האם אתם לוקחים כדורים לאיזון?

גלי221

New member
האם אתם לוקחים כדורים לאיזון?

ותופעות הלוואי שלהם גורמים כמו למשל להשמנה או לעייפות ..... ואם הכדור אכן עוזר להתקפים?

חייםלוי

Member
מנהל
אני כבר לוקח כדורים קרוב ל-40 שנה

לומינל ופריזולין. בהתחלה הייתי נרדם אבל זה עבר מהר מאוד. שום השמנה ושום תופעת לואי אחרת.

qt1

New member
היי גלי , נדמה לי שרובנו נוטלים

תרופות , תופעות לוואי יש לכל תרופה , אני לא סובלת מתופעות לוואי שמפריעות לי בחיים , ההגעה לאיזון לקחה לי המון שנים ואולי בגלל זה רוב תופעות הלוואי שהיו או שיש הן מינוריות כי יש לי חיים שקטים עכשיו
מה קורה איתך גלי? חיבוק

גלי221

New member
אין עדיין איזון ....

לקחתי איזה 6 כדורים עד שהגעתי לכדור היותר מתאים וגם לא ממש שמו TOPAMAX וזה שוב לא מתאים ממש..................לצערי הרב!

qt1

New member
גלי כל כמה זמן את נבדקת?

ומה הרופא המטפל אומר לגבי האיזון? את מטופלת אצל אפיטולוג , או אצל נוירולוג? לפעמים צריך לחזור ולהתעקש כשאין איזון , אין סיבה להמשיך ליטול תרופה שלא מאזנת ולחשוב שכך החיים צריכים להראות , למיטב ידיעתי הדלה , חולי אפילפסיה צריכים ליטול תרופות בזמן , להיות מאוזנים ולעשות את כל הדברים שאנשים אחרים עושים. לי בגיל 19 היה נוירולוג שאמר לי "אין מה לעשות- אפילפסיה זו מחלה עם התקפים, אין לי שום תרופה לתת לך , כל יום ללא התקף הוא מתנה" זה לא נכון! חד משמעית לא נכון , לפחות לא לגבי כולם , אני לא כותבת על חולי אפילפסיה בדרגות מאוד מאוד גבוהות , אפשר וצריך לטפל ויפה שעה אחת קודם
חיבוק המשך ערבנעים

TheDarkPheonix

New member
את לא לוקחת?

שנייה, יש פה מישהו שלא לוקח כדורים לאיזון ויש לו אפילפסיה? אני לקחתי במשך 7 שנים בערך depalept. הם גרמו לי לעלייה מסיבית במשקל של בערך 15 קילו (מתוכם 8 בשבועיים בערך) ורעד עצום בידיים. בחצי שנה האחרונה עשיתי תהליך החלפה אל topamax, שהסתיים לפני מספר ימים. לא רק שירדתי בזמן הזה כבר בערך 16 קילו אלא הבונוס העיקרי שביגללו החלפתי את הכדורים - הידיים כבר לא רועדות לי בהיסטרייה. אני יכול להחזיק ספל מלא
מה קורה איתך?

qt1

New member
היי דןדן בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יש כאן מישהי שכתבה שהיו לה התקפים ושהיא כבר לא נוטלת תרופות ,אבל אם אני לא טועה , היא כבר לא חולה באפילפסיה, אני לא זוכרת את הכינוי , אשמח אם היא תכתוב
הדפלפט כל-כך משפיע על המשקל? , כבר כמה חברי פורום כתבו את זה , מאוד מעניין... אגב , חיים תרגם לנו מאמר על תרופות ש"נסע" לאי"ל במייל, אני מקווה שהם יעברו על התרגום ושנוכל לשים אותו בקישורי הפורום בהקדם , יש לי עוד כ- 5 מאמרים וישנם כמובן עוד במשרדי אי"ל , עושה רושם שכל תרופה היא בעלת תופעות לוואי לא נעימות בכלל , אבל צריך להתפשר כדי להגיע לאיזון... השאלה היא אם בכל מחיר ואני חושבת שהתשובה היא שיש הרבה תרופות ואפשר למצוא את התרופה הכי מועילה בעלת תופעות הלוואי הכי מינוריות לנוטל. מה אומר? יומטוב

Blueberry Kiss

New member
למושי שלי היו את אותן תופעות הלוואי

נראה לי, וגם הוא החליף עכשיו תרופה... והרזה כתוצאה מזה ואני עצובה כי עכשיו הוא יותר מדי רזון!!!
כשהוא יבוא הוא בטח יפרט..

ufo11

New member
כן. כפי שמותק אמרה, דפלפט שלקחתי

גרם לתופעות לוואי כגון: השמנת יתר (מ - 62 עד 71) ונשירת שיער מטורפת עד כדי שהגנים הקדימו את זמנן. ואני לא כזה רזון, אני חוזר למשקלי הרגיל (או שאני חולה במחלה סופנית):(

TheDarkPheonix

New member
תופעות לואי

אני משער שתופעות הלואי משתנות מאדם לאדם, בדיוק כמו ההתקפים. חווית התפיסה הסובייקטיווית משתנה מאדם לאדם (עזבו, יותר מדי פסיכולוגיה
). שנינו עלינו במשקל ולאחר מכן ירדנו. פשוט אצלי השער לא נשר (עוד לא) רק הידיים רעדו.... ואני שואל את עצמי אם זה הכדורים או העוגות....

hey sexy lady

New member
תגיד...../images/Emo3.gif

סתם מסקרן אותי מה משמעות הכינוי הזה שלך.... יש חב' ביטוח כזו פניקס,לא?
סליחה על ההתפרצות...

qt1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifLOL

hey sexy lady

New member
היא כל הזמן צוחקת הבחורה הזאת...../images/Emo6.gif

האאאא ומה שלום ה
שלך? משו בשבילך

hey sexy lady

New member
הא ואני נמשכת לגברים...../images/Emo62.gif

שלא יהיה לכם חשד...
היא פשוט חמודה qt אז הייתי חייבת...

ufo11

New member
שוב, כפי שאמרתי בשרשור קודם,

גם לנושא זה אין לפורום קשר:)))) כך שאין צורך בהצהרות :)) הכל ברוח טוב כמובן:)

hey sexy lady

New member
חחחחחחחחחחחח ואם היית שם לב

בהמשך למה כתבתי את זה היית מבין... :) שאל את קיוטי היא תסביר לך...

ufo11

New member
פספסתי פה משהו חוץ מזה שאמרת

שהיא חמודה ושזה בסדר להגיד את זה? והכל ברוח טובה באמת

hey sexy lady

New member
כן, פספסת את זה...

ההערה ההיא היתה כדי למנוע חשדות מיותרות חחחחח גם ברוח טובה
(שית' איפה הטובה הזאת לעזאזל?) חחחחח

ufo11

New member
אההה....חחחחחחח....לא ייחסתי לזה

יותר מדי משמעות:))) כולה סרטון קט:)))) משעשע:)

למעלה