האם אני "מקרה קשה"????

מריה33

New member
האם אני "מקרה קשה"????

השמש שלי בטלה, הירח שלי בטלה ומרקורי בטלה... רע? או טוב? או שניהם... אני נולדתי ב-6/4/78 בפ"ת בשעה 15:30 ואני מבינה שהאופק הוא... בתולה? כי אמרו לי שהאופק הוא אריה. ומה זה אומר אם יש לי סרטן במאדים?? דרך אגב,, יש לי צורך אדיר בעשיית ספורט אבל מתוך עצלנות אני לא עושה? כדאי בכל אופן?? סליחה על צרור השאלות, פשוט אלו שאלות שאני מחפשת עליהן תשובה כבר הרבה זמן ואם כבר אני כאן.... אשמח לקבל כל תשובה מקצועית...

אין רע או טוב, יקירתי. יש את מה שיש

שמש בטלה ירח בטלה ומרקורי בטלה - זה אומר הרבה מאוד אנרגיה של אש ופתיל קצר לפעמים, אבל.. טוב או רע ? מי קובע מה זה טוב או רע ? אין דבר כזה. האיכות שלך היא.. האיכות שלך, וזה באמת לטוב - ולרע. האם כדאי לעשות ספורט למרות העצלנות ?.. כנראה שאת חושבת שלא, אחרת מן הסתם היית עושה אותו. בכל מקרה, ספורט תמיד כדאי לעשות, רק ה´כדאי´ הזה.. מה זאת אומרת כדאי ? האם זה משתלם ? האם תרויחי מזה כסף או משהו ? שאלות מוזרות אחת אחת. ואין סרטן במאדים אלא מאדים במזל סרטן, שזה מראה על רגישות גבוהה ויכולת טיפולית אבל מעבר לזה.. בקצור, נראה שאת מחפשת כל הזמן ציונים כאלה ואחרים, אז צר לי : אין דבר כזה, וכדאי לך אולי לקרוא קצת חומר על אסטרולוגיה ולהבין במה מדובר, כי התעניינות יש כאן - אז למה לשאול אחרים ? קדימה: לחקור, לקרוא, ולהבין.

למעלה