האם אתם משתמשים ב VPN מהבית ?

האם אתם משתמשים ב VPN מהבית ?

שלום לכולם, כמי שעושה בתפקידו גם כמנהל רשת,אבל לא רק, וכמי שהיה שמח להספיק יותר ברשת, אבל לא מעוניין להישאר עוד בעבודה ולא להיות עם הילדים, שקלתי לבקש מהמנהל שלי (אחד מבעלי החברה) VPN מהבית, מה דעתכם? תודה מראש והמשך חג שמח לכולם אבא של איתן ולהב

זיו25

New member
כמובן...

יש לך את הפתרונות של מיקרוסופט, שהם פחות או יותר מובנים בתור מערכת ההפעלה, ואתה יכול גם לקנות פתרון חיצוני, דוגמת CISCO או CHECKPOINT. אני עובד עם CISCO ומאוד מרוצה. בברכה, זיו.

byg

New member
>>>

רק אם זה הכרחי ואם תקבל על זה 200% שעות נוספות. אחרת זה סתם ממכר ולא מוצא חן בעיני האישה... אתה מגיע הביתה אחרי 11 שעות מול המחשב וישר רץ לבדוק אם מישהו שלח לך תגובה למייל ששלחת לפני שהלכת הביתה. מצד שני, לא צריך, בשתיים בלילה, להסביר במשך שעה לנודניק התורן בחדר מחשב איך להוריד ולהעלות service, פשוט משתלטים על השרת מהבית... שיקולים שיקולים... ירון.

תודה, ואיך בפועל אני מגדיר לעצמי

את העניין? אני יודע שלמנהל שלי הוגדר, כך שהאפשרות בהחלט במערכת, אני עובד ב 2000 SBS , אבל לא הוגדר על ידי, בקיצור איך אני מוסיף לעצמי (או לכל אחד אחר) אפשרות ל VPN מהבית. תודה מראש והמשך חג שמח לכולם אבא של איתן ולהב

Teo Toriatt

New member
RRAS

תכנס לאופציה של Routing and remote service ותתקין אותו כVPN לפני זה קרא את המדריך וקצת HELP... זה ממש לא מסובך. שיקולים: 1. נוח 2. נוח 3. נוח בעיות - אם זה פתרון של MS והFW זה משהו אחר (Checkpoint, Cisco, Netscreen - you name it) אתה צריך לאשר את כל התקשורת המוצפנת דרכו - כך שאם המחשב שלך בבית נגוע במשהו לא כיפי זה יכנס ישירות לשרתי החברה - פשוט שים לב יותר למחשב הביתי שלך ושל כל מי שיש לו VPN.

עכשיו רק ירד לי האסימון שבעצם הרשת

הביתית של הבוס שלי, מסכנת את הרשת שלנו בהתחשב בעובדה שהבן של הבוס אוהב לנסות לפרוץ לכל מיני מקומות בשביל הכיף שלו, זה קצת בעייתי לדרוש ממנו לעשות עם זה משהו, אני יכול לבקש, ואולי עוד יותר ללחוץ שהפיירוול (צ'ק פוייינט - חומרה) שכבר כמה חודשים "אוטוטו נכנס לחברה" לפי דבריו, נחוץ עוד יותר לנוכח עובדה זו ועובדה שאין לי מושג מה קורה עם עוד חבר'ה שיש להם VPN , עכשיו מתרענן לי הזיכרון למה VPN הוא בין פרצות האבטחה הגדולות יותר לחברה (כמו שלמדנו בקורס לפני כשנה) שוב תודה והמשך חג שמח לכולם אבא של איתן ולהב

Teo Toriatt

New member
אזהרה

"צ'ק פוינט חומרה" ? הכוונה לSecure@office אני משאר. (זה לא FW חומרה אגב, פשוט מחשב בקופסה עליו מותקן לינוקס וFW) אם זה הדבר, הVPN שם עדיין בעייתי כי אי אפשר להגדיר מה מותר ומה אסור בתוך הVPN ברגע שנוצר. בניגוד לFW מלא, שם אפשר לעשות הכל על המידע שבVPN כאילו היה רגיל ללא הצפנה, כך שאם מדובר במחשב מסוכן לדבריך - או שתיצור VPN Terminator לפני הFW או שתשתמש בגירסה טובה יותר.

אני יודע שמדובר על ראוטר ושהמנהל

שלי סולד מלינוקס, ואני זוכר רק שחלק שהגרסא כוללת בשמה UNLIMITED אז אני מקווה שזה לא מה שהוזהרתי מפניו, אוכל לדעת את זה רק ביום שלישי, בשאיפה שהבוס שלי יהיה בעבודה, אשתדל לודא את ווידוא השליטה בפורטים הרצויים, אחרת באמת לא נקבל עסקה מי יודע מה, ושוב תודה והמשך חג שמח אבא של איתן ולהב

ייתכן, אבל הוא המנהל וגם אחד

מהמנכ"לים, כך שאם הוא מחליט שלא, אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, גם בעניין הפיירול אני מפעיל עליו לחצים מאנשי התמיכה החיצונית, שבנו לנו את הרשת. אז שיהיה המשך שבוע משובח לכולם אבא של איתן ולהב (PAPILON7)

huli2000

New member
XBOX - פתרון מצויין של צ'קפוינט

יש לנו בכמה מוקדים בארץ ובעולם.. עובד מצויין (גם בכל בית של הצוות לי יש אחד כזה) משמש גם כראוטר פנימי וגם כ FW. מסופק בארץ ע"י נטוויז'ן. ממולץ בחום

ezaton

New member
XBOX - פתרון מצויין של מייקרוסופט

גם מריץ משחקים, וגם אחרי משחקים, מריץ סרטים, ובעצם הכל. PC בזול

huli2000

New member
SBOX - פתרון מצויין של צ'קפוינט

יש לנו בכמה מוקדים בארץ ובעולם.. עובד מצויין (גם בכל בית של הצוות לי יש אחד כזה) משמש גם כראוטר פנימי וגם כ FW. מסופק בארץ ע"י נטוויז'ן. ממולץ בחום

shed

New member
---> ועוד איך משתמשים.

אישית אני עם securemote של צ'קפוינט. עושה קצת בעיות עם ראוטרים ביתיים, אבל בסוף נמצא פתרון גם לזה. בשביל מישהו כמוני - זה חובה. אחרת הייתי מקים אוהל במטבחון וישן שם.

securemote הוא ברמת ראוטר?

הבנתי שאת החבילה שאנחנו ניקח מציעות אינטרנט זהב ב.בינלאומי וכו' ושוב תודה והמשך חג משובח לכולם

Teo Toriatt

New member
Securemote לא ברמת ראוטר

הוא מותקן על תחנות קצה, יש פעמים שהMTU של הראוטרים הביתיים בארץ עושים לו בעיה אבל יש כלים לפתור את זה - כמו שקרה בתחילת השבוע למישהו אחר בפורום.

למעלה