האם אני היחיד...

amiroshino

New member
האם אני היחיד...

שבלשון המעטה לא מחבב את הזמר של דרים???

BLACKPANTER11

New member
לא אחי,אתה לא היחיד.

גם אני לא מחבב אותו (לא משהו אישי נגדו,בעצם איך יכול להיות לי משהוא אישי נגדו בכלל
) אבל שהוא צועק,או מרים את הקול (לאוקטבות גבוהות כמו שאנשים פה אוהבים להגיד) הוא נשמע כמו חזיר שתוקעים
אותו בתחת. בכללי הוא סולן טוב,רק לי יש בעיה איתו שהוא מרים את הקול (צועק-צווח),חוץ מזה הוא סולן טוב,והנגנים של דרים הם ענקיים!. שאלת השאלות (שלי לפחות): אם נוצרתי בשביל לחיות,אז למה אני מת? אם נוצרתי בשביל למות,אז למה אני חי?

Ashaham

New member
לאברי זמר גדול

אבל בשנים האחרונות הוא איבד קצת את הקול שלו, שחיקה טבעית, והרבה פעמים הוא נשמע צורם.באימג'ס הוא היה במיטבו עושה שם דברים מדהימים... אגב blackpanter - שתי שאלות.... 1) הניק שלך זה על שם הסנרים של מאפקס? 2) מה יש לך מבננות?

BLACKPANTER11

New member
אין לי כלום עם בננות,אולי לך יש.

ולא יעזור לכם אני אמשיך להגיד את מה שאני חושב: דרים ת'יאטר להקה מצויינת עם ביצועים לא מהעולם הזה,הנגנים שלהם אחד אחד קלאסה (באמת,בלי התחנפות מכל סוג שהוא) ובהופעות הם מבצעים את השירים שלהם בצורה ענקית!. א-ב-ל
-
הסולן של דרים הוא איך לומר הרבה פחות מהממוצע של שאר חברי הלהקה,אני מכיר אותם הרבה שנים אבל הסולן שלהם שלהם תמיד הפריע לי,ושהוא מתחיל לצעוק הוא נשמע כמו חזיר שתוקעים אותו בתחת
(בלי בננות הפעם,מרוצים?). מה לעשות זאת הדעה שלי,ואני תמיד אמשיך לטעון שעם סולן אחר הם היו מצליחים ונשמעים יותר טוב.

למעלה