האם אני פועל נכון?

shkool

New member
האם אני פועל נכון?

התחלתי לא מזמן להרים משקולות בכדי לנפח את השרירים. יש לי 2 משקולות כל משקולת 4 קילו ואני עושה כל יום(ובעצם מהיום כל יומיים לאחר שאמרו לי שאסור כל יום) 3 סטים של 120 הרמות בהפרש של שנייה בין הרמה להרמה. האם אני פועל נכון בשביל לקבל את תוצאת ניפוח השרירים? האם יש דרך יעילה יותר? בתודה מראש, shkool

tommythecat

New member
לא...

120 חזרות בסט הן יותר מדי. על מנת לגרום להיפרטרופיה בשריר, מספר החזרות צריך לנוע בין 8-16 בלבד. קרא את המאמר שכתב רמי בנושא. יוסי

shkool

New member
8-16??? אלה משקולות של 4 קילו!! גם

אם אני יעשה 20 סטים אני לא ירגיש מאמץ בשריר!

Nut420

New member
אז אולי תשיג משקולות יותר כבדות ?

או תירשם למכון כושר או משהו

shkool

New member
כמה קילו אני צריך? וכמה סטים? וכמה

זמן מנוחה בין סט לסט(כמה שאלות
)

Nut420

New member
אתה צריך

משקל שתוכל להרים איתו 3 סטים של 12 שבסט האחרון שיהיה לך די קשה זמן מנוחה בין סט לסט כ45 שניות

shkool

New member
תודה רבה! ועוד שאלה קטנה..

אני עושה כפיפות בטן 3 סטים כל סט 50 כפיפות - זה בסדר ככה? והאם כפיפות בטן עובדות גם על בטן תחתונה?

Nut420

New member
תשובה

אין צורך לעשות 50 כפיפות בטן.. עם אתה עושה 50 בכל סט או שאתה עושה אותם לא נכון או שיש לך שרירי בטן חזקים מאד אני עושה סט אחד של כמה שאני יכול (מקסימום), ועוד 3 של 12 כפיפות בטן רגילות עובדות כעיקרון על כל הבטן, אבל יש תרגילים אחרים שמיועדים במיוחד לבטן תחתונה

Nut420

New member
אבל

עם אין כזה דבר בטן תחתונה, למה יש תרגילים שנקראים תרגילים לבטן תחתונה ?

tommythecat

New member
בטן תחתונה...שוב.

היי, הציטוט הזה לקוח מהמאמר שרמי כתב בנושא (ומומלץ לך לקרוא אותו): שריר ה"קוביות" הנקרא הישר בטני הוא שריר שטוח לאורך כל הבטן (לתשומת לבכם אין דבר כזה בטן תחתונה !!!!) יוסי

tommythecat

New member
אין גבול לעצלנות

בתשובתי הראשונה שלחתי לך קישור לכל הדברים שאתה שואל עכשיו. אם היית טורח ללחוץ על הקישור, לא היית צריך לשאול! יוסי

wakka

New member
האמת ש...

אני דווקא התעניתי מאד בשרשורים האלה, וגם קראתי את הקישור למאמר של רמי, אבל האמת שלא הבנתי כל כך מה הוא רוצה להגיד שם! הבנתי שיש כל מני סוגי שריר, ופרטים טכניים אחרים, אבל האמת שמאמר כזה לא ממש עוזר להבין כמה כפיפות בטן צריך לעשות!! (מצטער שנכנסתי לתוך השיחה, פשוט הנושא מעניין מאד, ואני בטוח שגם אנשים אחרים שואבים ממנו ידע, המשיכו כך, כל הכבוד על תשובתיכם העוזרות).

תרגיש בנוח

וחופשי לשאול כל מה שאתה לא מבין. אין צורך להתנצל, בשביל זה אנחנו פה !

למעלה