שרשור כפול - הפרקים של שני ושלישי!
היי בנות!!!!!!!!!!!!! (ושלום גם לדור...
) איזה פרקים טובים היו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה נפלא לראות את הפרקים הישנים והטובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפרק של יום ראשון: ניק שלי................... בימים הטובים שלו.........
איך שהוא צחק על טס, איך שהוא קינא לה, איך שהוא סידר לה את הכרית......... והיום - עם העזרה שלו עם האלפקות.... בקיצור - אין על ניק שלי!!!!!!!
ורחלי - לפני שאת פה מנסה איזה משהו, רק להזכיר לך שניק הוא שלי! ורק שלי!!!!!! המסע הזה של הבקר - פשוט נפלא! מג וטרי, זה היה ממש עצוב, וטרי באמת צודק וטוב שהוא אמר למג את זה. היא באמת התנהגה אליו לא יפה! חבל רק שניק לא הצטרף גם למסע, זה יכול היה להיות עוד יותר טוב!!!! ג'ודי ובקי - כל כך מצחיקות!!!! איך בקי אמרה לקרייג שעד שמג לא חוזרת אסור לו להתקרב לג'ודי.... אני דיי אוהבת את קרייג, הוא מן טמבל כזה חמוד...
הפרק של היום: אוף כבר עם ניק וטס, כמה זמן לוקח להם הכל!!!! אבל הם חמודים....... קלייר - כל הכבוד!!!!!! וגם אלכס יצא גבר בסוף (בהתחלה ממש כעסתי עליו....). איך פיטר פתאום שינה גישה ונהיה ממש תוקפני, גועל נפש. הוא היה צריך בכלל לעוף משם. אני כל כך אוהבת את בקי, זה היה ממש מרגש. אהבתי את הקטע שג'ודי רצתה לסוע לעיר עם קלייר וטס אמרה לה על הורדת השיער......
אין על ג'ודי! בקיצור - פרקים נפלאים, שבפעם הקודמת פיספסתי. עכשיו כשיש לנו להשוות - הרקים החדשים עם סטיבי כלכ ך לא משתווים!!!!!!!! איזה כייף שיש לנו עוד להתענג על הפרקים הישנים..........