הייתה עסוקה עם הנחש באורלי, היא ענתה לי (כן), אמרתי הוו מאן, רציתי ללכת לים ולא היה לי מה לעשן, דאם, לעזאזל, הטלפון ממשיך לצלצל, וקול קטן אצלי בראש פתאום מתחיל למלמל, מה קורה לך טלי, תצאי מהמיטה, לא תתני לחברה שלך קטנה יא בת זונה? אמרתי רגע, סליחה, שלום, את הפרחים שמתי במקום, בגד ים מהארון, מהחלון של הסלון אפרת קוראת בוא נלך לים עם רומי, רק תגידי לה לצאת. לא ישנתי כל הלילה ובעצם לא נגמר, ומחר הגיע יותר מהר מכל דבר. הפלאפון צלצל וזה לא חדש, בצלילים של סופר היי-פיי הוא מחזיר ת'בס, יה, בצד השני אני שומעת כל קול, כל יכול, לא מזהה אבל הוא מתחיל ישר לשאול, יו, מה המצב ? מה את עושה דרך אגב ? יעלי, טלי ואפרת נמצאות על הקו. קחי את עצמך בידיים, שימי פוש אפ לשדיים, עוד מעט כבר בין ערביים, בינתיים אנחנו על החוף יו, כל כך הרבה בנים אני אוהבת את הנוף, אין לזה סוף סוף הצלחתי לממש את עצמי, ואי אפשר להסביר כי זה לא הגיוני, כי השמש מביאה לי את הפוטוסינתזה, כשאני אצא מפה ישתנה לי הגזע, מה אומרת התזה? זה לא משנה, כי בדיוק באותה שניה נכנס לי כדור של מטקות לפה. אין מצילים בים, אני חוזר, הרחצה מסוכנת אני חוזר . אין מצילים בים, אני חוזר, הרחצה מסוכנת אני חוזר . אין מצילים בים, אני חוזר, הרחצה מסוכנת אני חוזר .

qt1

New member
../images/Emo25.gif רשף, מיי מאן..

שמתי את הקישור המצוין שמצאת בקישורים ובטאגליין, תודה אח שלי כלכבוד על התמונות, נראה אותך מוצא של יעל עכשיו
הבת אומרת שהשיר לא רע

Lt ResheF 55

New member
אחלה!

רשף מיי מאן I like how it's sounds women! אלה התמונות שמצאתי אני אנסה לארגן עוד אבל לא היום אני צריך ללכת ללמוד עכשיו
זה באמת קישור מצויין אני בשוק מעצמה
לא יודע אם שמעת אותו אבל הוא טובבב אני ממליץ בחום! הבת אומרת שזה שיר לא רע??? זה לא שיר לא רע, זה שיר טוב! That is the freestyle of rommmmi!

qt1

New member
לדעתי השיר מצוין ../images/Emo79.gif

אז הבת שלי אמרה... היא אומרת הרבה דברים, ביקורתית כמו אמא שלה
... בהצלחה בלימודים, אתה ביא' או ביב'? בקשר לתמונות , אל תיתן לזה להדיר שינה מעיניך היפות... נירתם למשימה כולנו גם יעל שלנו פה שמה כמה תמונות סבבה , תהיה גלריה יהיה אחלה נוף
שיהיה שבוע טוב. RESHEF MY MAN חחחחחחחחח

Lt ResheF 55

New member
אני י"ב

סוף שנה ו "צהל צהל כבר באים, רות סוף, סוף למילואים".... אל דאגה זה בקטנה
נארגן משהו... ובנתיים השיר נחרש בסטריאו

qt1

New member
ת'כוונתי לבגרויות ../images/Emo63.gif../images/Emo24.gif

Lt ResheF 55

New member
אגגגב!

עכשיו שמתי לב! זה לא שיר, זה פריסטיייייייייייייייייל!

qt1

New member
../images/Emo168.gifמה ההבדל?

סבר את
(אוזני) זה הכי קרוב שמצאתי לאוזן LOL . שומעים שם את רומי ממש טוב אי-אפשר לחשוב שזו מישהי אחרת כמו בדיבור כך גם בפריסטייל. מעניין איך כל הדיסק נשמע ומה התוכניות לגביו.

Lt ResheF 55

New member
אז ככה....

עכשיו אחרי שבודקים את העניין זה לא נשמע הכי כמו פריסטייל... זה נשמע כמו משהו כתוב... פריסטייל זה אילתור, יש לך מוזיקה, יש לך קצב? סבבה, זרקי מילים שפשוט יישמע טוב... אבל השיר הזה נשמע כאילו הוא כתוב מראש
טוב נשאיר את זה שיר
בטח ששומעים אותה, היא שרה ככה גם בבית השני, מרגישים את הדיבור שלה והסגנון דיבור שלה מתאים להיפהופ, אני אישית מאוד אהבתי את השיר, לגבי הדיסק? אין לי מושג, רק השניה חזרתי מבי"ס ותכננתי לבדוק את הנושא באמת... אגב מסתבר שהקטע מלפני איזה חודשיים בערך

qt1

New member
למה היא אומרת-

לֱעַזַאזֶל??? לא משנה לי שיר או פריסטייל! אני נהנית מכל פעם שאני מאזינה לזה. תודה על ההסבר נשמה, מה אתה חוזר כ"כ מאוחר מביה"ס?

לא ידעתי לאן לשרשר....

אז רק רציתי להגיד לכל משתתפי הפורום שיש לכם אחלה מנהלת ותשמרו עליה שלא תלך
. ולך QT מקסימה שיהיה לך המון בהצלחה, אני בהחלט חושבת שהניהול הזה מתאים לך ויוסיף לך המון... שיהיה רק בהצלחה והמון טוב מכל ה
אני

qt1

New member
תודה תותית פרוטית ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הפתעת אותי
וכעת אני נראית ככה-
... תבואי ,תשתתפי גם אם את יכולה אני אשמח כולם ישמחו... יש המון מקום לכולם ב
שלי. נשיקות

qt1

New member
תותית יש מצב לת.לידה?../images/Emo65.gif

פרח מזכרוני...
אפשר לכתוב בלי שנה...

הייתי משתתפת בשמחה אבל

אני לא מכירה ולא רואה את הסידרה (צ'טערת...
) אני אמשיך להיות איתך בקשר במסרים ומידי פעם אולי גם שם...

qt1

New member
../images/Emo24.gif מה שבכיף שלך חמודה../images/Emo42.gif

למעלה