האם אני צודק?

sharfman

New member
האם אני צודק?

שאלה לי אליכם. למה להצביע עבודה במקום שינוי תחת העובדות הבאות. פוליטי: מפלגת העבודה תהיה באופוזיציה בכל מקרה. למה לבזבז את הקול? שלום: אין שלום ולא יהיה כל עוד ערפאת כאן, שאלו את ברק. כלכלה: מפלגת העבודה הייתה כשנתיים בקואליציה ולא עשתה כלום, רק קידמה חקיקה פרטית (חוק הנגב ושות´). חילוניות: מפלגת העבודה מכרה את החילונים בחוק טל (גם הליכוד, אבל זה לא מנחם). מצנע מוכר את החילונים שוב בהצעתו לזוגות "רשומים", כלומר זוגות מסוג ב´ במדינת ישראל. ביטחון: תחת מפלגת העבודה התחיל הטרור לתפוס תאוצה. (95, 99). שיוויון זכויות: כלום. זוכרים את המהפכה של ברק? לסיכום: העבודה מכרה ומוכרת את מצביעיה בנזיד עדשים. אם הייתי רוצה שמאל הייתי מצביע מרצ.

EverMan

New member
בבקשה :

פוליטי : שינוי הרי אמרה שתשב רק עם העבודה והליכוד. לכן , היא לא תשב בממשלה. אתה מצביע בין כה וכה למפלגת אופוזיציה. מי העבירה יותר חוקים ? מי תלחם ביותר תחומים למענך ? מי תהיה האופוזיציה לשלטון ותקים את הממשלה הבאה ? שלום : שלום לא יהיה לעולם באמצעות הסכם , זה דבר שתלוי רק באנשים. אבל אפשר לקדם את התהליך הזה. כל עוד שרון (ששינוי ממליצה עליו) בשלטון - הערבים לא ידברו איתנו לעולם. גם שרון לא מדבר איתם ולא מעוניין בכך. כלכלה : העבודה נלחמה נגד התקציב וניסתה לשפרו. היא העבירה חוקית שנועדו שבשבילך ובשבילי יהיו חיים יותר טובים פה. אל תשכח שכל החקיקה החברתית של מרצ , הליכוד , אפילו שינוי, וכו´ עברו רק בזכות העבודה. דת-ומדינה : -העבודה לא הצביעה בעד חוק טל , להפך , היא רצה במסדרונות הכנסת כל היום וניסתה למנוע את מעברו. ולא , רישום אזרחי אינו אזרחים סוג ב´. זה מילה אחרת לנישואים. אפשר להיות קצת פוליטקלי קורקט אם זה יעביר את הדברים יותר מהר. ביטחון : תחת השמאל הטרור הפסיק לפעול. בזכות אוסלו הרש"פ התחילה להילחם בטרור דבר שתוצאתיו התחילו להראות רק לקראת 96 ... אצל ברק היו עד האינתיפאדה הרבה פחות הרוגים ופיגועים מאשר אצל ביבי , האינתיפאדה פרצה בגלל שברק חשף את פרצוף ערפאת. האם אתה מאשים את האדם שנעקץ בכך שהסיר את הלוט מעל פניו העקרב ? 95 החמאס הוא זה שביצע את הפיגועים וכל אלה בשביל שהשלום ימנע. שוויון זכויות : זוכרים את המפכה של ברק ? ששינוי הצביעה נגדה ? תזכרו ! לסיכום : העבודה לא מכרה דבר. בזבוז הקול על שינוי , הוא טיפשי. תצביע למי שנותן לך אופק מדיני , כלכלי , חברתי , תצביע למי שנכון. תצביע אמת.

עבודה כן הצביעה בעד חוק טל

ענבר כמה פעמים אני צריך לשים כאן את הלינק שמוכיח שב..4.7.2000 ברק הטיל משמעת קואליציונית ומפלגת העבודה העבירה את חוק טל בקריאה ראשונה. איזה חוקים העבודה העבירה ? יכול להיות שהיא העבירה חוקים מאוד חשובים אבל גם היא העבירה את החוק שאין למחול עליו חוק טל. גם המהפיכה החברתית הגיעה מאוחר מדי, בדיוק כמו שהפרדת הדת מהמדינה הגיעה מאוחר מדי, מפלגת העבודה הכניסה לעצמה סטירת לחי בכל הקשור לחרדים, גם הדיבורים על אי ישיבה באחדות הן לא בטוחים, כולנו קוראים עיתונים ויכול להיות שאכן העבודה אכן תשב בממשלת שרון. השאלה היא איזו ממשלה אתה רוצה ליכוד - עבודה חרדים או ליכוד עבודה שינוי ? הרי כולנו יודעים שאם תיקח את המנדטים של שינוי ותפזר אותם לליכוד ולעבודה אז איזו ממשלה תקום ? ברור לך שאם החרדים !! זוהי הסיבה להצבעת שינוי.

EverMan

New member
כמה פעמים צריך להסביר לך כמו מטומטם

???? העבודה העבירה את החוק שאומר שצריך להקים (את ועדת טל) ולקבל את תוצאתיה. בקריאה שניה לאחר שראו מה התוצאות - התנגדו לו. צריך להסביר לך כמו מטומטם ? איזה חוקים היא העבירה ? צר לי , המפלגה לצערי לא טורחת לעדכן (וזה באמת חבל) אילו חוקים היא העבירה. אבל דוגמא טובה היא בהחלט חוק הנגב והגליל. רוב הדברים שהיא עושה לא עושה כל כך הרבה רעש וצלצולים. המהפכה החברתית לא הגיעה מאוחר מדי. היא הייתה בדיוק בזמן. ושינוי הצביעה נגדה. וגם כל הדיבורים על האי ישיבה בממשלת האחדות , ימומשו. אל דאגה. גם לפי העיתונאים. אף אחד לא חושב שמצנע משקר , או שאפילו בן אליעזר משקר. והליכוד יכול לרצות. הליכוד רוצה ממשלה עם כולםםםםםםםםםםם. הוא רוצה להראות כאילו שהוא מסוגל לאחד את כולם. זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה ממשלה גדולה בלי שום דרך של אידיאולוגיה - בדיוק כמו תמצית המפלגה הזו. ואם שינוי תפוזר בין העבודה (יותר) ולליכוד (מעט) אז העבודה תקים ממשלה לבדה. עם מרצ , עם חד"ש, עם עלה ירוק , עם עם אחד , עם תמיכה בחוץ של ערבים. בלי שינוי , ואלו כבר יעשו מהפכה חילונית. בלי שינוי. בדיוק כמו ברק , רק שברק נאלץ להסתמך על הדוסים.

EverMan

New member
כמה פעמים צריך להסביר לך כמו למטומט

ם???? העבודה העבירה את החוק שאומר שצריך להקים (את ועדת טל) ולקבל את תוצאתיה. בקריאה שניה לאחר שראו מה התוצאות - התנגדו לו. צריך להסביר לך כמו מטומטם ? איזה חוקים היא העבירה ? צר לי , המפלגה לצערי לא טורחת לעדכן (וזה באמת חבל) אילו חוקים היא העבירה. אבל דוגמא טובה היא בהחלט חוק הנגב והגליל. רוב הדברים שהיא עושה לא עושה כל כך הרבה רעש וצלצולים. המהפכה החברתית לא הגיעה מאוחר מדי. היא הייתה בדיוק בזמן. ושינוי הצביעה נגדה. וגם כל הדיבורים על האי ישיבה בממשלת האחדות , ימומשו. אל דאגה. גם לפי העיתונאים. אף אחד לא חושב שמצנע משקר , או שאפילו בן אליעזר משקר. והליכוד יכול לרצות. הליכוד רוצה ממשלה עם כולםםםםםםםםםםם. הוא רוצה להראות כאילו שהוא מסוגל לאחד את כולם. זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה ממשלה גדולה בלי שום דרך של אידיאולוגיה - בדיוק כמו תמצית המפלגה הזו. ואם שינוי תפוזר בין העבודה (יותר) ולליכוד (מעט) אז העבודה תקים ממשלה לבדה. עם מרצ , עם חד"ש, עם עלה ירוק , עם עם אחד , עם תמיכה בחוץ של ערבים. בלי שינוי , ואלו כבר יעשו מהפכה חילונית. בלי שינוי. בדיוק כמו ברק , רק שברק נאלץ להסתמך על הדוסים.

EverMan

New member
דרך ארץ שמה דרך ארץ

איך אפשר להסביר למישהו משהו שוב , ושוב , ושוב , ושוב ומסביר לו שוב ושוב את אותו נושא ? איך אפשר ? אני שואל אותו : למה אני צריך להסביר לך כמו מטומטם ?

עם מי נקים ממשלה ???

עם "עלה ירוק" עם חד"ש עם תמיכת הערבים מבחוץ ??????? מה קורה פה ?? אתה שתול של הימין ??? אתה בכח רוצה להראות שהמפלגה ותומכיה אבדו שפיות דעתם ?? אתה מוכן לאבד את המדינה, את צביונה כמדינת היהודים והכל כדי להקים קואליציה אנטי ציונית, תומכת בעראפת וזכות השיבה, רק כדי "לנצח" את הליכוד ?? אם בוחרי העבודה היו רואים את השטויות שאתה כותב פה הם היו דורשים ממצנע ועדת חקירה. מי הרשה לך, כמנהל הפורום, כאחד שאמור לייצג את דעת המפלגה "להקים" קואליציות שמעולם לא באו בחשבון ע"י שום מנהיג של מפלגת העבודה. אתה, לצערי, פשוט לא בוגר מספיק ולא מבין מספיק בכדי להביע דעה בשם מפלגה ציונית, ותיקה, שורשית כמו המערך. זה יותר גרוע מכל ההשמצות שהליכוד השמיץ אותנו. יוסי

master simon

New member
זהו? התייאשת?

אתה כבר מכין את עצמך לבחירות הבאות? יש בך אמונה שהמפלגה שלך תעבור את אחוז החסימה בעוד 4 שנים? העם הבין שכבר 10 שנים מפלגת העבודה פשוט מיותר בכנסת ואין סיבה להצביע תן סיבה תן סיבה רק נזק הבאתם (גרעון אבטלה טרור אוסלו והרשימה עוד ארוכה) בקיצור באמת שאין סיבה להצביע עבודה

EverMan

New member
דבר ראשון , אל תסית !

כן ! יש המון סיבה להצביע עבודה ! וגרעון ואבטלה ?! תגיד לי , איפה אתה חי ? רבין הביא 100 אלף מקומות עבודה ! ברק הביא עוד 50 אלף ! זה נקרא אבטלה ? אצל ברק היה אינפלציה 0 , זה גרעון ?! טרור אנחנו הבאנו ?! סלח לי ?! אתה מאשים את העם שלך בטרור נגדו ?! תתבייש ! ולא רק שהיא תעבור את אחוז החסימה - היא תיקח את ראשות הממשלה. ואף אחד לא התייאש. ב28 , בשעה 22:00 , אז נוכל לנוח ולדעת את המציאות. עד אז : עוד לא אבדה תקוותנו. התקווה בת שנות 2000.

master simon

New member
העם שלי הוא העם היהודי

והעם היהודי (או לפחות רובו) לא הולך לאויב ולצורר מספר אחד שלו בשעת מלחמה כדי לחזק את ידיו או כל דבר אחר (כמו פרס ושריד) אז קודם נראה אם אנחנו אותו עם מפלגת העבודה סיימה את תפקידה אני בטוח שאתה יודע את זה פשוט אתה בהכחשה זה טבעי לגמרי

EverMan

New member
הפלשתינאים הם לא האויבים שלך !

הטרור שיוצא משם - הוא האויב שלך ! נקודה ! ואיזה תפקיד יש למפלגה כלשהי ? לשינוי יש תפקיד ?! לליכוד יש תפקיד !? לעלה ירוק יש תפקיד ?! לא ! התפקיד שלה הוא להביא דרך , אידיאולוגיה , ערכים , שינוי במדינה. ואת כל זה - היא עושה !

master simon

New member
לא דיברתי על העם הפלסטיני

למרות שגם הוא לא נקי כל כך דיברתי על ערפאת העם התפכח מסיוט השמאל ויום יבוא וזה יקרה גם לך

EverMan

New member
ערפאת פוליטקאי , כל החלטה

שלו היא פוליטית גרדיא. אף אחד לא דיבר עם ערפאת למעלה משנתיים. לא פרס ולא שריד. נקודה. אבל עדיף להסית לא ? וסיוט השמאל ? הרצון לשלום זה סיוט ?! הרצון לכלכלה סוציאלית זה סיוט ?! תלמד מה זה שמאל כבר !

master simon

New member
הרצון לשלום לא

אבל ה"שלום" שמציע השמאל כן "חלומי הבלהות של הליכוד מוכרים... הם גם סיפרו שלא יפלו קטיושות מעזה" מוכר לך? זה נקרא סיוט אוסלו כלכלה סוציאלית? נחמד בתור ססמה אבל מה עם מציאות?

EverMan

New member
השלום , התוכנית כלשהי

או כל דבר אחר ... השמאל מציע בכלל לדבר , כי הם בני אדם. וזה הבסיס שלנו... הבסיס של הימין זה שהם חיות ... כלכלה סוציאלית - לא יצא לנו אף פעם לעשות כי תמיד לא היה לנו רוב מוחלט. והקטיושות - זה שטויות. עדיין לא נפלו קטיושות מהשטחים.

למעלה