האם אני מטורפת??

זואי11

New member
האם אני מטורפת??

לא יודעת אם מישהו יקרא את ההודעה הזו (ראה שרשור הפעילות הנמוכה), אבל גם לכתוב ולשתף זה לא רע. אני אמא יחידנית ו"אובייקטיבית" לשתי בנות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. בת "רבע לחמש", ובת שנה ורבע. בתקופה האחרונה (בשנה ורבע האחרונה
) אני כמהה ומשתוקקת לילד נוסף. הבעיה היא שכעת מצבי הכלכלי לא מזהיר, וגם המצב הבריאותי לא משהו. שלא לדבר על גילי המתקדם שכבר מגרד את הגבול של השתתפות בטיפולים של "מכבי". המפתיע הוא שאנשים שמעולם לא שוחחתי איתם בנושא מעלים אותו מיוזמתם: אפילו הלבורנטית במעבדה של סניף קופת חולים פגשה אותי באקראי ואמרה לי מיוזמתה "יאללה, תזדרזי ותעשי עוד אחד"
(היא חמודה, אבל אנחנו מכירות רק מלקיחות הדם שהיא עושה לי ולבנות).. האם אני מטורפת שאני בכלל מהרהרת על הנושא ? והאם הרכבת לא תחלוף על פניי בעודי שקועה בהרהורים
?

judith4

New member
מטורפת, יקירתי, אבל...

אאלץ להמשיך מאוחר יותר, כי החרפנים שלי עושה רושם מתעוררים.

judith4

New member
יכולה להמשיך, הם ערים...

מאד מבינה אותך. ולא הייתי שוללת על הסף, בכפוף כמובן למצב הבריאותי. המצב הכלכלי, אפשר לסמוך עלייך, ישתנה וישתפר - אני בטוחה שזה זמני. דוקא בגלל גילך המתקדם, שעוד לא "מספיק" מתקדם, זה עכשיו או לעולם לא, ואת עדיין בטווח של קופ"ח (למיטב ידיעתי). אשמח להרחיב בהמשך.

זואי11

New member
תודה על האמון ../images/Emo25.gif

נראה לי שאשים לי תאריך להחלטה בעוד מספר קטן של חודשים. ואז איאלץ לקבל החלטה (ייתכן שכואבת
) לגבי איך ממשיכים הלאה. {זואי שמסרבת להיפרד מבגדי התינוקות הקטנטנים והמתוקים}

האישיו פה זה מצבך הבריאותי

המצב הכלכלי לא צריך להיות כלל במשוואה הזו רק מצבך הבריאותי האם מצבך הבריאותי מאפשר לך להרות או שמהווה מיגבלה האם לאחר הלידה תהיה לך עזרה? לאו דווקא כספית אלא עזרה פיזית? אני באותה התלבטות יום הולדת הקרוב הוא 43 וגם לי יש שני ילדים מדהימים אם כי בגילאים שונים וגם אני מהרהרת רבות לאחרונה בנושא אבל בן הזוג לא ממש תומך

טילי2

New member
אני יכולה להבין את הטירוף הזה../images/Emo140.gif

כי למרות שלא רלונטי אצלי עוד הריון, אני כמהה לעוד תינוק!

זואי11

New member
כדי להגיע למצב בריאותי שמאפשר הריון נוסף

עלי לבצע מספר שיפורים באורח החיים כולל דיאטה ונטילת גלולות מסויימות. ואז לבצע שוב בדיקות ולקבל החלטה ביחד עם הרופא. אמא שלי מכריזה כי לא תעזור לי אם אלד תינוק נוסף. היא בהחלט לא נעשית צעירה יותר
. למרות שאני לא מאמינה להכרזותיה, נראה כי אאלץ לקנות סיוע בכסף.. מקוה שתגיעי עם בן זוגך לעמק השווה בנושא ילד נוסף. אין ספק שהמצב אצלכם מורכב יותר. אולי סופש בצימר וארוחת ערב בבאר שבע יגרמו לו לשנות את דעתו

נועם@בת

New member
הטירוף שמניע את העולם שלנו

בטח שאת מטורפת, היית מטורפת להרות וללדת ילדה בלי בנזוג. היית מטורפת ללדת לה אחות. היית מטורפת להקים משפחה מאושרת ולחיות את החיים שלך מבלי להחמיץ את החלק המופלא הזה שנקרא אמהות. בהמשך לטירוף הזה רק טבעי שתרצי עוד אחד. המצב הבריאותי זה שיקול, הכלכלי קצת פחות אבל בכל זאת שיקול. המימון של הקופה הוא גם שיקול- לכיוון השני. אז יאללה, תזדרזי ותעשי עוד אחד (הזמנת את זה יקירתי), מבטיחה לעשות לך קולולולו
. בתיה ~שאם היתה צעירה יותר אולי היתה עושה עוד אחד~

זואי11

New member
תשמעי, את מציבה לי רף חדש של פיתוי

לזכות בקולולולו המפורסם שלך

judith4

New member
הדיבורים האלה על תינוקות, מה זה עושים חשק

שלא נדבר על הקולולולו של נועם.

למעלה