האם אתה עשיר?

האם אתה עשיר?../images/Emo85.gif

[ענו על שאלון זה, סכמו את הנקודות ותרדו למטה לראות כמה קיבלתם.] א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2 ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות ד. 5-6 2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה ג. סתם בית רגיל ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת ג. לא בהכרח ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי ג. 4 זוגות גג ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים! 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון! 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! 10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים.
סיכום
1-10
מצטער, חבר. אין לך גרוש על התחת. אין לך כסף אפילו להורים שלך! אתה ישן בתור חור עם מילארד אחים לובש בגדים מסריחים כמעט ולא מתקלח. זה חיים? יקח לך הרבה זמן עד שתוכל להיות "עשיר". אפילו לא. סורי חבוב אבל הדרך להיות עשיר עוד ארוכה...
11-20
אתה גם לא הכי שבעולם עשיר. אין, חבל לך על המאמצים. אתה רק יכול לחלום בלילה שאתה ישן עם האחיות שלך ולהתפלל שיהיה קטן עליהם הבגדים. גם אצלך הדרך לא קלה. תצטרך להקדיש זמן רב..
21-30
אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר..
31-40
חביבי, המילה עשיר תפורה עליך כמו כפתור! יש לך אחוזה כמו אריאל שרון, אתה לא צריך להתאמץ כדי להשיג כסף. גם לא חיים טובים כי הם עומדים מולך! מעלית בבית, מטבח ענק מלא אוכל מי רוצה יותר מזה?! אז תהנה לך ושלא יעשו לך עין הרע, ושלא תפסיק להנות מהדובדן שבקצפת כי לפעמים זה נגמר. אבל במקרה שלך אני חושב שלעולם לא! אתה יכול לשבת בשקט ברוגע ולא לחשוב על כלום..תהנה לך..!

NiKi†a

New member
NICE.

1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2 ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות ד. 5-6 2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה ג. סתם בית רגיל ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת ג. לא בהכרח ד. מאודדד!!!
[חתיכת הגזמה דפקתם, אבל כסף זה טוב :)..] 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 [ת'אמת זה לא בדיוק..לא מצאתי תשובה מתאימה, אני עושה בייביסיטר ובנוסף מקבלת 50 ש"ח כל חודש..אז לאדעת].. ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי 4 זוגות גג ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים! 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון! 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג [אני יודעת מה...] ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! [את ממש דופקת הגזמות..כולה יש לי טלויזיה, מערכת, מחשב, מזגן, ארון ומיטה....לא צריך להגזים!] 10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים. נראה לי שקיבלתי 29
...יאיי לי.

עונהההה../images/Emo66.gif../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif

[ענו על שאלון זה, סכמו את הנקודות ותרדו למטה לראות כמה קיבלתם.] א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2 ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות--3 ד. 5-6 2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי--3 ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה ג. סתם בית רגיל--3 ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת--2 ג. לא בהכרח ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20--3 ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי ג. 4 זוגות גג ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים!--4 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון!--4 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג--3 ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים!--בערך משו כזה...בוא נגיד 3 נקודות... 10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד--2 ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים. סיכום 1-10 מצטער, חבר. אין לך גרוש על התחת. אין לך כסף אפילו להורים שלך! אתה ישן בתור חור עם מילארד אחים לובש בגדים מסריחים כמעט ולא מתקלח. זה חיים? יקח לך הרבה זמן עד שתוכל להיות "עשיר". אפילו לא. סורי חבוב אבל הדרך להיות עשיר עוד ארוכה... 11-20 אתה גם לא הכי שבעולם עשיר. אין, חבל לך על המאמצים. אתה רק יכול לחלום בלילה שאתה ישן עם האחיות שלך ולהתפלל שיהיה קטן עליהם הבגדים. גם אצלך הדרך לא קלה. תצטרך להקדיש זמן רב.. 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר.. 31-40 חביבי, המילה עשיר תפורה עליך כמו כפתור! יש לך אחוזה כמו אריאל שרון, אתה לא צריך להתאמץ כדי להשיג כסף. גם לא חיים טובים כי הם עומדים מולך! מעלית בבית, מטבח ענק מלא אוכל מי רוצה יותר מזה?! אז תהנה לך ושלא יעשו לך עין הרע, ושלא תפסיק להנות מהדובדן שבקצפת כי לפעמים זה נגמר. אבל במקרה שלך אני חושב שלעולם לא! אתה יכול לשבת בשקט ברוגע ולא לחשוב על כלום..תהנה לך..! הניקוד אצלי הוא 24

../images/Emo86.gifעונה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2
ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות ד. 5-6 2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי
ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה
ג. סתם בית רגיל ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת ג. לא בהכרח
ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20
חחחח
בצחוק
לא שאני לא מנקה ועוזרת לאמלה אבל זה לא קשור לכסף חיחי. ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי ג. 4 זוגות גג ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים!
10 זוגות, לא ארון שלם
7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון!
מוגזם..אבל מש'ו כזה 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות
ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים!
זה מוגזם..
לא כל מה שכתוב פה..אין לי מערכת קולנוע בחדר וגם לא טלווזיה 34 אינץ'..חח מוגזם
10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים.

LoOoOoOoOoK

New member
התחלתי לענות על השאלון

ואז גיליתי עד כמה הוא מטומטמם! מי מקבל כל הזמן "טיפים"? רק מפונקים! אה, וגם "ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! 10." ???????????????????????? רק לי זה נראה שיש הבדל ענק בין ג' לד'?

backstreet girl

New member
לי יצא השלישי.

1. כמה קומות יש לך בבית? ב. 2 2. מה גודלו של החדר שלך? ג. נורמלי 3. איך בנוי הבית שלך? ג.סתם בית רגיל 4. האם אתה אוהב כסף? ב. קצת 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 6. כמה נעליים יש לך? ג. 4 זוגות גג 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר 8. כמה אתה מבזבז ביום? ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! 10. איך אתה מתלבש לאירוע? ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד סיכום 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר..

../images/Emo121.gif

כמה קומות יש לך בבית?
אין לי קומות יש לי דירה.
מה גודלו של החדר שלך?
נורמלי
איך בנוי הבית שלך?
סתם בית רגיל
האם אתה אוהב כסף?
קצת
כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן?
לא צריכה להתאמץ, כל חודש 100 ש"ח על השולחן
כמה נעליים יש לך?
7 זוגות גג
איך מסודר הארון בגדים שלך?
לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון!
כמה אתה מבזבז ביום?
אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר
איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו?
חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 21 אינץ',מחשב,ארון בחדר.
איך אתה מתלבש לאירוע?
הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים. יצא לי
32
: חביבי, המילה עשיר תפורה עליך כמו כפתור! יש לך אחוזה כמו אריאל שרון, אתה לא צריך להתאמץ כדי להשיג כסף. גם לא חיים טובים כי הם עומדים מולך! מעלית בבית, מטבח ענק מלא אוכל מי רוצה יותר מזה?! אז תהנה לך ושלא יעשו לך עין הרע, ושלא תפסיק להנות מהדובדן שבקצפת כי לפעמים זה נגמר. אבל במקרה שלך אני חושב שלעולם לא! אתה יכול לשבת בשקט ברוגע ולא לחשוב על כלום..תהנה לך..!
אבל זה לא נכון

EROTOMANIA

New member
If I had all the money in the world

[ענו על שאלון זה, סכמו את הנקודות ותרדו למטה לראות כמה קיבלתם.] א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות 2. מה גודלו של החדר שלך? ב. אני ישן עם האחים שלי 3. איך בנוי הבית שלך? ג. סתם בית רגיל 4. האם אתה אוהב כסף? ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 [לא היה שום דבר שהתאים לממוצע שלי] 6. כמה נעליים יש לך? ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר 8. כמה אתה מבזבז ביום? ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים 10. איך אתה מתלבש לאירוע? ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים. 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר..

B a r r B e e

New member
הייתי מנסחת תשאלון שונה

ושאלה 9 מוגזמת! אין מספיק אפשרויות! 2 מהם זה שאתה עם מישהו בחדר 1 מהם זה שהחדר שלך זוועה על הפנים- ולא הגיוני. 1 מהם מוגזם עם כל המערכות האלה... אבל בכל זאת, זה מה שיצא לי: אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר..

קוקו 28

New member
שאלון דבילי, התשובות קיצוניות נורא.

איך הגעתם מ"סתם בית רגיל" ל"כמו חדר במלון, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלויזיה, מרפסת וג'קוזי"???? למה לא הוספתם בית בירוחם לעומת וילה עם שמירה בנווה סביון הירוקה?... והעניין עם דמי הכיס, יש מי שמרויח בעבודה, לא מההורים. בקיצור, לא מצאתי תשובות מתאימות
. תעלה הרמה!!

FlowerPower

New member
עונה כי משעמם..

1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות 2. מה גודלו של החדר שלך? ג. נורמלי 3. איך בנוי הבית שלך? ג. סתם בית רגיל 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 [גם זה רק פעם במליון שנה] 6. כמה נעליים יש לך? ג. 4 זוגות גג [לא 4.. נגיד 8.. אבל זה נכנס ב-2 מגירות, לא ארון שלם!!] 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר 8. כמה אתה מבזבז ביום? ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג [אני לא מבזבזת כל יום] 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! [מכל האפשרויות, זה הכי מתאים. אבל יש לי טלויזיה, מחשב, מזגן, מערכת סטריאו, מיטה וחצי, וידאו וסורק.. אבל זה לא כזהההה מוגזם! :|] 10. איך אתה מתלבש לאירוע? ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד סיכום: 25 נקודות. 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר.. אה אממ אני חייבת לציין שהשאלון הזה מוקצן באופן מוזר ביותר :/

../images/Emo26.gif

1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2 ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות ד. 5-6
2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי
ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה ג. סתם בית רגיל
ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת ג. לא בהכרח ד. מאודדד!!
5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי ג. 4 זוגות גג
ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים! 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר
ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון! 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים!חחחח הגזמההההה 10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון
ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים

victoria777

New member
הרעיון דפוק כי אני לא צריכה את השאל

השאלון כדי לדעת את זה.אבל אני אוהבת שאלונים: [ענו על שאלון זה, סכמו את הנקודות ותרדו למטה לראות כמה קיבלתם.] א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות 2. מה גודלו של החדר שלך? ג. נורמלי 3. איך בנוי הבית שלך? ג. סתם בית רגיל 4. האם אתה אוהב כסף? ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע 6. כמה נעליים יש לך? ג. 4 זוגות גג 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? ב. אני בעיקר עם האחיות שלי 8. כמה אתה מבזבז ביום? ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? *אף אחת מהתשובות המקוריות לא התאימה לי-חדר לבד,מיטה שקניתי לפני שנה,ארון רגיל,חדר בגודל רגיל 10. איך אתה מתלבש לאירוע? ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד סיכום 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר..

tuty fruty

New member
תשובות

[ענו על שאלון זה, סכמו את הנקודות ותרדו למטה לראות כמה קיבלתם.] א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2
ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות ד. 5-6 2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי
ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה
ג. סתם בית רגיל ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת ג. לא בהכרח
ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע
(כי לא היה לי מה לבחור) ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי ג. 4 זוגות גג
ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים! 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר
ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון! 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג
ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים
(לא ממש נכון אבל לא משנה) ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! 10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד
ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים. סיכום: 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר.. זה מה שיצא לי למרות שההורים שלי עובדים ואפיול קשה מאוד..

עונהה../images/Emo85.gif

א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? א. אין לי אני גר בקומות ב. 2 ג. אין לי קומות יש לי בית פרטי ללא קומות ד. 5-6 [בערך, 5 קומות כולל עלית גג] 2. מה גודלו של החדר שלך? א. קטן מאוד ב. אני ישן עם האחים שלי ג. נורמלי ד. גדול מאוד ועם מדרגה לעלות למיטה [הוא אמנם גדול אבל בלי מדרגה..] 3. איך בנוי הבית שלך? א. ישן לא מרוהט ב. 2 קומות כאלה ג. סתם בית רגיל [אבל יפה ואני מתה עליו!] ד. חדר ענק למטבח, שירותים כמו בבית מלון, מרחב עצום לספה ולטלוויזיה, 6 קומות, לכל אחד מחשב וטלוויזיה להורים מרפסת וג'קוזי. 4. האם אתה אוהב כסף? א. לא ב. קצת ג. לא בהכרח ד. מאודדד!! 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? א. 2 שקל לשבוע ב. אני עושה בייביסטיר כל חודש אז אני מקבלת 15 ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 ד. לא צריכה להתאמץ, כל שבוע 200 ש"ח על השולחן, וכל ציון שלי לפי מספר הציון אני מקבלת כסף. אני משתדלת להוציא 100 כדי שאוכל לקבל מאה. [
אבל כל שבוע 50
] 6. כמה נעליים יש לך? א. 1, 2 ב. אני משאילה מהאחיות שלי ג. 4 זוגות גג ד. אתם צוחקים עליי? יש לי ארון שלם לנעליים! [לא רק לי אלא חדר ארונות לכל האחים.] 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? א. סתם ארון קטן הכל דחוס שם חורף קיץ ולפעמים אני זורקת נעליים או בגדים מלוכלים שלא התייבשו ב. אני בעיקר עם האחיות שלי ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר ד. לכל בגדים יש לי תא. יש לי לפחות 9 תאים. לג'ינסים, לבגדי יציאה, בגדי יום יום, פיג'מה, בגדי קיץ, חורף המון! [ככה אני
אני מאוד מסודרת בבגדים אבל לא עם המון המון תאים
] 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות ב. אם יש כמה שקלים בכיס אז חוסכת כדי לקנות ג'ינס של לי קופר ג. אם יש 50 גם טוב אקנה משהו זול לא מותג ד. בקופה יש לי 4,000 אז אני לא צריכה לדאוג.. 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? א. סתם ארון ישן מיטה מחולקת לכל האחים מזרון דק ושולחן מעפן שמתנדנד ב. ישנה עם כל האחים שלי בחדר אחד אבל איכשהו מסתדרים ג. ישן עם אחי הקטן ומתחלקים בדברים ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! [*ללא מחשב נייד, ללא כל הסט של המערכת הקולנוע ולא 3 טלפונים
] 10. איך אתה מתלבש לאירוע? א. לובשת מה שלבשתי אתמול לביצפר ב. מוצאת משהו יפה אבל לא תמיד ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון ד. הולכת לחרוש על הקניון לבגדים חדשים. [כמובן שלפומה או ללי קופר..] 31-40 חביבי, המילה עשיר תפורה עליך כמו כפתור! יש לך אחוזה כמו אריאל שרון, אתה לא צריך להתאמץ כדי להשיג כסף. גם לא חיים טובים כי הם עומדים מולך! מעלית בבית, מטבח ענק מלא אוכל מי רוצה יותר מזה?! אז תהנה לך ושלא יעשו לך עין הרע, ושלא תפסיק להנות מהדובדן שבקצפת כי לפעמים זה נגמר. אבל במקרה שלך אני חושב שלעולם לא! אתה יכול לשבת בשקט ברוגע ולא לחשוב על כלום..תהנה לך..! [יצא לי 38..] אבל כמעט כאילו חצים..

flowers girl

New member
מה שיצא לי../images/Emo26.gif

31-40
חביבי, המילה עשיר תפורה עליך כמו כפתור! יש לך אחוזה כמו אריאל שרון, אתה לא צריך להתאמץ כדי להשיג כסף. גם לא חיים טובים כי הם עומדים מולך! מעלית בבית, מטבח ענק מלא אוכל מי רוצה יותר מזה?! אז תהנה לך ושלא יעשו לך עין הרע, ושלא תפסיק להנות מהדובדן שבקצפת כי לפעמים זה נגמר. אבל במקרה שלך אני חושב שלעולם לא! אתה יכול לשבת בשקט ברוגע ולא לחשוב על כלום..תהנה לך..!

YoUr AnGeL gIrL

New member
P:

[ענו על שאלון זה, סכמו את הנקודות ותרדו למטה לראות כמה קיבלתם.] א-1 ב-2 ג-3 ד-4 1. כמה קומות יש לך בבית? ב. 2 קומות 2. מה גודלו של החדר שלך? ג. נורמלי 3. איך בנוי הבית שלך? ב. 2 קומות כאלה 4. האם אתה אוהב כסף? ב. קצת 5. כמה אתה מקבל טיפים וכל כמה זמן? ג. מנקה את הבית מקרצפת ומקבלת 20 6. כמה נעליים יש לך? ג. 4 זוגות גג 7. איך מסודר הארון בגדים שלך? ג. ארון מסודר קצת בלאגן בין חורף לקיץ אבל מסודר 8. כמה אתה מבזבז ביום? א. 5 שקל על סוכריות 9. איך החדר שלך מעוצב ומה יש בתוכו? ד. חדר לבד לבד! ספרייה ענקית, טלוויזיה 34 אינץ', מערכת דיוידי וגם מערכת קולנוע וכל הסט. מחשב נייד מחשב דק, 3 טלפונים, ארון בחדר ארון קיצר מלא מלא דברים! 10. איך אתה מתלבש לאירוע? ג. לוקחת מהאחיות או משהו יפה מהארון יצא לי 26 P: סיכום: 21-30 אי אפשר לקרוא לך עשיר אבל גם לא עני. אתה איכשהו בסדר. אולי עוד כמה מאמצים ועשיר יהיה ה-שם שלך. כרגע, אתה חי בסדר במידה בינונית אבל אם אתה רוצה להיות באמת עשיר ולהנות מהחיים הטובים, תתפלל שההורים שלך יעבדו..אין מצב אחר..

למעלה