האם אני הדפוק היחיד?

SecondOpinion

New member
האם אני הדפוק היחיד?

כשקניתי את הנייד, התעקשתי על זה שיתמוך בתחנת עגינה אמיתית (לא כבל USB שצריך לחבר ולהוציא, אלא ממש. להניח את המחשב ולהוציא אותו בלחיצת כפתור). רמקולים, עכבר, מצלמה מקלדת הכל, דרך ה-Docking. מה, זו לא דרישה?? (זו גם הסיבה שה-R50 ירד מהפרק, IBM אחרים היו פשוט יקרים מידי). זה לא חשוב לכם? כולם יושבים ושוברים אצבעות על מקלדת של נייד ומסך קטנטן?

gozala

New member
המיקלדת של הנייד נהדרת!

בזמן האחרון הקלדתי על מיקלדת רגילה (אמנם רכה ונעימה יחסית) וחטפתי דלקת בגיד של האגודל ככה, שנאלצתי להזמין תור לאורטופד. אני בספק אם זה היה קורה על המיקלדת של הנייד, באשר לשאר הפרטים... שיתייחסו אחרים.

carmonle

New member
אני רכשתי LB Fujitsu S7020 עם

Port Replicator אליו מחובר מסך, מקלדת רגילה, עכבר, כניסות USB, רמקול חיצוני וכד' (יש לו גם חיבור DVI), שילמתי בכיף את המחיר הלא זול כ-11 אלף ש"ח. בבית אני מחובר לתחנת העגינה ובלחיצה אחת על כפתור אני מתנתק ומוכן לתנועה. ערן

יאיר B

New member
תראה, אני סטודנט ומשתמש במחשב

במקום מחברת באוניברסיטה. לי (ולמרבית הסטדנטים האחרים שאני מכיר) אין מה לעשות עם תחנת עגינה. אגב, אני מוצא את המקלדת של הנייד שלי מאוד נוחה (בגודל מלא) ואני מסתדר טוב מאוד עם מסך "15 (זה קטן בשבילך?). ואם אתה לא מדבר על מחשב מאוד קטן (אלו עם מסך "12 ומטה ששם באמת המקלדת קטנה והמסך לא קריא במיוחד), מה צריך יותר?

קניתי לפני יומיים את ה X41 של IBM

את האמת, שחשבתי שתחנת עגינה זה דיי שטויות, אבל מסתבר שבלי זה אין לי CD ROM או צורב- אז בשבילי בכל אופן זה חובה

AYELET1

New member
ניתן לרכוש CD שמתחבר

מ-USB לדעתי אפשר גם להסתדר בלי בעזרת sharing ברשת או FTP SERVER ו-CLIENT

AYELET1

New member
חוץ מזה זה אחלה מחשב

רק שתחנת העגינה מוציאה ממנו את כל היתרון אם אתה לוקח אותה איתך (הדיסק המחובר ל-USB קל בהרבה במשקל)

למעלה