האם את/ה הפושע??

מאוו Boaz

New member
האם את/ה הפושע??

אתר ממש נחמד.. חבל שהוא באנגלית מאוד ממולץ להכנס..

ה טמבל

New member
לא ראיתי שנים אבל קיבלתי קנס של

איזה 9500 יורו או משהו כזה...

מאוו Boaz

New member
עוד אתר נחמד...

מה קרה ביום בו נולדתם: נולדתי ב6.5.86 אני בן 157,380 שעות. ובן 566,569,716 שניות. וג'ורג' קלוני נולד בתאריך שלי בשנת 1961. כמו אורסון וולס בשנת 1915.

just stav

New member
אורסון וולס!!

הייתה לי היום שאלה של 20 נקודות עליו במגן בתולדות הקולנוע, אבל לא עניתי עליה. למרות שהוא גאון תקשורת וקולנוע בפרט והאזרח קיין הוא אחד הסרטים הכי טובים שאי פעם עשו. ואם כבר 1915, אז בשנה הזאת דיוויד גריפית עשה את הסרט הענק "לידתה של אומה". עוד גאון קולנוע. (סתם משתפת אותכם בחומר שחרשתי עליו בשבוע האחרון) ואגב, יצא לי 87 שנים בכלא וקנס של 7000 פאונד... אני מניחה שזה לא טוב במיוחד... אופסי
יום טוב לכולם Love סתו

א ל ו ש ה

New member
שוס עולם!

אתם יודעים למי יש תאריך יומולדת כמו שלי?!?!?! לאוגוסטוס הקיסר כבוד לי!!!! וההפרש לא רציני... רק 2067 שנים....

THE sky angel

New member
הקטע עם הפושע אין לי ראש לאנגלית

עכשיו חחח אין לי כוח לחשוב סורי!! אבל רק שתדעו שאני והאפיפיור יוחנן פאולוס ה2 נולד בתאריך שלי! איזה כבוד :) (הוא נולד בשנת 1920 חחח אז מה אם הוא כזה זקן?! זה עדיין התאריך שלי!)

kedeman

New member
תקנאו!!!

זה אמנם לא כתוב שם אבל אני נולדתי באותו יום עם אוסמה בן לאדן ואני לא זוכר אם אני באותו יום עם רוני סופרסטאר או לא...

fresh mishmesh

New member
אני באותו תאריך (20.6) עם:

ניקול קידמן, ג'ון גודמן (שיחק ברוזאן את דן), אן מורי (זמרת ששרה את daydream believer- אחלה שיר) אהה, ומידע פרטי אני יודעת שגם אילן רמון...

למעלה