האם אתם חושבים ש...

נעמי17

New member
האם אתם חושבים ש...

בפרק האחרון היה מפגש ראשון בין יונתן לבין אתי. זה היה בעיניי מאוד מוזר. אבל מעניין. אתם חושבים שאולי יקרה "משהו" ביניהם? אני מאוד מקווה ש... לא!!! הם בכלל לא מתאימים וקשורים! אם אתם יודעים מה צפוי בגורלם, אנא עדכנו אותי... תודה מראש.

casperit

New member
ספוילר../images/Emo58.gif

הם ידברו הרבה יונתן יספר לה על הבעיות עם גלית... מיכאל יציע לה נישואים ו... היא תגלה שהיא מאוהבת ביונתן:) יעל

נעמי17

New member
מה???????

אוף, די!!! נמאס לי מהתסבוכות האלה! אני נורא לא אוהבת את הזוג אתי ומיכאל, אבל היא לא צריכה להגזים להשתלט על יונתן! אני מקווה שליונתן יש מספיק שכל שלא להתחיל להתעסק עם אתי. casperit, שמתי לב שאת מומחית לסידרה! כל הכבוד! תגידי, כמה פרקים הסידרה?

casperit

New member
120

אני לא מומחית אני פשוט קוראת תקצירים:) וקוראים לי יעל יעל:)

קספרית

תוכלי להגיש בקשה לנטע ולנהל יחד איתי את הפורום אשמח מאוד :) אלי.

margush14

New member
חייבים לקרוא!!../images/Emo58.gif

טוב אז ככה- חברות שלי היו בצילומים לפרק 90, ולמרות שהיה אסור להן להגיד לי, הן אמרו לי שאתי ויונתן יהיו ביחד, והיא תעזוב את מה שמו.. ועמרם וגלית יהיו ביחד(למרות שלדעתי הוא הבן אדם הכי מכוער עלי אדמות!!) ו... אהההה!! הכי חשוב!!!!!! מאיה וגידי יהיו ביחד!!!!!!!!!! ואי איך שאני מתה עליהם!! אההה.. ומאיה תהיה בלי קוצים!! והיא תהיה הכי יפה ביקום!! והם גם אמרו לי שהיא איזה 180 ס"מ (כמוני...), והיא שהיא ורונה פי אלף יותר יפות במציאות!! אז מקווה שעזרתי ולא הרסתי... ביייי

actress

New member
לגבי דניאלה אלה שהיו בצילומים אמרו

בגיא פינס שהיא ממש ג´ירפה כלומר גבוהה וזה גם לא כ"כ סוד

casperit

New member
נכון.... ויהודה נורא נמוך!

אז כשהם מתנשקים זה יוצא מוזר... יעל

casperit

New member
אוף שהיא תענה לי כבר!

אתה לא יכול פשוט להוסיף אותי לניהול:)? יעל

actress

New member
את לא היחידה שפונה אליה

יש הרבה שפונים אליה והיא גם בוחרת מי מתאים יותר ובודקת ידע והכל זה יכול לקחת שבוע או שבועיים עד שהיא תענה ולפעמים גם תוך שבוע הכל מסתדר

casperit

New member
אני יודעת...

אבל אלי לא יכול פשוט להוסיף אותי? נגיד בפורום של קטנטנות המנהלת הוסיפה שני ילדים... יעל

actress

New member
זה לא הולך ככה בקלי קלות

קודם הנהלת הפורומים צריכה לאשר זאת ואז... וחוץ מזה הוא לא אחראי מי ינהל יחד איתו אלא הנהלת הפורומים ככה ש מי שמחליט וקובע זה הנהלת הפורומים

casperit

New member
אני כבר יודעת:)

אל תשים לב אני דפוקה... יעל נ.ב לא קוראים לי קספרית קוראים לי יעל כמו יעל הדר או יעל דואני! יעל

למעלה