האם אפשר להסב מנוע גדול של טיסן ל

קראש

New member
האם אפשר להסב מנוע גדול של טיסן ל

למנוע עזר למצנח רחיפה ,משהו בסדר גודל של 150 סמ"ק בערך 10 כ"ס קוטר הפרופ´ המקסימלי 60 ס"מ . האם כוח זה מספיק בכדי להתנתק מהקרקע?

כח מנוע

10 כ"ס זה מנוע מתקרב לסולו שבוא 12 כ"ס. אם תעשה למנוע גיר הפחתה של נניח 1:3 ותרכיב לו פרןפלור 115 נניח תוכל לייצר המראה. הכח הנדרש לישרה ואפקית הוא המשקל חלקי יחס הגלישה האמיתי. יענו ל 100 ק"ג עם מצנח 1:5 יידרשו 20 ק"ג דחף . יותר מזה ירים אותך. אליך איתי אהרון.

אבל יש לי עוד הצעה

אם אתה באמת רוצה לטוס עם מנוע ולא רק להרוס את המנוע של הטיסן במשחקי בנייה אני מציע לך לקנות מערכת משומשת מוכנה עם רתמה פרופלור מתאים מסגרת בנוייה מיכל דלק גיר שייצרו אלפים ממנו כבר מתוך המבחר שיש למכירה היום. גיר זה חלק קריטי במנוע ובבטיחות ההפעלה שלו. קראתי כבר על מקרים שכל הגיר התפרק (אפילו בהרצה על הקרקע) וגרוע מכך באוויר. אל תכנס לבניית גיר אלא אם כן יש לך נסיון ספציפי בבניית גירים כאלו. קנה מנוע סולו מוכן ועובד כבר 50 שנה. אני כמובן יוצא מנקודת ההנחה שההכשרות שלך לטיסה תקינות. בהצלחה אהרון.

קראש

New member
אם הפרופ´ מאוזן אין סיבה שתגרמנה...

רעידות שיגרמו לנזק , התוכנית היא לייצר פלטת אלומניום שאליה יחובר המנוע עם משככים, במקביל אליו יהיה ציר עם תושבת משלו כאשר בתושבת עצמה יהיו שני מיסבים אחורי וקדמי ,בהמשך הציר אחרי המיסב האחורי תהיה נצרה שתמנע את שליפת הציר , בקצהו של הציר תחרט הברגה שעליה תולבש חביקת החגורה שתוריד מ 1:3 , גם התושבת תהיה מחוברת בדמפרים ללוח האלומניום, על קראנק המנוע תולבש החביקת מוצא ,ובניהם חגורה, הלוח אלומניום יולבש על מנשא מפיבר גלאס, עם הגנה היקפית מתאימה , כתגובה להודעתך, כמה עולה מנוע משומש?, כמה שוקל התקן סטנדרטי? ובכמה משתנה משקל ההמראה עם התקן כזה?

למעלה