האם אתם גם עברתם

Lonly princs

New member
האם אתם גם עברתם

את מה שאני עברתי? לצאת עם גבר תקופה אחרי שיצאתי מאיזה ג'יפה שהיה בעלי ולגלות שהוא בדיוק כמוהו * מפחיד לא? ליפול בצורה כזו מבישה שכבר אין בי אמון באף גבר ולפעמים על הכר אני עוד מתגעגעת אליו וכועסת על עצמי על זה שאני מתגעגעת ובימים הנוראים האלו המצב קשה יותר ואני זועקת לאלוהי אבותיי "מעיין יבוא עזרי..."

קודם כל

היית צמה אז אולי משאלתך היתה נענית... ואל תאמיני זה בסדר גם הם לא מאמינים בך...

נקודה רגישה

ועוד איך קרה. הרבה יותר גרוע. אחרי הגירושין יצאתי עם מישהו הרבה יותר גרוע מהאקס, שכבר התחלתי להתגעגע אל אבי ילדיי. לא הבנתי איך נפלתי נפילה נמרחת כזו על הפנים. איפה טעיתי ולמה. בדיעבד, ההסבר היחידי שיכולתי לתת לעצמי שהתקופה הקרובה לפרידה, לגירושין אינה תקופה של התפכחות וראיית הנולד עם עיניים פתוחות. אלא תקופה של שיקום האגו והצורך להוכיח שאני שווה. לפחות אצלי, החוסר ביטחון הנשי היה חייב להשתקם. מכל דבר לומדים וגם מטעויות בעיקר מטעויות - לא? יום הסליחות- סילחי לעצמך.

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

לפעמים נמשכים ל" טיפוס" מסויים טוב שהבנת את זה , עכשיו תוכלי לדעת מראש ממה להתרחק (סוד* אל תגידי ג'יפה על האקס אם את לא רוצה תגובות זועמות , אנשים רגישים פה
) מתגעגעים - so *ucking what ? יש בחורים ג'יפות כלשונך , יש בחורים מדהימים יותר ממה שנדמה לך כל דבר בעיתו (ולפעמים באיטו) דברים טובים , ראוי שימתינו עבורם ותפילות , ראוי שיצומו עבורן ... סתאאאם ... זה היה לטלילון באהבה... אז ילדונת , קבלי
והמקסים ... הוא בדרך ~נטע

Lonly princs

New member
נמשכת לטיפוסים מסוימים

בזה אין ספק שאמרתי ג'פה התכוונתי לחיים לא לגרוש שלי * החיים היו ג'יפה אנחנו יודעים מראש הרבה דברים, אז? אנחנו עושים דווקא לעצמנו? שמים מיכשול לרגלינו במו ידינו?

boon2

New member
זה דוקא ביידיך או יותר נכון, בראשך

זה קשור בכמה שאת מעריכה וסומכת על עצמך

גמני חדשה בתחום ואמרו לי שצריך

להתאבל ... כן ולדעת להרפות ולהכין פתקים כדי שניזכור כמה רע היה כי טבע העולם לנצור רק את הדברים היפים אז תני לעצמך זמן , תבכי , תתאבלי , בדרכך שלך כך גם אני עושה ... בהצלחה

Lonly princs

New member
הנחתי לו הרפתי

בימים האלו רק הדברים הטובים עולים כל הזכרונות, כל המבטים, כל הנגיעות, הביחד מנסה בכל כוחי לזכור דברים רעים והכל מודחק, מוסתר, מסרב לצאת בוכה בסתר, אומרים שרק גברים בוכים בסתר ואילו אני אישה אחרי תקופת זמן שנפרדנו עוד אני בוכה בסתר למראית עין אני חזקה. ותודה

מתוקה זה בגלל החגים , את רגישה

יותר למצב ... החגים עושה אותנו רגשניים ופגיעים תנסי חזק חזק להיזכר מדוע הכל ניגמר ...אל תשכחי , כי אם היה טוב היית איתו היום ... וחוץ מזה בכי עוזר , מותר לך לבכות , מותר לך לכאוב , גם בשקט ובסתר , גם בגלוי , תבכי, נכון שיש נטיה כזו להימשך בדיוק לאותו הטיפוס שהיה האקס תנסי לפגוש אנשים קצת שונים ...אולי זה יצליח ,בתקווה שזה יצליח. ליבי איתך סחלב

Lonly princs

New member
רגישה

זו מילה עדינה אני כואבת וזה עבורו למרות שהוא לא יקרא זאת לעולם סליחה- על ימים שאותך לא הבנתי.. סליחה- על דקות שבך פגעתי.. סליחה- על שנפגעתי ואותך זה שבר.. סליחה- על משפט שאמרתי ואותך זה גמר.. סליחה- על כל פעם שהרגשת איתי רע.. ובעיקר סליחה- על מקרים שהכאבתי לך נורא.. עם המון דמעות בעיניים.. אוהבת אותך עד השמיים..

פברואר68

New member
את יודעת זה נכון לבכות ובריא לבכות

ולהוציא את כל מה שתקוע לנו בפנים בלב בנשמה להשתחרר מהכאב זה להוציא אותו והכאב יוצא עם הבכי ואני שבכיתי בשלושת החודשים האחרונים בכמות שיכלה למלא את הכינרת וזה לא שגרתי אצלי כלל זו התקופה הזו ...... יכולה לספר לך שהבכי והכאב חייבים לצאת כדי לפנות מקום למשהו נקי וטהור ובריא יותר....... זה כל כך הגיוני....מבלי להכנס מי יזם או מי אשם בגרושים ...זה הגיוני להתאבל....על תא משפחתי שמתפרק......אחרי שמשקיעים בו כל כך הרבה .. . להתאבל על ציפיות שלא מתממשות על כאב שנגרם ממערכת יחסים שאינה בריאה זה טיבעי להתאבל.....ואז אפשר להמשיך הלאה... זו מציאות כזו וגם איתה אפשר לחיות .....ולבנות חיים חדשים בהצלחה לך ולכולנו פברואר

פברואר68

New member
אני לא צריכה להכין לעצמי פתקים

שיזכירו לי מדוע נפרדתי מבעלי הראשון....... הוא דואג להזכיר לי את זה כמעט כל יום ועכשיו כשאני כל כך חזקה אני אפילו מסוגלת לא לכעוס ולצחוק על הסיטואציות הילדותיות.... כמה טוב להתחזק נפשית

פברואר68

New member
כמה חכם אילן ....זה בדיוק מה שחשוב

לעשות....לא לעצום עיניים רק מהסיבה הטיבעית שכולנו רוצים עולם ורוד כולנו רוצים חום ואהבה ואכפתיות ו...... ו.......ו.... עיניים פקוחות אני בעד

נישה9

New member
כשזה טרי

קשה... אני יודעת היתי שם, אמנם אחרת ממך אבל זה רק העיקרון. מבטיחה לך שזה עובר, יש אור בקצה המנהרה, והזמן באמת עושה את שלו - כמה שהקלישאות האלה צורמות, ובכל זאת הן מוכיחות את עצמן - עובדה. זה תהליך שאמורים לעבור, כשעוברים אותו נכון אפשר לצאת עם תובנות מחודשות, למדתי מהנסיון של עצמי, אני רוצה להאמין שהיום אחרי התהליך שעברתי אני רואה, מקבלת ומתמודדת אחרת, אז תאמיני בעצמך, תזכרי בך, ותגלי אושר, כי הוא טמון בך.

איך אפשר להינתק מדפוסי ההתנהגות

שחיפשנו בתת מודע והביאו אותנו אל הבעל? אם לא נדע איך להשתחרר מדפוסים אלו תמיד נמשיך לחפש דמות זהה עם דפוסים דומים. מישהו עבר סדנה בנושא שעזרה לו?

נישה9

New member
הולכת

יש אפשרויות רבות והרבה סדנאות, אבל לפני הכל צריך להיות הרצון האמיתי והאומץ לשינוי. ברגע שהזמן והמקום נכונים - זה מגיע.

למעלה