האם אני צודקת?

סיגל62

New member
האם אני צודקת?

עברו 3 שנים ועדייו מרגישה אהבה,משיכה,תשוקה אבל מצד שני אני לא בוטחת ואפילו לא סומכת שהוא יעשה אותי מאושרת ועדיין אני איתו. נפרדנו הרבה פעמים וחזרנו כי כנראה קיימת אהבה. מה שקורה זה שהוא הכיר אותי כשנפרדתי מהגרוש שלי ועברתי להורי כי הייתי במצוקה כלכלית,האקס שלי עזב את הארץ ונותרתי ללא מזונות,ושם הוא נכנס לחיי והעביר ביקורת על ניהול חיי . מה שהרגשתי איתו היה המגע שהתגעגעתי במרוצת השנים עם האקס שלי. אני החלטתי לשנות דפוסי התנהגות ומאז עברו 2 ורכשתי דירה ושיפצתי אותה והוא עמד בצד והסתכל כשבקשתי את עזרתו עשה טובה,ונכנסתי לדירה חדשה לאחר שנתיים והוא לא עזר לי. האם זה נורמלי לצפות מאדם שראה איך קשה לי?איך אני סובלת?ומצפה בערב שאני אצחק איתו?ולא עוזר לי עלי לציין שהוא משתכר במשכורת שהוא יוכל לעזור אם רק היה רוצה? האם זה נורמלי שהוא מספר לי על ההשקעות שלו ?איפה הרוויח?איפה הפסיד האם אני לא צודקת בדפוס הזה שאני חושבת שהוא צריך לעזור לי. הוא רוצה לעבור לגור ביחד בדירה אחרת ושאני אשכיר את הדירה שלי כי אין מקום לילדים שלו. אני מרגישה ומפחדת שהוא קמצן? אשמח לקבל תגובה תודה

את לא צודקת כלל.

תראי יקרה, כבר ממכתבך, ואפילו שהוא קצר אפשר להסיק מיד שהוא לא ראוי לך. מה זאת אומרת כנראה קיימת אהבה? זו לא אהבה, זה הרצון של לא להיות לבד, הרצון להרגיש שוב נחשקת, הרצון לבנות מערכת יחסים חדשה, הרצון להראות הנה אני מסוגלת להתאהב שוב. אבל זה לא זה. מי הוא שיעקוב אחריי כל צעד שלך בחיים? גירושים, פרידה, עבודה, בית, ורק הוא והוא ומה שטוב לו בלבד. איפה את בכל המערכת היחסים הזאת? איפה הפירגון, התמיכה, העזרה, ההקשבה, הרומנטיקה? עכשיו שאתם עדיין לא ממש ביחד 24 שעות הוא כבר מעביר ביקורת, דורש, מחליט, מה יהיה אחריי שתחליטו להתמסד? בנית את עצמך מחדש, נכנסת לדירה חדשה, בלי עזרה שלו, וכבר הוא רוצה שתתנתקי ממה שבנית בכוחות עצמך? נשמה אני מבינה שכבר נכווית פעם אחת, או כמה פעמים. לא הגיע הזמן שתמצאי את האחד היחיד שמתאים לך? קחי את הזמן שלך, אל תפלי ברשת שלא תצליחי להשתחרר ממנה. בני לך מערכת יחסים עם אדם שבאמת יעשה אותך מאושרת, ואז תוכלי לשאול האם זאת אהבה.

ע ו פ ר ה

New member
צודקת או לא צודקת

כל התשובות נמצאות בתוכך. קראתי מה כתבת ואני ממש מחבקת אותך. תראי איך את עושה הכל למען עצמך ולא צריכה אף אחד. את כותבת: רכשתי דירה ושיפצתי והוא עמד בצד... ואני חושבת: איזה איש נחמד. הוא נתן לך להרגיש כמה את גדולה ונפלאה ויש כוח להזיז קירות ובתים. הוא עשה טובה כשביקשת עזרה - הוא ראה מה שאת עדיין לא ראית - שאת יכולה לעשות את הדברים לבדך. הוא מספר לך על ההשקעות שלו - תתחילי להתחבר למקום שגם לך יש השקעות. אחד הדברים שעושים באימון אישי ובחשיבה חדשה, זה ליצור חזון. ליצור מטרות. תביטי באיש הזה ותראי שיש לו משכרות מכובדת - תתחילי לדמיין שגם לך יש. יש לו השקעות - תתחיל לדמיין שגם לך יש מה להשקיע. אני הייתי "משתמשת בו" כמודל חיקוי אבל לא מכניסה אותו לביתי ובטח ובטח לא יוצאת מהבית שלי ומשכירה אותו. הוא תולש אותך ממה שיש לך . יקרתי, אני לא מכירה אותך אבל כבר מוכנה להיות חברה שלך. אני אוהבת נשים שעושות ואת כזו. שיהיה לך פורים שמח ותמיד תקשיבי ללב שלך. הוא יתן לך את התשובות המתאימות ביותר. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה