האם אתם מסתדרים עם העולם החיצוני?

גלי221

New member
האם אתם מסתדרים עם העולם החיצוני?

האם אתם נמצאים יותר בסביבות הבית מעדיפים פחות לצאת , האם קשה לכם ליצור קשר עם חברה או שהמחלה לא משפיעה?

ufo11

New member
נכון לעכשיו לא הרגשתי שאני מעדיף

להשאר בבית מאשר לצאת החוצה ולבלות או סתם לצאת החוצה לאנשהו. אני מאמין שאין טעם שאנחנו נסתגר בבתים שלנו, מתוך הפחד שיקרה לנו משהו. כמובן שאם קורה חס וחלילה, עדיף שזה יהיה בבית כלשהו ולא ברחוב למשל, אבל אי אפשר להפסיק לחיות בגלל זה. לגבי יצירת קשר עם החברה, כפי שרשמתי בהודעה "ישנה" (שבמקרה שמו אותה גם בטאגליינס), זה לעיתים קרובות יותר קשור בחברה שאתה נמצא בה. כי בדרך כלל מי שנרתע הם החברים ולא אתה מיצירת קשר איתם.

Blueberry Kiss

New member
אני לא ממש מצליחה למצוא סיבה

להרתע מיצירת קשר עם חולי אפילפסיה... יש לך?

ufo11

New member
ממש ממש לא. זה בדיוק מה שאני אמרתי

פשוט יש מספיק אנשים שעושים את זה... בואי נגיד שהיו רגעים בבית ספר שהרגשתי שאנשים מסויימים (לא את חלילה) התרחקו ממני. חלקם מסיבה אחרת מטופשת מאוד, וחלקם כנראה מהסיבה הזו... וזה די עצוב... אבל כמו שאמרתי אז בהודעה, לא צריך כאלה אנשים

gabriela spanic

New member
מ.....

אני ילדה ביתית בלי שום קשר למחלה, ואין לי בעיות ליצור קשר עם אנשים שלא חולים במחלה, אם אני לא אגיד בכלל שאני חולה לא ידעו את זה!

qt1

New member
כן../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אני מסתדרת ולא קשה לי לצאת מהבית , לא קשה לי ליצור קשרים עם החברה והמחלה לא משפיעה עלי. אני מודה שבשנים הראשונות היה קשה לי , הידע הרפואי מאז צמח וצומח כל הזמן , אני מקווה מאוד שכל הכותבים הגלויים והקוראים הסמויים גם , יהיו במצב כזה בהקדם, לכל דבר יש את הקצב שלו , גם לאיזון התרופה בדם ואסור אסור לאבד תיקווה. אנחנו לא שונים מאף אחד , ואת זה אנחנו צריכים לזכור, תעברי בין הפורומים ותראי שאנחנו בדיוק כמו האחרים , רק מתוקים יותר.

למעלה