האם אני בהריון?

mikihc

New member
האם אני בהריון?

שלום לכולן. אני אחותה של mikihc ושמי לצורך העניין: אפל. אני מנסה להתחבר לאתר כבר שעתיים בערך, אך ללא הצלחה ולכן אני נעזרת באחותי שנכנס לאתר לברר שאלות אודותיי למעשה. שאלתי היא כזו: ביום ה - 12 אחרי הביוץ, הבטא שלי היה 21. הרופא אמר לי שזה הריון אבל "לא לשמוח יותר מדי עכשיו". רציתי לדעת, האם יש סיכוי טוב שההריון יצליח או שהמספר לא אופטימי במיוחד? מחר, אני אמורה לעשות שוב בדיקת דם ולראות אם זה גדל. אני אסביר שאני אחרי מספר טיפולי פוריות (חודשיים) של הזרקת מונוגון,והיום אני לוקחת אסטרופן (בבוקר ובערב) ואוטרוגסטן שלוש פעמים ביום, שלושה כדורים כל פעם דרך הנרתיק. הבעייה שלי היא ככל הנראה רירית דקה מדי. האם סיכויי ההריון טובים? אני מודה לכם על תשובתכם ועל תמיכתם. נא תשובתכם דרך האתר עצמו, כי יש לי בעייה עם כתובת האיי מייל שלי. תודה

mikihc

New member
בנות, איפה אתן?

בנות, לא קיבלתי עדיין תגובות והייתי שמחה לשמוע מכן. האם מישהי גם היה לה בטא 21?

תמר27

New member
אנחנו פה...

התשובה היא : אי אפשר לדעת. יש בהחלט סיכוי גדול מאד שזה הריון. כאן בפורום היו הריונות שהתחילו מבטא 17 (!!!) והיום הם ילדים מקסימים. אבל - היו גם הריונות שהתחילו בבטא 26 והתגלו ככימיים
(כלומר - הבטא לא עלתה - לא היה הריון) מקווה בשבילך מאד שמחר תנשמי לרווחה . (- - ותבואי לעדכן אותנו, או שתשלחי את אחותך...
)
|בהצלחה | תמר.

mikihc

New member
תודה על התשובה

היי תמר. תודה על התשובה והעידוד. מחר אני אעדכן אתכן מה היו התוצאות.

סנונית 1

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חזק חזק

לבטא יפה ולבשורה משמחת.

einav8

New member
לי היתה בטא 17

ביום ה - 14 להחזרה שהגיעה לערכים גבוהים (בלי שום קשר לבטא - הפלתי). אז גם שאלתי את אותה שאלה אבל על בטא 17 - וענו לי הרבה בנות שהתחילו מערכים דומים - אפילו נמוכים יותר (13 וכאלה) שהן בהריון מתקדם, או עם ילד. היום ה 12 פשוט מוקדם מכדי לדעת. מחזיקה אצבעות להכפלה.

למעלה