תן לי להזכר מי ישב עם המפד"ל
מפלגת העבודה ממש טלית שכולה תכלת, היתה איזו ממשלה שלא ישבתם עם המפד"ל, טומי לפיד טוען שאין לו בעיה לשבת עם המפד"ל מכיוון שהם אנשים ציוניים, עובדים ותורמים למדינה, עם כל הכבוד ההקבלה שלך להתנחלויות שהן כפיה דתית נראית לי קצת תמוהה, על אף שאני שמאלני (נוטה קצת למרכז ) אני ממש לא מבין את הקשר, להזכירך העבודה הם אלו שיישבו את ההתנחלויות הראשונות. לגבי פתיחת חנויות בשבת וכ"ו אתה צודק במאה אחוז, קשה לי להאמין שזה יקרה כ"כ מהר, אבל הדבר החשוב יותר זה לעצור את ההזרמות לחרדים, גם טומי לפיד טוען שלמשל אם יעבירו חוק המורה על גיוס החרדים זהו תהליך שיקח בין 3-5 שנים, אם הם לא יסכימו להתגייס שישבו בכלא מבחינתי זה בסדר, לגבי תור בלשכת התעסוקה,יש עבודה בחקלאות, אם יש 300000 עובדים זרים אז סימן שאפשר לסגור את האבטלה כמעט ביום אחד וגם זה תהליך שאמור לקחת המון זמן (בטח כמה שנים טובות ). לגבי ח"כ תסלח לי אולי קצת על הזלזול אבל בעבודה אני מוצא בערך 5 מובילים שאותם אני מעריך בורג, שוחט, וילנאי, נניח מצנע שעוד לא הוכיח לרעה או לטובה, פרס ונוסיף גם את וילנאי ואפשר גם את יתום, לעומת וויצמן שירי, פואד, חיים רמון (תמיד דאג להכניס את ש"ס אבל הוא פוליטיקאי גדול ), דליה איציק, הבן של הרצוג. רק תדעו כל עוד לא תאמינו שאפשר לעשות משהו אם החרדים ולגרום לשיוויון במדינה הזו, זה פשוט לא יקרה, לעבודה היתה אפשרות לפני שנתיים להטיל וטו ואולי לגרום לממשלה חילונית אבל הם בטח פחדו מהחרדים אז הם לא עשו את זה) מה ממשלת אחדות חילונית תיתן לי ? בתקווה שהיא תעצור את האפליה, יותר מזה אני לא חושב שהצבא צריך את החרדים, אני פשוט רוצה שאם הם לא יעשו צבא אז שיעשו שירות לאומי.