האם את/ה נורמלי?

Dr Spock

New member
האם את/ה נורמלי?

האם אי פעם תהיתם אם אתם נורמלים? האם המוח שלכם עובד באופן שונה משל האחרים? אם כך עשו את המבחן הבא וגלו. עקבו אחר ההוראות וענו על השאלות אחת אחת ובמהירות הגבוה ביותר האפשרית, אל תתקדמו לשאלה הבאה עד שלא סיימתם את הקודמת, לאחר שסיימתם לענות על שאלה גללו את העמוד מטה לשאלה הבאה, רק אל תגללו מהר מדי, שלא תפספסו שאלה בטעות: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - כמה זה: 1+5 2+4 3+3 4+2 5+1 עכשיו, אימרו את המספר 6 בקול במהירות האפשרית למשך 15 שניות. גללו מטה... מהר! תחשבו על ירק! עכשיו גללו מטה... עוד טיפה... אתם חשבתם על גזר, נכון? אם לא, אתם שייכים ל2% מאוכלוסית העולם שמוחותיהם שונים מספיק כך שיחשבו על משהו אחר... 98% מבני האדם יחשבו על גזר כאשר הם עושים את המבחן הזה. מוזר הא? הערה: כל מי שחשב על חציל או כוסברה, עליו לפנות לטיפול פסיכיאטרי דחוף.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifתגיד, התחלת בלהעליב../images/Emo35.gif

איך הוצאת חציל וכוסברה לטיפול
כשאני אומר 6 ל-15 שניות, פניי אל הפטמן 3, בדחילו ורעידו. אל תשא את הסיפרה 6 לשווא

Dr Spock

New member
../images/Emo6.gif

מה קרה? יצא לך חציל?
פטמן 3? יענו פצצת אטום? לא הבינותי, הסבר בבקשה...

Dr Spock

New member
אתה חושב על אריזות בירה במקרה?

בחיים צריך הרבה, הימורים זה לא אחד מהם...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאריזת ביריות מערוץ הדוגמניות

ובארגזים...ישירות מהמסלול ומעמיס אותן, וכורע תחת העומס ורץ....

Dr Spock

New member
מרוב ברבורים על בירות וביריות

איבדנו את הפואנטה, מה הייתה הפואנטה בכלל? אה כן... אז חשבת על חציל? לא נורא, קצת פרוזק וטיפול בחשמל והכל יהיה בסדר...

סעמק

3 פעמים ולא יצא לי גזר רק חצילים ובצל יש לי בראש וגם כרוב וגם טופו טופו זה טוב לא? בירות שווה יותר מביריות בדוק

elninyo

New member
../images/Emo19.gifגם אויינק בחצילים../images/Emo35.gif

פסדר, נלך ביחד אולי יעשו הנחה... בירות שוות יותר
טוב לדעת...
לתת...לתכולת הביריות

neko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי על חציל, אבל זה התחלף לי לאבוקדו...
מה הקשר בין 6 לגזר?

Dr Spock

New member
בין 6 לגזר יש הרבה קשרים

רובם חבויים, מתחת לשולחן. מעניין מתי זה התחלף לך לאבוקדו, הפרודיאנים היו מוצאים בזה משהו, מצד שני הפרודיאנים מוצאים משו בהרבה דברים.

Dr Spock

New member
אל תהיה כ"כ נמהר...

השאלה היא איזה גזר ראית? גמדי? גינה? מוחמץ? משומר? מאודה? זה אומר הרבה...

למעלה