האם אפשר לספר לכם ש.... אני בעמוד הראשי של תפוז BAV.
B Bavmorda New member 30/11/06 #2 ../images/Emo6.gif חחחחח מסתבר שהם בדיוק החליפו את המומלצים לבלוגים. בכ"מ, רשומה מהבלוג שלי הייתה שם. ליל מנוחה לכולם , מחר היום האחרון לשבוע. BAV.
../images/Emo6.gif חחחחח מסתבר שהם בדיוק החליפו את המומלצים לבלוגים. בכ"מ, רשומה מהבלוג שלי הייתה שם. ליל מנוחה לכולם , מחר היום האחרון לשבוע. BAV.
A a44 New member 30/11/06 #4 ../images/Emo127.gifכל הכבוד, יקירתי ../images/Emo140.gif אכנס לשם בהקדם, למרות שלא רואה עכשיו ממטר, מרוב עומס...
../images/Emo127.gifכל הכבוד, יקירתי ../images/Emo140.gif אכנס לשם בהקדם, למרות שלא רואה עכשיו ממטר, מרוב עומס...
B Bavmorda New member 30/11/06 #7 אשמח לראות אותך שם ../images/Emo13.gif (ותפעילי רמקולים כשאת נכנסת ) BAV.
B Bavmorda New member 30/11/06 #6 קישור לבלוג שלי קיים בחתימה, וגם דרך הכרטיס שלי אפשר להכנס. בכל מקרה, הרשומה שקיבלה כבוד ועלתה לאתר הבית של תפוז, הייתה לגבי בני סלע. ניסוח הקישור היה: "האם תצאו לבליינדייט כשבני סלע מסתובב ברחובות ?" BAV.
קישור לבלוג שלי קיים בחתימה, וגם דרך הכרטיס שלי אפשר להכנס. בכל מקרה, הרשומה שקיבלה כבוד ועלתה לאתר הבית של תפוז, הייתה לגבי בני סלע. ניסוח הקישור היה: "האם תצאו לבליינדייט כשבני סלע מסתובב ברחובות ?" BAV.