האם אתה קמצן... או שאתה פשוט חסכן בדוק את עצמך ואל תתבייש להביא לידיעתינו את התוצאות
S soofgania New member 1/2/07 #1 האם אתה קמצן... או שאתה פשוט חסכן בדוק את עצמך ואל תתבייש להביא לידיעתינו את התוצאות
T the blondy New member 1/2/07 #5 סופגי מותק היי מותק.. את לא עושה עוד תחרויות בסגנון - הפדיחה הכי גדול...? אני בטוח שאם תבטיחי פרס לזוכים - אנשים ישתתפו...
סופגי מותק היי מותק.. את לא עושה עוד תחרויות בסגנון - הפדיחה הכי גדול...? אני בטוח שאם תבטיחי פרס לזוכים - אנשים ישתתפו...
S soofgania New member 2/2/07 #7 ../images/Emo45.gif ברור שאני עושה עוד תחרויות..הפרס הבא יהיה המחשב שלי זה מחשב משוכלל שמשמיע קולות של טרקטור..
../images/Emo45.gif ברור שאני עושה עוד תחרויות..הפרס הבא יהיה המחשב שלי זה מחשב משוכלל שמשמיע קולות של טרקטור..
ש ש ח ף המקורית New member 1/2/07 #4 התוצאה...<תופים> ולהלן התוצאות: לאחר חישוב מהיר נמצא שקבלת 11 נקודות. אי לכך ובהתאם לזאת, הנה הצעתנו להמשך חייך: אתה בן אדם נורמאלי לחולטין, לפעמים שומר, לפעמים מבזבז. אתה אחד שיודע לנהל את הכסף שלו, בהצלחה בהמשך החיים.
התוצאה...<תופים> ולהלן התוצאות: לאחר חישוב מהיר נמצא שקבלת 11 נקודות. אי לכך ובהתאם לזאת, הנה הצעתנו להמשך חייך: אתה בן אדם נורמאלי לחולטין, לפעמים שומר, לפעמים מבזבז. אתה אחד שיודע לנהל את הכסף שלו, בהצלחה בהמשך החיים.