האם אתם צדים עוצמה ?

סתר

New member
האם אתם צדים עוצמה ?

האם אתם מבשלים את האוכל שאתם אוכלים ? וכשאתם מכינים אותו האם מתאחדים איתו,ומבקשים שלכל מי שיגיע יעשה טוב? האם אתם תופרים, סורגים, אופים, בונים עוצמה ? האם השתמשתם באזניכם כדי לקבוע מה הוא כיוון הרוח ? אוהבת, אתי

deep ocean

New member
ואם עסקנו בשאלות-------נהוול

היום שמעתי איך מבטאים נהוול!!!!! כל הזמן חשבתי שאומרים-ניהוול ובגלל זה כתבתי את זה עם "י" זה כזה מצחיק!!!!!
בכל אופן, נהוול זה על צליל אהבל, אני מעדיפה ניהוול
ושאלה-מהו הנהוול ומהו ההפך שלו (זה שדיבר איתי, אמר איזו מילה שהיא ההיפך שלו). טוב לפי השאלות, הבנתם שלא קראתי אף ספר של קסטנדה
אני מניחה שבספרים יש תשובה לכך.
מיכל

Talia E

New member
למיטב הבנתי...

הלא-כל-כך-מלומדת, המילה "נאוול" (אם כבר מדברים על היגוי - יותר מדויק לכתוב זאת כך, כי אין צליל של האות הא, אלא צליל של "ג" מובלעת, שכמעט לא שומעים אותה) - משתמשים בה לשתי משמעויות. נאוול - מנהיג חבורת לוחמים (כמובן, שאם הוא כזה, יש לו גם תכונות אחרות - יש אנשים שהם נאוולים ויש כאלה שהם לא). נאוול מול טונאל - כאן אני בטוחה שיסבירו אחרים טוב יותר ממני (ואני אשמח ללמוד ממה שיש להם לומר!) במלים פשוטות - טונאל - העולם שכולם מכירים (הקשב הראשון, המציאות כפי שאנשים תופשים אותה). נאוול - כל מה שמחוצה לו. אשכר, האם יש לך מה לומר? *טליה מחליטה בינה לבין עצמה, שתתחיל בעתיד הקרוב בקריאת ספרי קסטנדה נוספים

deep ocean

New member
אוקיי, זה מובן לי יותר

נכון, אם כבר, אז באמת נכתוב "נאוול"
מעניין מאד!!!!! "יש אנשים שהם נאוולים ויש כאלה שהם לא"-הממממממ. האם בספרי קסטנדה מוזכרת שאיפה כלשהי של אנשים להיות כאלו? טוב זה ממש מסקרן אותי, ואוו, אני ממש רוצה לקרוא / להתחיל לקרוא לפחות ספר אחד שלו כרגע.

deep ocean

New member
ואוו

כרגע חשבתי על איך אני קונה את הספר הראשון שלו, וממש ראיתי את עצמי שקועה בספר, וחווה המון חוויות עוצמה דרך הספר.

סתר

New member
התחילי ב"מסע לאיכטילאן",

בריזה, אני מאוד אוהבת אותך, אלפי...

סתר

New member
את משב רוח רענן, ממש בריזה

אנא,קראי בבקשה, את הספר " הטבעת השנייה של העוצמה" בפסקאות העוסקות ברוחות ואני מקווה שתהיה לך אנרגיה להבין... אוהבת אותך... אלפי...

deep ocean

New member
אז ככה

עדיין לא קראתי את ספרי קסטנדה, ואני אתחיל במסע לאיכטלאן. אני אשאר כרגע עם ההסבר שלך. (לעכשיו)

deep ocean

New member
משפט אחרון לפני שאני הולכת לאכול

את אתי, משב רוח מרענן. מבחינתי, את מביאה הרבה עוצמה, מקוריות, עניין, ושינוי לפה.

Talia E

New member
את הולכת לאכול את אתי?../images/Emo2.gif

היא בטח לא התכוונה שזה מה שיקרה, כשדיברה על לאכול עוצמה!...

deep ocean

New member
נראה לי דווקא שהיא טעימה

יש בה הרבה עוצמה......יאמייייייייייי

Talia E

New member
איות המילה...

הוא רק הצעה... אין איות בעברית שיבהיר את הצליל, אבל זה פחות מטעה, אולי... בעצם - זה בכלל לא משנה איך אומרים! זה שטויות! מה שמתכוונים כשאומרים את זה - זה מה שחשוב! אם תכתבי/אכתוב כך או כך, עדין השומע יידע לאיזו מילה התכוונת/י, ולכן, זה לחלוטין לא משנה... טוב, התחלתי כבר לקשקש עם עצמי...

סתר

New member
אשכר, תתעורר...

שום דבר לא מריח, אתה נושם אויר פסגות... אלפי...

סתר

New member
אשכר, אשכר התעורר

פן החתול יבוא מהר, אשכר, אשכר, נוס ! נוס ! נוס! אשכר, אשכר, נוס.

למעלה