האם אתם מכירים..?

• פותח הנושא Gvibe
  • פורסם בתאריך

Gvibe

New member
האם אתם מכירים..?

חבר שלי אמר לי שיש דבר כזה טיפול בהפנוט.. ז"א אתה מגיע אל המטפל והוא מהפנט אותך וכאשר אתה שרוי במצב מהופנט הוא מגיע איתך לשורש הבעיה ז"א מתי זה התחיל ולמה.. וכו'.. הוא אומר שזה שווה לנסות.. זה כמה טיפולים וחל שיפור משמעותי במצב הגמגום ויש כאלה שמתגברים על הבעיה.. מישהו שמע פעם על דבר כזה..? או שזה הכל חרטה ברטה..? נמאס נמאס... צריך פתרון.. מישהו..?

shuky63

New member
בהחלט אפשר לנסות.אני נגד האמירה

שרק טפולים טכניים יכולים לשפר את השטף.הרי גם אלה שלא משתמשים בשום טכניקה מדווחים שיש להם תקופות שוטפות כלומר יש השפעה של הנפש ,של התת מודע על הגמגום. בטפול אמין בהפנוזה לא מביאים את המטופל להפנוזה עמוקה ואומרים לו להפסיק לגמגם אלא המטפל עוזר לך להגיע למצב של הרפיה עמוקה ואז עוזר לך לתקן בעצמך דברים בפנים שלך.לא אצל כולם זה עובד.לא כולם מתאימים לטפול כזה אבל מטפל אמין יבחין בחוסר התאמה אחרי מספר טפולים קטן ויפסיק את הטפול. אבל לשם כך יש לשים לב ללכת לטפול רק במקומות צבוריים(אני יודע שיש טפולים בהפנוזה בבתי חולים למשל)או אצל מטפל ממש מוכר.אני למשל הייתי לפני הרבה שנים אצל מטפל כזה והוא לא ניסה לסחוט ממני כסף.שלח אותי להתנסות בכמה טפולים אצל העוזרת שלו שהבקורים אצלה יותר זולים ומהר מאד קלטו שאני לא מתאים לטפול והציעו לי ביוזמתם להפסיק.

למעלה