האם אני יכולה...

hm0001

New member
האם אני יכולה...

יש לי שאלה מאוד חשובה. אני קישרונית בציור וציירתי את נטי כמה פעמים אני אוכל להביא את הציורים ולהכניס אותם איכשהו לסרט- עם הברכה שלי?

כנסי../images/Emo13.gif

היי הילה, מה קורה
קוראים לי סיון ואני בטוחה שפעם דיברנו באייסיקיו
בקשר לשאלה שלך...את יכולה בחלק מהברכה להראות למצלמה את הציורים שלך אבל את צריכה לדאוג שקטע הדיבור והצגת הציורים לא יהיו יותר מ-2 דקות
2 דקות זה הזמן שכל אחד מאיתנו יקבל כדי להגיד לנטי כמה דברים. אנחנו נהיה הרבה ילדים ואי אפשר שכל אחד ידבר יותר מ-2 דקות כי אחרת הסירטון יהיה ארוך מידי ואת זה אנחנו לא רוצים
אז אם את מצליחה לשלב ב-2 דקות קטע דיבור וגם את הצגת הציורים שלך אז סבבה
סיון

הייייייייייייייייי../images/Emo156.gif

מה קורה אנשים???????..
הכל טוב????????
מתגעגעים?מה המצב.???????????
אחותי שרי כפרה עלייך
רוני התקשרה והזמינה אותנו אז אל תבריזי חחחחחחחחחחחחח הקיצר בייייי חחחחחח
נ.ב---ראיתי קודם נסיך מצרים!!!!! חחחחחחח
בפעם השנייה או המיליון---מי סופר
זוכרים את החתיך? שרי להראות לך את התמונה של צק?

REBELDE 16

New member
חחחחחח קרועה אחת....כנסי../images/Emo24.gif

מה קורה אחותי? הכל טוב..... אא אז רוני התקשרה והיא צריכה שתי דוגמניות? יפות? ורקדניות? אמרתי לך שזה לא מתאים לנו חחחחח מה ככה איתך? איך בחופש?! שמעת שיש לנו מפגש?

מה אמרת לה.?????

אבל קבענו מחר לקפה ואח"כ לרקוד את יודעת איך זה עם רוני סופרסטאק חחחחחחחחח הכל טוב בחופש !!!! איפה המפגש?

REBELDE 16

New member
חחחח..כנסי!

לקפה? את זה לא אמרת לי בטלפון... חח היום היא היתה אצל אודטה.....היא סיפרה לה עלינו...חחח אמ המפגש יהיה בפארק יהושע...שעה וכאלה אני ממש לא יודעת! מה ככה?

../images/Emo6.gifבאמת!!! איזה......../images/Emo8.gif

חמודה היא....
כבר אני מרגישה שאנחנו חברות טובות טוב כמובן......!!
היית בניצנים?? היה את ה"בומבמלה"
עשית דברים מעניינים בחופש?
ואיך רודריגו?????? חחחחחחחחחח

REBELDE 16

New member
מצחיקולה....

אמממ כן ראית מה...העיקר היא רוני.... אנחנו קוראות לה רונה כי אנחנו כבר חברות שלה..מה לא?! אמממ לא לא הייתי בניצנים ולא בבומבלה..מה לי ולזה.. למה את היית?!

בטח.........../images/Emo13.gif

רוניטה!!!!!! חחחחחחחחח ת'אמת רציתי ללכת לבומבלה ככה שנטי שנטי חחחחחחחחח אבל חברים שלי שיכנעו אותי שלא ובמקום זה הלכנו לים וראיתי אותם גולשים בייחוד את.................... ביפ(מצונזר) את יודעת חחחחחחחחחחחחח

REBELDE 16

New member
חחח רק את יודעת להצחיק אותי ככה...

ועוד בשעה כזאת..כן! מקודם רוני התקשרה..וניסתה להצחיק אותי כי כמעט נרדמתי אבל אמרתי לה שלאחותי הקטנה (את) אין תחליף..מבינה?! וגם היא רצתה להזמין אותי לסרט ולראותת הופעה שלה אבל אמרתי לה שאני לא יכולה..היא כל כך רצתה ושכנעה אותי... אבל אמרתי לה שהיומן שלי ממש מפוצץ.! מרוב שאת לא נכנסת לפורום בטח לא ראית את התמונות של נטי הבלונדה!? או שראית<??

איזה .........

כפרה את חולה עלייך!!!!!! גם את קודמת לרוני סופרסטאר!!!!!! בשבילי שרי את הסופרסטאר!!!!!!! חחחחחחחחח ואם זה היה לי קליפ שקוראים לו "סוד" את היית משתתפת בו!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח וכן ראיתי את נטליה בבלונד ומאוד מתאים לצ'וצ'י!!!!! מתוקה!!!!! וחלמתי עליה !!!!!!! באמת!!!!!!!!! חחחחחחח

REBELDE 16

New member
כןןןן..........

היא ממש יפה ככה... אני מאוד אוהבת אותה ככה איך אמרתי לאישה הזאת יפה הכל כי היא יפה! ואממ...תאמת ממש לא היה לי נעים להגיד לרוני...לא! חחח

hm0001

New member
היי סיוון...

היי סיוון, לצערי אנחנו לא דיברנו אף פעם באיי סי קיו, אני חדשה פה בפורום ובכלל אני בחיים לא סיפרתי למעריצות של נטי שציירתי אותה, לא יודעת למה, אולי בגלל שרק עכשיו אני מכירה הרבה מעריצות אמיתיות. על כל פנים בשמחה אני אתכתב איתך. האיי סי קיו שלי הוא- 320978184. ושלך?

niravital

New member
את יכולה גם לסרוק את הציורים

או לצלם אותם, ולהעלות אותם לפורום

למעלה