האם אתם משקיעים

elimetayel

New member
האם אתם משקיעים

בקניית נעלי טיולים 'מקצועיות' לילדיכם?
לעצמי אני משקיע כיוון שהנעל תשרת אותי עד שתקרע...
אבל הילדים גדלים ומחליפים מידות בקצב מהיר,
אז בני משתמש בנעלי הספורט החורפיות, אבל זה לא 'פייר' לא לטיול ( לא חזקות \ תומכות מספיק? ) ולא לחורף ( נשחקות מהר בטיולים )
מה דעתכם?
ואולי צריך להעביר כאן מיד ליד נעליים מילדים שגדלו?...
( שלי צריך מידה 33
... )

אלעד 1975

New member
אין לי כסף לקנות לכל אחד נעלי הרים בכל שנה

ולא נוכל להעביר לילד הבא.
הן משתמשות בנעלי ספורט אך לו היו נעלי טיול במידות קטנות ובמחיר של נעל ספורט (יש חיה כזאת?) אולי הייתי שוקל לקנות, אך במחשבה שניה לא הייתי יוצא מזה מבחינה כלכלית
.
מצד שני, ממילא נעלי הספורט שלהן מתבלות אחרי פחות משנה וכנראה שזה בגלל הטיולים ואם תהיה נעל ייעודית לטיולים היא אולי תחזיק שנה תמימה...
הצלחתי לבלבל את עצמי
.

מה שכן, השנה השקעתי בסנדלי שורש עבור הילדות הגדולות והן שימשו להן לצד הטיולים גם כסנדלים ליום יום לבי"ס ולגן.
רק שלצידם הייתי צריך לרכוש סנדלים לאירועים...

אה, וכמעט שכחתי
:
ברוך הבא לפורום
. זו גיחה ראשונה שלך לכאן, לא?
נשמח לראות אותך כאן מפעם לפעם.

guysoffer

New member
שנים טיילתי עם נעלי ספורט רגילות ותראה אותי היום..

אין שום בעיה עם זה, כל עוד שמים לב לפני/אחרי טיול שהן תקינות.. שלא תישאר יחף.

גיא.

o f i r o s 1

New member
לא קונים בארץ - מזמינים מחו"ל

המחירים בארץ לא שפויים מכל מיני סיבות, אז עד כמה שזה לא פטריוטי, פשוט מזמינים מחו"ל.
דרך חו"ל אפשר לקנות נעליים מעולות כולל משלוח עד הבית בעד 200 ש"ח, לדוגמא באתר הזה - http://bit.ly/1sMHTP8, ומוסיפים 20$ משלוח דרך אתרים ישראלים שמביאים את הנעליים עד הבית.

אלעד 1975

New member
אופיר,גם הוצאה של 280 ש"ח לילד בכל שנה היא קשה מנשוא

בייחוד למי שיש מספר ילדים ובייחוד שיש להם כבר נעלי ספורט רגילות ליום יום וגם הם לא עלו בחינם.

o f i r o s 1

New member
ברור

כמה דברים, אתה צודק, הוצאות כאלו כל שנה הן בהחלט גבוהות, אבל אפשר לחפש נעליים שישרתו את הילד גם ביומיום ולא רק בטיולים.
דבר שני, אפשר לקנות נעליים לפעמים במבצעים למיניהם בחו"ל גם ב-150-200 ש"ח.שזה גם לא זול כאמור.
ההצעה של elimeyayel של החלפות נעליים היא דווקא רעיון לא רע.
&nbsp

אלעד 1975

New member
"הורשת" נעליים או בגדים זה פתרון מוכר וידוע מימים ימימה

מזכיר לי את השיר המשעשע שתרגם אלתרמן, גלגוליו של מעיל (מאת קדיה מולודובסקי).
הבעיה בנעלי טיולים היא שהם נשחקים במהרה ובעיקר שהם ייחודיים לנועל. מה שנוח לילד א2 לא בהכרח נוח לילד ב', והאמת שזה תקף לנעליים רבות שמקבלות את הצורה של כף הרגל של האדם שנעל אותה.

ממליצה גם על mountain warehouse

המשלוח יותר זול כי זה בריטי ולא צריך חברת שילוח (כ-6 לישט)
לא קניתי שם נעליים אבל כן סנדלים ובגדים

guysoffer

New member
בדיוק באתי לכתוב לגבי האתר הזה:

מועתק מzayedet.com בפייסבוק.. לצערי, לא הצלחתי לקשר.. היא מדבר על האתר הזה שהוזכר על ידי הרגע שלפני 1:

תודה לקורא הבלוג, אופיר לוי, שהכיר לי עכשיו את האתר הבריטי הנחמד הזה.
לפי אופיר, הם שולחים לארץ מאנגליה ב 10$ וזה מגיע די מהר.
לא יודע יותר פרטים אבל מסריקה מהירה,אלה מותגי אאוט דור לא מוכרים, אולי mid-range שכאלה..
...
אישית, זה לא הלחם והחמאה שלי, אבל בשביל הילדים זה סיפור אחר.
סריקה מהירה, מגלה כאן עוצר של אפשרויות בשביל ילדים (שגם ככה בגד/נעל היא לעונה אחת), במחירים לא רעים בגלל.
הנה נעליים שאיתרתי במחלקת הקלירנס.. מבט מהיר מגלה שהן שטוחות, רזות ונראות גם גמישות, והמחיר מצחיק... 14$....
תוסיפו 10$ משלוח, וב פחות ממאה ש״ח זוג נעליים מינימלי לילד לחורף..
יש מידות מ 11 ועד מידה 6 לילד גדול.. (שימו לב שאלה מידות אנגליות !!! בדוק בטבלת ההמרה שלהם קודם).
שווה לסרוק את האתר.
תודה אופיר !

אלעד 1975

New member
אותי לימדו שנעליים חייבים למדוד.ואני מעדיף לפרנס ישראלים

גם אם מדובר בנעליים תוצרת סין בכל זאת הקניה בחנות ישראלית עדיפה על פני מאשר לחסוך 7.62 ש"ח.
ואל תשכחו את המבצעים הכמעט תמידיים ברשתות של 1+1 או זוג שני ב70% לחברי מועדון (שזה חינם חבר מועדון).

גם אני על נעליים שטוחות רזות וגמישות משלם פחות ממאה ש"ח בגלי או בנעלי נמרוד למשל. הבעיה היא הנעליים הקשיחות לילדים - כאלה שהן כמו נעלי הטיולים של הגדולים.
מילא אם אתה מודד בחנות כאן את הנעל ומוודא ברחל בתך הקטנה שאתה קונה ברשת בדיוק את אותו הדגם ואותה המידה אז לפחות הנעל תהיה מותאמת לרגל (זה עדיין לא פותר את בעיית האחריות או תיקון אם צריך) אבל רוב הדגמים שמופיעים באתר הנ"ל אינם מוכרים ואין להשיגם בארץ.

guysoffer

New member
גם זו גישה.

אני מעדיף לקנות בחו"ל כשמדובר על מותגים, בשביל למנוע את התשלום על השם ולא על האיכות.. מעבר לזה - אני קונה בארץ.

גיא.

למעלה