האם אני מוזרה ?

רוולי 21

New member
האם אני מוזרה ?

בס"ד אני לפעמים תוהה לעצמי אולי אני מוזרה. וכן אני שוכבת במיטתי ומסתכלת על התיקרה וחושבת אולי אני מוזרה ... הרי יצאתי בשאלה לפני כ"כ הרבה שנים, ופתאום מה גרם לי לחזור? מה גרם לי לתהות שוב בקשר לחיי? האם אני לא אוהבת את חיי? או שמא כאשר יצאתי בשאלה לא אהבתי את חיי? אני יושבת לי פה בחדר (קטן וצפוף - עם עוד שותפה) בחדר קטן עם טחב על הקירות במדרשה שלי פה בצפת ותוהה ושב שוב אולי אני לא עושה את הדבר הנכון .... כי מצד אחד, אני לובשת חולצה מעל חולצה (בשיאו של הקיץ) וחצאית שמשתלשלת עד למטה וחם לי כ"כ שבא לי לקרוע את בגדיי. אבל מצד שני אני יושבת ולומדת שיחות של הרבי, ואני פשוט נדהמת מכמה שזה מדהים כל הדברים האלו. אני לומדת חסידות ומתחילה להבין (אולי) שבעצם אולי (כאן) זה בעצם מקומי ??? ... האם זה מוזר? (או שזה בטוח מוזר) ... אני לא יודעת ואם גם לא אסתכל עמוק בפנים (בתוך תוכי) אוכל לדעת? .... תודה על ההקשה (תודה תודה תודה) אוהבת אתכם מאד.

arielzuk

New member
מירב, את חמודה.

נראה לי שאת לא מוזרה, בעצם אולי גם את וגם אני מוזרים. יכול להיות שחסר לך משהו ואת לא יודעת מה זה ואת מנסה לחפש את זה. יכול להיות? ועכשיו את שם. אז תעשי מה שטוב לך, רק תיזהריח ממניפולציות, אלופים בזה אצלינו

arielzuk

New member
כתבתי את זה למירב מירב מירב

שפתאום אני לא רואה פה את התגובה שלה.

arielzuk

New member
טוב זה כבר מזמן פסה.

היא כתבה בעניין שלה שהיא לומדת בצפת, אז שאלת אותה אם הי אמכירה מישהי שאת מכירה מצפת. אז על זה אמרתי שאת חמודה, וכבר מזמן העפת או שמישהו אחר העיף את ההודעה הזאת

ברגעי חולשה הכי טבעי לחזור למקור

זה הכי קל ומרגיש הכי מוכר והכי הגיוני ויש תחושה שאולי זה בכל זאת המקום. אבל כדאי שתחשבי טוב טוב אם זה מה שאת רוצה ונסי לשחזר את הסיבות שבגללן יצאת. אם הסיבה שחזרת לשם היא תחושת ריקנות, תיהיי בטוחה שזה נמצא בכל מקום, וודאי שאת מרגישה כרגע שמצאת את מקומך, אך אם את חושבת שזה יימלא לך את תחושת הריקנות לנצח את טועה. לדעתי כדאי לבדוק כיוונים אחרים כדי למלא את חייך ולא דווקא הישנים והמוכרים. אני לא מכירה אותך ולא יודעת מה מניעייך ומאיפה באת, אך זו דעתי. בכולופן בהצלחה בכל מה שתחליטי.

לא מוזר

ואם כן, מה אכפת לך להיות מוזרה? מה שבטוח שצפת הוא המקום המקסים ביותר להיות בשביל להסתכל בתוך עצמך ובשביל ללמוד. ואני מניחה שאת בסביבת אנשים לא פחות "מוזרים"..

sandfish

New member
אפשר להנות מהיופי בדתות גם כחילונית

ואפילו אפשר יותר להנות מהן, כי אז מותר לך גם ליהנות מדתות אחרות (או זרמים אחרים) כולל אתאיזם.

כולנו מוזרים

הנורמה נקבעת על פי קבוצת המוזרים הגדולה ביותר

miss mcmillan

New member
לא היית ההיא עם הסטרפלסים?

או שאני מערבבת אותך, היו כל כך הרבה
בוודאי שזה מוזר. בנאדם שמחליט לשנות את כל אורחות חייו פעם אחת, זה מוזר. הפעם השניה- כמו המיליון השני, כך אומרים לי- כנראה מתבקשת יותר. את נדהמת מזה שהרבי מדהים? נשמע מדהים. אבל למה זה אומר שזהו מקומך? ואו אולי אחרת- מה נשתנה בין אז לעכשיו? מה היה חסר או קשה לך כשעזבת? האם זה כבר לא חסר או קשה?

Moon rise girl

New member
זה באמת כל כך משנה

אם את מוזרה או לא...? אין סתירה בין זה שיצאת בשאלה לבין זה שאת עכשיו במדרשה בצפת, אם זה מה שעושה לך טוב כרגע. היופי זה לנסות דברים, לחוות, ללמוד. טוב לך עכשיו במדרשה בצפת עם חצאית ארוכה? - אל תתעסקי ב"מוזרות" שבזה אלא בדברים אחרים, יותר מעניינים, ונראה שהשיחות של הרבי מעניינות אותך כרגע, אז תשקיעי בזה את האנרגיות שלך.
מבטיחה לך שברגע שתפסיקי להסתבך עם שאלות של "אולי אני מוזרה", "אולי אני לא עושה את הדבר הנכון" וכו', דברים יהפכו להיות פשוטים יותר. מנסיון.
בהצלחה

mndi gold

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif בקרוב בארץ

מתחיל לחזור

hemi32

New member
לא. ממש לא !

האפשרות להחליט ולשנות לשנות ולהחליט, לבנות ולהרוס ושוב לבנות הינה תכונה נדירה שמעטים בעלי יכולות מיוחדות ניחונו בה .. אני לא מגזים אם אני אומר שיש בך יכולת מנהיגות מלידה כי זוהי תכונה שיש בעיקר למנהיגים גדולים .. אז תני לעצמך קרדיט על מה שאת ותזכרי שזו מעלה ולא חיסרון והלוואי על כולם היכולת לשקול מחדש דרך חיים ולשנות ושוב לשנות עד למוות .. אילו היית יום ככה ויום ככה הרי שהיית נזקקת לטיפול .. אבל כשבן אדם עושה תהליך מסויים במשך שנים ואז משנה אותו זוהי תכונה בריאה ומלמדת על עוצמה . לכי בכוחך זה קדימה . בהצלחה

למעלה