האם אתם . . .

האם אתם . . .

מאלה שקשה להם להודות בטעות שלהם‏?‏?? כלומר אם נניח ואתם מתעקשים ומתווכחים או לא משנה מה ואתם דבקים ב"‏צדק‏"‏ שלכם ואז פתאום נוכחתם לראות שאתם בכלל טועים האם אתם תקומו ותגידו לפני כולם (במקרה שזה בנוכחות רבים‏)‏ "סליחה, טעיתי‏!‏‏"‏ או שתנסו להחליק את העניין או שאפילו תשתקו ותתנו לעניין לחלוף וזהו‏?‏ זו אמנם נשמעת שאלה פשוטה אבל היא ממש לא פשוטה... כל אחד מבין מה עובר בנאדם בסיטואציה כזאת.

אני

מאלה שאין להם בעיה להודות בטעות..גם בנוכחות רבים,ויחיד..לא קשה לי לבקש סליחה..אממ וכן עמדתי בסיטואציות כאלה אחרי הכל אני בנאדם/tapuzforum/images/Emo13.gif

ברור להודות.

לא סובלת טיוחים. וקרה כמה פעמים שטעיתי בנושא מסויים וכמובן שהודיתי בטעות, ועוד צחקתי על עצמי עם כולם..
אחרי הכל כולנו בני אדם..

אני מחקתי. . .

את השירשור הקודם בגלל המילים המוזרות שיצאו לי בתחילת ההודעה. את מוזמנת לכתוב את דעתך שוב ובשמחה... תלחצי על הדבק מהודעות קודמות.

קמת

עם אנרגיות שליליות על הבוקר? מה הדרישות האלה? הוא מנהל כאן וישלו פריווילגיה למחוק מה שבאלו. לא מתאים לך, תעברי פורום. וכן, גם לי הוא מחק כמה דברים ואפילו לא טרחתי לשאול למה...

אז אחדש לך 2 דברים...

א. עוד לא קמתי! ב.אני המנהלת שלו ואני יגיד לו מה למחוק ומה לא.. או.קיי??

אי אפשר להחזיר. . .

דברים שנמחקו ע‏"‏י ההנהלה אין במערכת הניהול אפשרות להחזירם לכן אמרתי לך שתכנסי להגיב ואז תלחצי על הדבק מהודעות קודמות ותגובתך תוצג שוב.

למעלה