האם אפשר לצאת מהמצב בו...

• פותח הנושא sn310
  • פורסם בתאריך

sn310

New member
האם אפשר לצאת מהמצב בו...

קחו את המצב שלי... אני חייל דתי, (כבר שנה שלא כ"כ דתי-מסיבות של טענות קשות כלפי בורא עולם-שבימים אלו אני קצת מתחיל להשלים יתם) בכל מקרה המצב הזה של החיים הללו משפיע עלי מאוד וקורע אותי לגזרים... אין סוף לכאב שנמצא בתוכי. לא רוצה להיות הומו!!! לא רוצה!!!! האם יש אפשרות לצאת מזה??? אני מודע לעצמי כבר 8 שנים, ועברתי המון כאבים בחיי אך השנה האחרונה היא הכי נוראית בשבילי. יש איתי חבר שלי חייל במחלקה שלי שאני פשוט אוהב אותו כבר כמעט שנה. אני לא מסוגל להיות לידו רגע אחד. אני חדש פה ולכן אעדיף להשאר טיפה חסוי, בכל מקרה אנחנו כרגע בתקופה של שנה שבה אנחנו לא ביחד אבל מתראים בכל מיני פגישות צבאיות. אני כבר לא צמוד אליו כ6 חודשים אך הוא נמא בראשי ובתוכי כל הזמן. דמעות וכאב כל הזמן אינני יכול עוד עם זה. אין לי בעייה של להשאר בארון. הבעיה היא שנמאס לי מהמצב הזה ובטח יהיו עוד המון כאלה. איך יוצאים מזה?

sn310

New member
המשך...

אני לא פתטי, ברור לי שאין תרופת קסם אך האם יש באמת אפשרות לצאת מזה???? די לא רוצה את זה! לא יכול עם זה!! יכול להיות שהאפשרות היחידה לשכוח אותו זה לפגוש מישהו חדש. אך אינני מסוגל. הוא כל הזמן במחשבתי!! כשהיינו ביחד בתחילת השירות הצבאי צחקתי על כך שאמרתי לעצמי אני בטוח ב100% שהבחור הזה יעשה צרות ללב שלי. ומה שמצחיק זה שהשתדלתי להתחמק ממנו במשך כל הטירונות ותחילת קו ראשון. ברחתי, התחמקתי, אבל זה תפס אותי!!! זה תפס אותי כשאני הייתי צריך להגן עליו בגופי ובעיני כשהיינו בחברון! אני הייתי הזוג שלו כשהיינו נכנסים לבתים בחברון. אני הגנתי עליו. ומשם זה לא עזב אותי. פשוט אי אפשר לברוח מזה! אני כועס על בורא עולם שמעמיד אותי במצב הזה.. למה???????

יודיX3

New member
שמתי לב שכתבת הודעת המשך

ללא קשר לתוכן- בשביל זה משרשרים הודעות זה לזה על מנת שיהיה ברור ההקשר ואם שכחת משהו אתה יכול להוסיף/להגיב... אחרת זה משאיר הרבה עבודה למנהל הפורום היקר

בבון35

New member
נסתרות דרכי האל.

גם אדם פותה ע"י חוה ונשאר תקוע אתה עד עצם היום הזה... אדם- זכר ונקבה ברא אותם. אנדרוגנוס? אולי...

dkey

New member
שלוש הודעות ראשיות???

אתה רוצה שבייביבוי יכנס בך חזק?
נדמה לי שהבעיה שלך היא יותר האהבה עליה לא התגברת ופחות ההשלמה עם הנטיה. עוד יהיו לך אהבות. הבעיה היא אולי שכרגע אתה במסגרת בה מצד אחד הוא דווקא יותר מידי נגיש ומצד שני לא מתאפשר לך להכיר ולהתגבר עליו. תיכף יגיע יודי, תותח העל שלנו, והוא אם לא ידעת מנהל פורום גאווה וצבא ובטוח ידע מה לומר. נ.ב.: אני מסכים שענין המקלחות לא בעייתי.

יודיX3

New member
היי שלום חייל!

הכעס שלך כלפי בורא עולם כ"כ מוכר לי.... ואני חושב שהרבה מההומואים הדתיים חשים/חשו באיזה תקופה בחיים שלהם את הכעס הזה. לוקח תקופה ארוכה של השלמה עצמית ואז הכעס הזה דועך. אני מניח שבעקבות ההודעה הזו שלך יבואו אליך במסרים אישיים נציגי "עצת נפש" כשם שבאו אלי בזמנו ויאמרו לך לא להשלים עם המצב וינסו לשכנע אותך שניתן לשנות את הנטייה שלך. את ההחלטה אם יש דברים בגו ואם אתה מוכן להשתתף בניסוי תצטרך לעשות לבד, אבל אני יוצא מאד נגדם ואם זה יעניין אותך אסביר לך הלאה בהמשך השרשור (אם תשאל). לא כ"כ הצלחתי להבין מתוך ההודעה שלך מה מהות הקשר שלך עם אותו חייל. גם לא בדיוק הבנתי אם "הייתם ביחד" משמע הייתם בקשר כבני זוג או רק כחברים (ואולי הוא לא יודע עליך?) בכל מקרה לא ברור לי. גם לא ברור לי איך הוא מרגיש כלפיך. בכל מקרה.. ברור לך שהמצב בו חייל נמצא מרוחק מהבית למשך כמה שבועות וחוזר לתקופה כה קצרצרה (סופ"ש) ובמיוחד אצל חיילים קרביים הוא נחלת כולם (ללא קשר לנטייה) וזה קשה במיוחד עבור אלה המרוחקים מאהובם- אבל זה מצב זמני...

למעלה