האם אתה קמצן מסריח?

mike00

New member
האמת שהנסיכה שקוראת פה היא מסכנין...

אם היא תחליט שהיא מתחילה גם לכתוב אז אני יעצור לבקר אותה...

mike00

New member
כבר הזמנתי,רק היה חסר שאני ירביץ לה בשביל

שזאת תהיה ההזמנה הכי קיצונית שאפשר.... זוכרת שפעם רשמתי שיש מישהי שלה הייתי נותן את כל המדינה בשביל שלום כי אני יודע שהיא תדאג ליהודים במדינה יותר מאשר הפוליטיקאים שלנו,ושהיא לא תיתן לאף אחד לזרוק אותנו לים או לפגוע בנו? הנסיכה הזאת היא משהו מיוחד,ערביה מוסלמית שרוצה שיהיה פה טוב לכולם,לא משנה מאיזה עדה או לאום הוא.. חבל שאין הרבה כמותה,כמוך וכמו עוד כמה חברים בפורום הזה....אני בטוח שאם היינו יושבים אנחנו על השולחן היינו מגיעים לאיזשהי הסכמה תוך כמה שעות.... כל אחד מודע לבעיות של השני ולקווים האדומים שלו,והכי חשוב כולם רוצים שיהיה פה יותר טוב... הלוואי וזה היה כל כך קל..

THE WIZARD 55

New member
אז אני קוראת לנסיכה שתגיע, אני צריכה

עוד בחורות כאן... אם את קוראת אותי עכשיו, תביני שאני לא יכולה על כל הגברים הזועמים האלה לבד, אני צריכה עוד מישהי קצת לרכך אותן:) את מוזמנת בכיף..

THE WIZARD 55

New member
יוו, איזה יפה הוא

נראה טוב....פעם רכבתי על סוסים בכפר גלים כשהייתי תלמידה, איזה חיה אצילית חבל"ז

AdonAsda

New member
אתה חושב שזה מדהים? את דוד שלי הבדואי

גידלו עיזים, הוא גם דובר עיזית שוטפת... אשכרה לא מאמינים לו שהוא בן אדם.

mike00

New member
וואי איזה קטע,דודה שלי בדיוק אותו דבר....אתה

חושב שיש מצב לשידוך?

mike00

New member
לפי התשובה שלו הוא לא מבין גדול בעטינים

תשלח אותו לפה ניקח אותו לראות כמה עיזים שופעות,אולי הוא ילמד מה לעשות

aviadbarel

New member
הגונב מגנב פטור

קח איתך 20 חברים בכמה מכוניות, לכו לבית של הגנב, תרוקנו לו את הבית מכל מה ששווה כסף, תן חלק לבחור שקנה את הסוס כפיצוי על כספו, שמור חלק לעצמך - חלק אותו לחבריך וקח את הסוס חזרה. ולגבי הגנב - אל תשכח שהוא יודע איפה אתה גר. הוא צריך להבין שהוא לא רוצה לבוא לסיבוב נוסף. בהצלחה!

junior gong

New member
מה קרה?

גנבו לך את הסוס ומכרו את זה למישהו אחר? איזה אנשים מעפנים, בעסה. תשמע, קח איתך עוד כמה אנשים שיעידו שהסוס הזה שלך במשטרה, תביא מסמכים אם יש לך, חיסונים, כמעט אמרתי העברת בעלות
, אם יש לסוס שלך סימנים בגוף שרק אתה יודע עליהם אז תפרט עליהם גם למשטרה, יום ותאריך של הגניבה שהמשטרה תשווה בין התאריך של הגניבה לתאריך בו האיש קנה את הסוס מאלה שגנבו אותו, והכי חשוב, תאיים על זה שקנה את הסוס שאתה חושד שהוא משתף פעולה עם אלה שגנבו ושאתה תגיש נגדו תלונה שיפתחו לו תיק במשטרה על גניבת סוסים ושלילת רישיון מכירת הסוסים שלו ( אם יש לו בכלל ) כל זה ישרת אותך די טוב..........אם זה לא ילך, יש לי חברים שמתעסקים בגביה ( סטייל ערבי ) ז"א שלם להם 1000 שח הם הולכים לזה שקנה את הסוס, דופקים לו מכות ומחזירים את הסוס

למעלה