האם אני מוגנת

complicatedit

New member
האם אני מוגנת

אתמול בצעד טיפשי ניסיתי לשכב עם חבר שלי בלי קונדום (רציתי קודם שנבדק למחלות מין, הוא לא חושב שזה הכרחי, מספיקה לו בדיקת האיידס שהוא עשה וממני הוא לא חושש), אני לוקחת גלולות דיאנה, אבל בחפיסה הקודמת שכחתי גלולה אחת, ביום רביעי התחלתי חפיסה חדשה, לא היו יחסי מין מלאים (יש לו בעיות לשמור על זיקפה מספיק קשה ולחדור) האם יש חשש שאכנס להריון? האם לקחת פוסטינור?

WhiteSunset

New member
את האמת שלקרוא את ההודעה הזאת

כל כך מעצבן אותי. אני מתביישת בדור שאני חיה בו ממתי תינוק מפחיד בני אדם יותר ממחלות מין? לשכב בלי אמצעי הגנה זה בסדר העיקר שלא יהיה תינוק? דבר ראשון שחבר שלך יתבייש- איידס זו לא המחלה היחידה שקיימת בעולם. על הרפס גניטלי שמעת? מחלת המין הכי נפוצה שקיימת! את חושבת שזה כל כך כיף? אז תלכו ותיבדקו שניכם, ואם יש לך את החשש כן, קחי פוסטינור- אבל תאמיני לי את זורקת את עצמך לבן אדם שלא מוכן להיבדק בשבילך בטענה 'שזה לא הכרחי' ולכי תדעי עם מי הוא עשה דברים ושכב אבל תחששי יותר ממחלות מין. כי תינוק, אז את יכולה לקחת פוסטינור, ואת יכולה לעשות הפלה ותינוק זה דווקא דבר נפלא, גם אם זה בטעות אבל מחלות מין, עלולות להישאר איתך לכל החיים, ולזה אין שום כדור ושום ניתוח!! תתבגרו אנשים

אם את כעת בחפיסה חדשה והגלולה ששכחת

היתה החפיסה הקודמת ,זה לא משפיע על החבילה הנוכחית ואת מוגנת. את כמובן מוגנת רק בפני הריון ולא בפני מחלות מין וכמו שכבר כתבו לך, יש מחלות מין אחרות ולא רק איידס. מציעה לך להשתמש בקונדום כל עוד לא נבדקתם וגם חודשיים לאחר הבדיקה יש עדיין להשתמש בקונדום ואז לחזור על הבדיקה ולוודא שכל הבדיקות עדיין שליליות.

complicatedit

New member
לא הבנתי

לעשות בדיקות ואחרי חודשיים לעשות את הבדיקות שוב? למה? ואיך עושים בדיקות דרך קופ"ח? למי פונים?

מכיווןשהבדיקות משקפות את המצב לפני חודשיים

אפשר לעשות דרך קופת חולים . פני לרופא המשפחה או לרופא נשים.

למעלה