האם אני פראנואיד

האם אני פראנואיד

חבר שכנראה נשבר לו מלשמוע על כל צרותיי המליץ לי לנסות למצוא פורום אז הנה אני אני יודע שזה כנראה הכל בראש שלי, ועדיין זה לא נותן לי מנוחה. ונא להתייחס לעובדה שאני לא טיפוסס קנאי או חשדן. אז ככה אני בן 30, הכרתי לפני שנתיים אישה מדהימה היום בת 28. היא התחתנה בגיל מאוד צעיר הביאה שני ילדים (היום בני שבע ותשע ואני מטורף עליהם והם עלי)והם נפרדו לפני חמש שנים. ליתר דיוק הוא פשוט עזב את הבית אבל הם מעולם לא התגרשו. מאז הפרידה הם לא התראו. כאמור אנחנו יוצאים שנתיים (לא גרים ביחד היא גרה עם הילדים אצל ההורים). ועכשיו הצעתי לה להתחתן איתי כי זו האשה שאני רוצה לבלות אתה את שארית חיי. היא בלי להסס אמרה מיידית כן. לצורך העניין היא הייתה צריכה למצוא את בעלה על מנת להתגרש ממנו. היא מצאה הם קבעו פגישה. לילה לפני הפגישה שלה איתו עוד עברנו על קטלוג של אולמות חתונה ועשינו סקס מדהים. הם נפגשו, בערב כשבאה לדווח לי איך היה אמרה שצצו בה ספקות, שכבר היו לה נישואים כושלים, והיא רוצה לקחת קצת זמן לחשוב על העניין הזה של החתונה. היא לא רוצה פסק זמן ממני רק שנמשיך לצאת עוד זמן והיא ביינתיים תחשוב. היא הבטיחה שזה לא קשור באף אחד, שהיא אוהבת אותי ורק צריכה זמן לחשוב, אבל איכשהו אני בטוח שבפגישה עם בעלה קרה משהו. אולי היא נזכרה שהיא אוהבת אותו, אולי הבינה שלעומתו אני לא שווה, לא יודע אבל אני בטוח שזה קשור בו. אולי אני פראנואיד. מה עושים, אני מרגיש שהיא חומקת לי מבין האצבעות וחש שזה בגלל בעלה. אני שבור!!! הצילו!!! חבל שבכלל הצעתי לה להתחתן, ככה היא לא הייתה נפגשת איתו....

seeyou

New member
היא חומקת מבין האצבעות?../images/Emo11.gif

אני מאמין בגורל....ממליץ לך את הסרט דלתות מסתובבות... אתה לא אשם בכלום אין אשמים המצב כפי שהוא מתאים לה יותר מאשר נשואים... אם לך חשובה המערכת אז תמשיך אם לך חשוב הסטטוס החברתי את תתנתק-עם כול הצער שבלב-ותיצור קשר חדש עם אישה שרוצה בנשואים וגם ללדת ילדים... רק אתה אדון לעצמך תחשוב תחליט בהצלחה יוסי

למה חשוב להתחתן?

לדעתי זה ממש לא חשוב. תמשיכו לחיות באושר ללא נישואין, למה זה חשוב?

מאי 39

New member
מאוד יכול להיות

אבל אלה סתם מחשבות שפשוט הפגידה עם בעלה הציפה את הזכרונות שבוודאי לא היו כל כך טובים אם הם החליטו להפרד או שהוא נפרד מימנה אבל בעצם רק היא יכולה לספר מה קרה לה מה הפגישה עשתה לה ולגביך אל תלחץ עליה כי זה יביא את הפעולה ההפוכה תמשיכו להנות כמו שנהנתם עד היום וימים יגידו באמת מזה חשוב הסטטוס

או שאולי

היא נזכרה במערכת הכושלת שהייתה לה ומאוד מפחדת ליפול לשם שוב או אולי הוא מסרב לתת לה גט או אולי הוא מאיים לקחת את הילדים או אולי היא פשוט החליטה שהיא לא מוכנה להתמודד עם מלחמת גירושין כרגע ולכן מן הסתם גם לא תוכל להתחתן שוב תקבל את מה שהיא אמרה,תמשיך ליהיות בן זוג מדהים כמו שהיית ותראה לאן נושבות הרוחות בכל מקרה,סבלנות היא מילת המפתח פה שיהיה בהצלחה

הזוגיות והאצבעות

אין שום זוגיות שאין בה את פוטנציאל "לחמוק בין האצבעות", כך שאם "חמקה" עתה, משמעו שיכולה הייתה בלי שום בעיה "לחמוק גם בעתיד". כדי שלא תחמוק מבין אצבעותיך, עליך לקצוץ את אצבעותיך. התחפוץ בכך? בקיצור- כל זוגיות, היא ב ש נ י י ם , די שאחד הצדדים לא יחפוץ בה כדי שתחדל להתקיים. זוהי זכותה שלא לרצות את החתונה עתה, כפי שלא בשום זמן בעתיד, עליך רק לנסות לשכנע, בנועם הליכות, להביא אותה לשנות דעתה בנימוס, זה תפקידו של פרטנר- ל ח ז ר , כך קוראים למעשי "השיכנוע"..... אל תשקע בייסורי אשמה..... זה מיותר ובלחש אומר- מגוחך..... קדימה, לך לרכוש לה פרחים, כרטיסים להצגה, וגם ---- מסטיק עילית. בהצלחה

ואם אתה פרנואיד אז לא ירדפו אחריך?

כנראה שקרה משהו בפגישה שלה עם בעלה, לפחות על פי העיתוי. למה שלא תאמין לדברים שהיא אומרת כפשוטם - "אמרה שצצו בה ספקות, שכבר היו לה נישואים כושלים, והיא רוצה לקחת קצת זמן לחשוב על העניין הזה של החתונה". גירושין - ובעיקר מערכת היחסים שקדמה להם - מהווים טראומה לא קטנה שלעיתים צצה ועולה, בעיקר אם יש גירוי כמו במקרה הזה, פגישה עם בעלה. תן לה את הזמן לחשוב. גם אם היא תגיע למסקנה שהיא רוצה לסיים איתך את הקשר (ונניח שזה בגלל שהיא גילתה שהיא אוהבת בעצם את בעלה - למרות שאישית אינני מאמין נכך), עדיף שזה יקרה כעת מאשר לאחר החתונה. ואם היא תבחר בך מחדש, הרי תהיה זו בחירה מוצקה ומבוססת. בהצלחה.

למעלה