האם אני מאושר?

yaakii

New member
האם אני מאושר?../images/Emo6.gif

אממ.. 90% שכן המחקר דרג את ילדי ישראל בגיל 15 במקום החמישי בשימוש יומיומי באמצעים אלקטרוניים לשמירה על קשר עם חבריהם, כגון טלפון, SMS ומסרים מידיים במחשב. 64% מהבנות ו-54% מהבנים דיווחו על שמירת קשר אלקטרונית עם חבריהם בכל יום. אממ אני בהחלט מעלה את האחוזים
* אני טוען שאם היו בודקים את הנוער באמת -ולא גילאי 11 ו-13 אז היו מגיעים לתוצאות גרועות יותר..

Snir2121

New member
אני לא חושב שזה גרוע לשמור על קשר

דרך אמצעים אלקטרוניים, כל עוד זה לא בא במקום מפגשים מציאותיים. וכן, גם אני חושב שגילאים גבוהים יותר היו מביאים אחוזים גבוהים יותר, אבל מה שבאמת מסקרן אותי זה מחקר דומה לגבי גילאי 7-11.

yaakii

New member
נניסחתי לא טוב..

לא התכוונתי להגיד ששליחת אס-אמ-אסים זה דבר גרוע. אמרתי מה שאמרתי על המסרונים ולסיכום כתבתי על הכתב ככללה שאם היוט מבצעים את הדיקות על בני נוער בוגרים יותר לאהיה אחוז מאושרים גבוה כל-כך (לדעתי..)

tweeg

New member
הידעת,90% מבני הנוער משקרים בסקרים

אין מצב בעולם ש"הנערים שלנו גם מעשנים פחות סיגריות" אין לי מושג איפה ערכו את המחקר אבל אין מצב שזה נכון בחקר שעשיתי בראש ב1000 איש אני יכול להגיד שזה שטויות וזה אפילו חמישית מהמס' של המחקר האמיתי אין לי שום תוכנת "מסרים מיידים" נמאס לי מזה לפני כמה שנים אני לא רואה טלווזיה(אני רואה תוכניות טלווזיה מקס') אני לא מעשן אם היו בודקים 15-17 זה היה אחרת לגמרי נראה לי מישהו עשה היום ביו?מה זה השאלות האלה?

yaakii

New member
חח לא, לא עשיתי ביו, אבל אם אתה

טוען על שאלות הזויות אז אני לא רוצה לחשוב כמה הן היו.. כי במבחן אחר שהיה לך הופיעה שאלה על משהו עם קרינה../tapuzforum/images/emo3.gif ה-90 אחוז שמשקרים זה בצחוק/תוצאת מחקר? כי אם זה תוצאת מחקר, אז זה פרדוקס../tapuzforum/images/emo3.gif

tweeg

New member
חצי מבחן לא למדנו בכלל

הורידו לנו את אבולוציה,הוסיפו כל מיני ויסות שלא למדנו שמו לנו שאלה על x^2 שאין לי מושג מה זה,והמורה שלי אמרה שלא למדנו את זה מלא שאלות על אוטוזומים,בקושי למדנו את זה בקיצור כל המבחן היה או על דברים שלא למדנו,או על דברים שלמדנו אבל ממש בקיצור אבל נראה לי היה בסדר אהה,החזירים הזוהרים,זה היה בכימיה זה בכלל סיפור רקע לשאלה תאמת זה בדיחה,לא זוכר את המקור אבל לדעתי זה די נכון

למעלה