האם אתה ג'ו?

האם אתה ג'ו?

(השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך פונה לשני המינים
) 1. מה אתה הכי אוהב בבית-הספר? א. את השיעורים, כמובן! ב. להיות עם החבר'ה בהפסקות ג. לרוץ הביתה ברגע שנשמע הצלצול לסוף יום הלימודים 2. מה אתה הכי שונא בבית-הספר? א. את ההפסקות. סתם בזבוז זמן ב. חלק מהשיעורים וחלק מהמורים ג. שאני צריך להגיע לשם... 3. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? א. רופא, מנתח, משהו כזה... ב. בגיל 5 זה היה פאוור ריינג'ר, בגיל 7 זה היה טייס, בגיל 11 זה היה כוכב רוק... ג. אני עדיין לא יודע מה אני אעשה מחר... 4. יש מסיבה היום בערב, אבל מחר יש מבחן ענק במתימטיקה. אתה... א. נשאר בבית ולומד כל הלילה אם אני אצטרך! ב. הולך למסיבה, אבל חוזר קצת יותר מוקדם כדי להספיק ללמוד קצת ג. רוקד ורוקד עד שיתפסו לי הרגליים! 5. חבר שלך מבקש עזרה. מה אתה עושה? א. הוא צריך כסף? אני אתן לו. עזרה בשיעורים? אני אעזור לו. הוא סתם בדיכאון? אני אעודד אותו. ב. תלוי מה הבעיה ג. מה אני אמור לעשות? 6. האם היית אי-פעם בסאמר סקול? א. ההורים אמרו שזה יקר מדי, אבל אני מיד צנחתי על הברכיים והתחננתי עד שהסכימו ב. ההורים הכריחו אותי. זה נחשב? ג. סאמר סקול?!
אני אף-פעם לא אלך לשם! גם לא אם יכריחו אותי!
7. האם אתה מחשיב את עצמך כאדם אחראי? א. ברור! ב. לפעמים ג. אחריות? זה לא המשפט הזה מספיידרמן? אף-פעם לא הבנתי מה הוא אומרX_X זהו, נגמרו לי השאלות
האם אתה ג'ו? אם ענית בעיקר א': אתה אחראי, אמין, חרוץ, קפדן ומשקיען. אכפת לך אם אני אקרא לך ג'ו? אבל רק בקשה קטנה אחת: אולי תרגע קצת?! כן, לימודים זה דבר חשוב בחיים, אבל אסור לשכוח שמותר לך גם לכייף מדי פעם! נסה לצאת קצת מהבית ותראה כמה שזה כיף. אם ענית בעיקר ב': אתה לא ג'ו, אבל אתה ממוצע לגמרי. אי אפשר להגיד שאתה בכלל לא לומד, אבל מצד שני אי אפשר להגיד שאתה רק לומד. אתה מצאת את האיזון בין חובות וזכויות, וזה מעולה! המשך כך!
אם ענית בעיקר ג': אתה יותר מתאים לשאלון "האם אתה טאי/דיוויס?" אתה אמנם עושה המון כיף, אבל כדאי שתמצא לך מסגרת ותתחיל ללמוד קצת. אתה לא רוצה להיות מנקה רחובות כשתהיה גדול, נכון? אז יאללה, לעבודה!

Apikachu L

New member
טוב...

יופי.צריך לרענן את הפורום..... אישית אני לא יכולה לומר שאני אוהבת את השיעורים(טוב פר לשיעורי כימיה וביולוגיה) אז נניח ב'וכנ"ל לגבי שאלה 2-אם הייתם במצבי(מורה לתנ"ך שהיא מיליידי דווימון|)כל הג'ואים ביניו היו מסקימים שלא כדאי...אבל אין מה לעשות על שאלה 3 אני עונה ברופאה..אניאוהבת יותר מידי את המיקצוע...וכנ"ל לשאלה 4...חוץ מזה שלמסיבות אני לא ממש הולכת...לבי שאלה 5 אני חושבת שמשהו בין א לב...רגע סאמר סקול?לא אפילו בטנק מרכבה סימן 4 לא תיגררו אותי לשם...שאלה אחרונה...טוב אני לא הכי אחראית בעולם...ב נניח...אני משערת שאני בין להיות ג'ו למשהו ממוצע...

OFIRB9

New member
זהו זה רייס...אתה גאון

איך אתה חושב על זה?! הלו! למה אתה לא כותב את פרק 15?! *לוקחת את הקרמבו* עם לא תתחיל עכשיו נסקול אותך בפחיות! כולם*מרימים פחית* *פוגעת בי פחית אחת*

Dark SpaWn

New member
באמת יפה מאוד

אבל למה אתה לא כותב את הפרק האחרון ?! בטח עניתה על הכל ג' אם לוקח לך לכתוב את הפרק האחרון כל כך הרבה זמן... דיי להיתבטל ! חחח רק צוחק בינתיים אני פשוט אקח את הזמן לקרוא את הפרקים הקודמים והענקיים שלך ככה כשה יגיע הפרק האחרון תהיה לי סיבה לקרוא אותו... אבל השאלון הזה ממש יפה

OFIRB9

New member
כן סיפרת לי!

חתיכת רשע! להשאיר אותנו במתח כל כך הרבה זמן!!!! היית עושה כמה פרקים וזהו במקום כל הטירטור הזה... זה עוד 5 פרקים לפחות

Leemon

New member
ב-סדר... (כמו שהם אומרים בסדרה ../images/Emo3.gif)

עניתי ג' על הכל חוץ מ-4, שבכל מקרה לא הייתי הולכת למסיבה, ו-7 שזה ב'. אבל האמת היא שאני דווקא כן דומה לג'ו.
אני ממש לא מתאימה לטאי\דייויס...

meytar

New member
יצא לי ב' וג'! מילי ממש כל הכבוד!!

ממש יפה מצדך וחכם מצדך לכתוב את זה (אני לא מתחנפת, זה באמת). ואתה תמשיך לכתוב עוד שאלונים כאלה או שאני יפציץ אותך בקרמבו! (סתם. אבל יהיה ממש כיף אם תכתוב עוד) אהבתי הכל, חוץ מאת שאלה מספר חמש, כי כמעט כולם בדיג'ימון עוזרים אחד לשני. אגב, אם אתה ךא ממשיך לכתוב עוד שאלונים, אתה מרשה לי לרשת (או לירוש, (בקיצור לקבל ירושה) ממך את הזכות לכתוב שאלונים כאלו?

טוב, אם את רוצה

אבל זה אמור להיות דומה למעריב לנוער
ובקשר לשאלה מספר 5: לג'ו יש את סמל האמינות, אז זה אומר שהוא צריך להיות אמין כזה. כלומר, לעזור לחברים שלו וכל מיני דברים כאלה.

Digi Lista

New member
מיליהו...../images/Emo13.gif

בגלל שזאת לא פעם ראשונה שאתה כותב שאלונים עלה לי רעיון- למה לא להכניס את כול השאלונים לקישורים או למאמרים?גם אני הכנתי ממזמן שאלון לרגל חגיגות החצי שנה לפורום(הבעיה שהוא יצא גרוע ומחקתי אותו מהמחשב),אבל זה יכול להיות אחלה של דבר,לא?מה דעתך?אני בטוחה שיש עוד אנשים שירצו לנסות לכתוב שאלונים
דרך אגב יצאתי נערת משקפת למרות שיש לי תכונות שמזכירות את ג'ו....

Digi Lista

New member
פניתי אל כולם../images/Emo13.gif

אומנם כיוונתי את הכותרת למיליהו אבל אם הייתי רוצה להגיד רק לו הייתי כבר מוצאת את הדרך,כאן פניתי לכולם ואני שמחה שאהבת את הרעיון ומקווה כמובן שתתרמי בכתיבה כמו תמיד או לפחות תשתתפי בשאלונים...

למעלה