האם אתם אוהבים

nutmeg

New member
האם אתם אוהבים

אתרי פלאש אינטראקטיבי? אפשר לבלות כאן כמה דקות

Paranoid Y

New member
אבל, אבל... ../images/Emo10.gif

מה עושים עכשיו?!?! איפה נעלם ההוא, המוזר, אחרי שנוחת?? נשארתי תקוע עם ההוא בעל נרגילת המפתח

דן צ

New member
זה פשוט מאוד

תלחץ על האיש ותן לו לעשן נרגילה ברגע שהוא סיים הוא יזרוק את הנרגילה תלחץ על הפיה של הנרגילה והיא תתרומם ותפתח את התיבה. בעמודים עם הגלגלות תלחץ על העמוד השני מלמעלה ישתחרר לך חבל שכזה, כעת יש ללחוץ על הכפתור האדום שבתיבה, הגלגלות מתחילות לפעול ויעלה גמד עם מגלשיים, ברגע שהוא מגיע לראש ההר תלחץ כמה לחיצות על החץ עש שהוא יורה לכיוון המדרון היכן שעומדים הסינים הקטנים ועובדים, לך לסיני שעומד בדרך של הגמד הגולש ותלחץ עליו, הוא ילך לכיון ימין לעבר החבר שלו לדבר על הא ועל דא, בזמן שהוא הולך ולא מפריע לגמד הגולש , תלחץ על הגמד הגולד והוא יתחיל לגלוש מטה ואז יעבור למסך השני, אם הסיני הקטן עדין עומד מולו אזי הוא יבקש ממך לסלק אותו. ואז הוא עובר למסך אחר עם כבשים, פה אני עדין עובד על זה וחוץ מכל הכבשים שזרקתי לבור אני עדין לא התקדמתי.

דן צ

New member
אוקי עברתי את המסך של הכבשים

מצד שמאל ישנה חכה , רד למטה עם המסך ותלחץ על חיכוך החכה במים יצא חולד מהבית וידוג דג, יקח את הדג ויכנס הביתה, באותו הזמן יטפסו תנינים או השד יודע מה על ההר,תלחץ עלהם ואל תתן להם לעלות. ואז החולד יזרוק את שארית הדג, תגיע ציפור גדול ותאסוף את הגמד וזהו (אני חושב, כבר עברתי גם את הדף שאחרי זה)

דן צ

New member
יששששששששש סיימתי הכל

כל הקטע הוא שאותו הגמד צריך לתקן את החללית הזאת האמת? מדהים!!!

De-Panther

New member
אז האור דלוק אבל מה עושים עם כלמיני

הכפתורים שיש כאן??

nutmeg

New member
יש להגיע

עם מד המעלות לזוית מסויימת בה ניתן לשחרר סולם... ולשלוח את הגמד לטפס בו.

De-Panther

New member
סיימתי את המשחק לפני 10 דקות רק מתי

שזה קרה העמוד עם הפורום החליט להתקע ניסיתי להגיע לזווית המסוימת וסתם שיחקתי עם כל השטויות שם אבל עדיין לא הבנתי איזו זווית צריך
בכל מקרה לא הבנתי את הפואנטה של המשחק

nutmeg

New member
פואנטה?

ממתי אתה מחפש פואנטות? זה משחק לשם השעשוע שבגילוי לא לשם פואנטה.

De-Panther

New member
אני תמיד מחפש פואנטות וזה שבסיפורים

שלי אין כאלה לא אומר שאני לא מחפש
ובגלל החוסר בפואנטה המשחק דיי מאכזב כי נכון לא ממש צריך פואנטה במשחקים אבל גם משהו קטן זה נחמד שיסביר את עצמו כן אם אני חופר אני באמת מוצא כאן את הסופר הירו שנשלח להציל את הבית שלו אבל המשימות עצמן הן חסרות כל תוכן ועיניין הן דורשות יותר מידיי מאמץ של מחשבה או של חיפוש עם העכבר של מקום שאפשר ללחוץ עליו כמה דקות ביזבזתי כי חשבתי שהדוב נמלים אמור להתפוצץ מרוב עכבישים כאלה אבל אהבתי את זה בכל זאת
לא שאני אחזור לשחק בו אבל אהבתי

Paranoid Y

New member
אהה, תודה ../images/Emo13.gif

עשיתי את זה, אך לא חיקיתי מספיק

למעלה