האם אתם חושבים....

lironosh16

New member
זו בדיוק הבעיה שלי....רק לא חסידים..

אני גרה בשכונה חרדית בעיר שמלאה פריצות באמת... עד עכשיו הייתי גרה במקום חילוני לכל דבר גדלתי שם כחרדית מודרנית..עשיתי שם חיים ולא יצרתי קשרים עם החילונים חוץ מכמה חברות אבל לא בנים... היה לי פשוט כייף להיות שם דתיה פשוט כייף. אני לומדת בסמינר ובאמת היה לי הרבה יותר קל בחופש הגדול עברנו לשכונה חרדית זו שכונה אשכנזית שכולם שם מסתכלים עליך שאת עוברת כמו בב"ב וזה ממש מעצבן חצי מהמורות בבצפר שלי גרות לידי ואני לא יכולה ממש לצאת מהבית מאד קשה לי בקטע הזה ואני מרגישה שממש כופים עלי . אמא שלי מנסה אומנם לרכך את זה אבל זה לא כ"כ הולך כי אני ממש מפחדת לצאת מהבית כל מקום שהולכים פה יש מורה שישר הולכת ומלשינה לבצפר ואז.....חבל,ז. אני לא יודעת מה זה עשה לי בדיוק ברוחיניות אבל זה עשה המון אני מרגישה כפיה לדת ושלא בא לי כבר לעשות כלום ושילכו כולם ל.... פשוט הרסו לי הכל בתור דתיה וזה חבל. בזמן האחרון אני מנסה להתעלם מהם ולהיות לידם בסדר(בעצת אמא שלי..) אבל עדין יש לי כל מיני חרדות של מה יהיה אם מורה תהיה עכשיו ברחוב הזה ואם אני בסדר ולא לצאת עם חצאית ג'ינס שמא... וכו...אבל עדין סתם דוגמא תמיד אמרתי שאני יהיה כמו אחיות שלי ויתחתן רק בשידוך ורק עם אברך והיום אני רוצה מישהו שהוא חצצי חצי ובכלל לא ברור לי אם אני רוצה שידוך או דרך אחרת והכל בגלל שבא לי לעשות מין דוקא כזה וזה שינה לי את כל הנק' מבט שלי..העצה שלי זה פשוט לא לגור במקום כזה מי שהוא מרגיש שהוא לא מסוגל לזה ...0אצלי זה לא היה בשליטתי..)

....THAT WAS MY QUESTION

CONGRATULATIONS JUST EXPLAIN THE PROBLEM, I WOULD BE CURIOUS WHAT YOU,LL BE DOING IN THE FUTURE TO PREVENT THE PROBLEM

למעלה