האם אני הורסת לו..?

האם אני הורסת לו..?

היי, אני בת 20. לפני כחצי שנה הכרתי בחור בן 23 , יצאנו, התאהבנו ואחרי שלושה חודשים יחד הבנו שאנחנו לא מתאימים- הוא ילדותי ומבולבל ומבודד ואני בקצב מהיר מדי בשבילו. כן היה לנו כיף יחד והפרנו אחד את השני והחלטנו להמשיך לשמור על קשר. במשך שלושת החודשים האחרונים שמרנו על קשר שהפך לקשר יזיזותי-ידידותי. אנחנו נפגשים מדי פעם כשמתאים לשנינו. יכולים לא לדבר במשך שבוע וחצי (מבחינתי זה בסדר וגם מבחינתו) ואז לדוגמא לבלות יומיים רצוף יחד כשהוא ישן אצלי. מעבר לקשר המיני יש גם קשר חברי, אנחנו מדברים, צוחקים, רואים סרטים יחד ויוצאים לבילויים. אני מרגישה שהיחסים ביננו עכשיו טובים, נעימים ופתוחים הרבה יותר מאשר כשהיינו זוג. ועם זאת, אני יודעת שאני לא רוצה לחזור אליו ושהוא לא מתאים לי בתור בן זוג.

הוא התחיל לפני שבועיים לצאת עם מישהי. הוא חושב שהוא רוצה כרגע בחיים פשוט לבלות, ז"א לא להתחייב לשום דבר ואף אחד. אני כותבת "חושב" כי הוא די מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו מהרבה בחינות ותחומים. הוא סיפר לאותה אחת שיש לו יזיזה והיא הייתה המומה אבל מאחר והיא רוצה להמשיך להיות איתו וגם היא מבולבלת היא הסכימה להמשיך לשמור על קשר.
הבעיה היא כזו: מבחינתי הדברים מאוד ברורים. אני לא רוצה אותו בתור בן זוג ובאופן כללי רוצה להתמקד בהתפתחות אישית ולא מתאימה לי מערכת יחסים זוגית כרגע.
הוא ממלא לי את הנוכחות הגברית בחיים שלי וזה מתאים לי כל עוד אין לי צורך בבן זוג. אבל אני חוששת שאני תוקעת אותו ומבלבלת אותו ואולי הורסת לו את הסיכויים לפתח מערכת יחסים רצינית שכן טובה לו עם אותה אחת או בכלל. הוא טוען שאני לא מפריעה והוא רוצה שנשמור על קשר, אני לא יכולה לקחת אחריות עליו מעבר למה שהוא מספר לי , אבל עדיין חוששת שאולי אני הורסת לו את שיקול הדעת הנכון כשהוא שומר איתי על קשר.
ומעבר לכך חוששת שאולי בגלל שהנוכחות הגברית הלא מחייבת שלו בחיי תשאר כך אני לעולם לא ארגיש צורך במערכת יחסים אמיתית וכך בעצם תוקעת גם את עצמי וגם אותו מהתקדמות למשהו רציני.

מצד שאני אני חושבת שאולי אני סתם חוששת יותר מדי. וכל עוד כיף לנו עכשיו ביחד ונחמד לנו הקשר הזה אין טעם להכניס את עצמי לתהיות ופחדים לגבי העתיד.

אבקש עצתכם, תודה!

itzikmim

New member
הייתי במצב שלך ואני בסטטוס מאורס

את מתארת את המצב בעבר שלי עם ארוסתי הנוכחית.

בקשא לזה שהוא לא רוצה שתנתקו את הקשר - הוא שומר אותך על אש קטנה זה ברור, אבל אם זה לא אכפת לך אז תזרמי עם זה כך עוד את לא רוצה זגויות כי ברגע שמחפשים זוגיות (מסתבר שעם הגיל זה מגיע) אזי שזה כן תוקע.

בכל אופן תהני לך מהחיים - זה ה-גיל!!!!

כמו שאמרת

אין לך אחראיות עליו.
למרות שזה נשמע כמו קשר עם מתכון לכאב, תזרמי ותהני עד אז ונקווה שתמצאי מישהו שיאכל איתך ביחד את כל העוגה.

סאטוריס

New member
את בעיקר הורסת לך

מבחינה מוסרית מה את עושה כיזיזה עם גבר שמתחיל סיפור אהבה? למה לך לשכב עם עוד אחת או יותר עם בחור כשלישייה במיטה חולה? זה לא מוסרי וזה ברור לכולם שזה פצצה מתקתקת באיזשהו שלב זה יתפוצץ. אני מציעה שתעצרי את זה בעצמך שהוא או היא לא יתפוצצו עלייך ותצאי מופסדת. כשאת מסיימת את זה את יוצאת אצילית.

ועכשיו אלייך - יותר חשוב
הקשר החלקי הזה עם הבחור המבולבל משקף את מצבך.
את מנסה להגיד שהכל בסדר.
אבל לא הכל בסדר.
את נמצאת בכזה קשר כי איבדת אמון בזוגיות אוהבת שמספקת לך את כל מה שאת רוצה וצריכה - חברות, תמיכה רגשית, אהבה, חברה והתפתחות.. ומין טוב.
את מדחיקה טראומה רגשית ממערכות יחסים אינטימיות..
זה יכול להיות מאקס, או מהילדות, או מההורים, או מאונס או דחייה חברתית וכד'..
הבעיה היא - שאת חושבת שעם הזמן הטראומה הזו תיעלם לבד אבל זהו שהיא לא תיעלם עם ההדחקה ועם הזמן. זה שקר מה שאומרים שהזמן מרפא.
הזמן לא עושה כלום.. רק עובר..
אנשים הם שמרפאים את עצמם.
אנא ממך לכי לטיפול רגשי/ נפשי/ פסיכולוגי/ אימון קואצ'ינג/ רפואה משלימה
לכי למטפלת מכל תחום שאת מרגישה שיכולה לסייע לך לרפא את הפצע הרגשי הזה כי גם לך מגיע חיים שלמים ומלאים ואהבה אמיתית.

דוב24

New member
תהני מכל רגע

את לא הורסת לעצמך שום דבר.
זה הזמן שלך להתפתח ולהשקיע בעצמך
אם הוא ממלא את המקום הזה אצלך, אז מעולה.

DeMitri

New member
גם שהכל טוב בוא נמצא מה לא בסדר

כל הצרכים שלך מסופקים, לכולם בסדר עם המצב, את מרגישה שאין לך
צורך יותר מזה בשום דבר. למה ליצור בעיות? תגידי תודה
על מה שיש לך כרגע ותפסיקי לחפש סיבות איך להרוס את זה.
כל עוד כולם מרוצים תשמרי על זה, תעריכי את מה שיש לך, תגידי תודה
ותהני.

למעלה