האם אני טועה?

glock X

New member
האם אני טועה?

אני אומר פה בעצם , שהקריירה של מייקל התחילה לרדת בגלל שהוא שינה את הדימוי שלו. עשה קרה בשיער ניפנף לכמה זמן את סיגנון הלבוש ונהיה מייקל אחר , נהיה מייקל שהמפיקים שלו רצו שיהיה ופה טעה. מייקל עם שיער קצר של פקיד קבלה הוא התחיל לעשות פן (?) ועוד כל מיני שטויות . לפי דעתי הוא צריך לחזור לתספורת הקבועה שלו שזה תלתלים עם תלתל אחד או שניים יורדים על המצח ולתת לה עוד פעם בחגורות והאבזמים רק ככה מייקל יחזור להיות כמו שהיה, לכל אחד יש דבר מיוחד יש דימוי מיוחד ברגע שהבן אדם מוותר על הדימוי ונהיה משהו אחר אז גם הקהל שלו מתחיל להסתכל עליו בצורה שונה אני מת לראות את מייקל עוד פעם עם תלתלים בלי פן והוא יכול לעשות את זה בקלות ואני יודע שזה מה שיגרום לי להסתכל על מייקל אחרת אני מעדיף אותו עם תלתלים וחליפת חגורות מחוייטת בדיוק כמו שהוא הצטלם בתמונה שרובכם מכירים שהוא עומד מול מראה עם חליפת זנב שחורה מחזיק את הסנטר שלו,,,,,,,זה מייקל ג´קסון וזה הדימוי שהוא נתן למיליונים של מעריצים לחקות, כשהוא הופיע פעם ראשונה בקליפ עם פן ( אין דה קלוזט ) כולם אמרו ואי איזה יופי מייקל שינה תדמית עשה פן איזה יפה לו איזה זה , אבל הוא נכנס לזה חזק ואימץ את הפן כמעט בכל הקליפים שהיו לו אחרי זה ו´תאמת לא אהבתי , אומרים ששמשון קיבל את החוזק שלו מהשיער שלו ככה אני חושב גם על מייקל , אל תרדו עלי אני עד היום מעריץ אותו מצידי שיהיה עם קרחת אבל כשאני חושב על מייקל אני רואה אחד עם תלתל ניצחי על המצח מבט חודר, חליפת אבזמים שחורה , קצת איפור מתחת לעיניים , פלסטרים על האצבעות , ומוקף באלף ואחת סיפורים מוזרים כמו תא החמצן . מה דעתכם?

למעלה