האם אפשר לאלף גור לא להחריב עציצים? מלטז בן שנה
ע עמית184 New member 6/5/14 #2 מלטז בן שנה זה כבר מזמן לא גור... ובטח שאפשר. איך? אולי המאלפים שכותבים כאן יוכלו לתת לך טיפים ועצות.
מלטז בן שנה זה כבר מזמן לא גור... ובטח שאפשר. איך? אולי המאלפים שכותבים כאן יוכלו לתת לך טיפים ועצות.
A anaor New member 7/5/14 #3 מה כמות הפעילות (פיזית ומנטלית) שהוא עושה ביום? מתי הוא עושה את עיקר הנזקים? האם יש לו תעסוקה אחרת (צעצועי חשיבה וכד')? היכן העציצים ממוקמים והאם ניתן למנוע ממנו גישה אליהם כשהוא לא בהשגחה?
מה כמות הפעילות (פיזית ומנטלית) שהוא עושה ביום? מתי הוא עושה את עיקר הנזקים? האם יש לו תעסוקה אחרת (צעצועי חשיבה וכד')? היכן העציצים ממוקמים והאם ניתן למנוע ממנו גישה אליהם כשהוא לא בהשגחה?
א ארנבי נבי1 New member 7/5/14 #4 כנראה שיש איתנו בעיה ומתחילים עכשו להוציא אותו לגינות כלבים שיוציא מרץ. כמה פעמים בשבוע מומלץ? מה זה צעצועי חשיבה לכלב? ואין מקום אחר לעציצים, תודה לך על התגובה.
כנראה שיש איתנו בעיה ומתחילים עכשו להוציא אותו לגינות כלבים שיוציא מרץ. כמה פעמים בשבוע מומלץ? מה זה צעצועי חשיבה לכלב? ואין מקום אחר לעציצים, תודה לך על התגובה.
ע עמיתי טל New member 7/5/14 #5 מניסיון.. להוציא לטיול ארוך בבוקר שאני לוקחת אותה בבוקר לטיול לפארק הכלבים הכלבה חוזרת הביתה מעולפת... ושאני לא לוקחת לרוב היא מבלגנת משהו- אם זה את הספה או את העציצים... זה פתרון מצוין. תאמין לי, המפלצת שלי מלאת אנרגיות...
מניסיון.. להוציא לטיול ארוך בבוקר שאני לוקחת אותה בבוקר לטיול לפארק הכלבים הכלבה חוזרת הביתה מעולפת... ושאני לא לוקחת לרוב היא מבלגנת משהו- אם זה את הספה או את העציצים... זה פתרון מצוין. תאמין לי, המפלצת שלי מלאת אנרגיות...
A anaor New member 8/5/14 #10 לפחות פעם ביום אם אי אפשר להזיז את העציצים, צריך לתחום לו איזור שבו הוא לא יוכל להגיע אליהם, ולוודא שיש לו גישה אל העציצים רק בהשגחה.
לפחות פעם ביום אם אי אפשר להזיז את העציצים, צריך לתחום לו איזור שבו הוא לא יוכל להגיע אליהם, ולוודא שיש לו גישה אל העציצים רק בהשגחה.
R Republic of gamers New member 7/5/14 #6 כמו שנאמר שנה זה כבר לא כל כך גור וברמת העיקרון אילוף יכול להתחיל מגיל 3-4 חודשים. שיהיה הרבה בהצלחה
מ מיקי מהי New member 8/5/14 #8 מאמר של שושנה פורבס המאלפת http://www.dogslife.org.il/293-2/1284-2/ "חיי כלב" בהתנדבות מלאה למען הקהילה
מאמר של שושנה פורבס המאלפת http://www.dogslife.org.il/293-2/1284-2/ "חיי כלב" בהתנדבות מלאה למען הקהילה